Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

poke le sende :) dürt yani

Allah canını almasın seninn..
İyi fikir kuşum bak buuu...
Ama o da beni dürter kalırsa öyle..
Laf atacak bişey de kalmadı kiii..
Çevrim içi karşılaşıyoruz bazen ama ne yazacağımı bilemiyorum..

burcu bak ne dıyecegım poke la sonrada oda senı pokelarsa x abı bırlkte peste kapışalım mı de kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 atarıden kesın pess boyutuna geçmiştir eger olur dersede görüşebilirsiniz belkı.

o dürterse sende bir daha dürt ikinci dürtmeden sonra o birşeyler der belki de

dürtükle onu sonrada ne dürtüyorsun be derse ne olacak pekı?:ecrin_bebek:

ben bı kere boyle bı cevap vermıştım bırısıne ne dürtüyorsun ya adam gibi konuş yada bas git demiştim.oda cidden gitmişti..

Bende 18:30 cnm
Aman boşver üzerinden yıllar geçmiş depreştirmeekaydirigubbakcemile5

depreştiryorum ama çok komikti çocukluğum kaydirigubbakcemile3

burcuu caann bence çalışıyormusun de ben çalıştığım yerden memnun değilim de
çalışmıyorsan iş arıyorum yardımcı olurmusun de
yada şey yap karşılaştınız ee ne var ne yok de benim bugün moralim bozuk canım sıkkında başla muhabbete tavla bilirmisin de yada senin bildiğin bir oyun batak vs. davet et canım
aklıma bu geldi valla çok yaratıcı değilim ancak bukadar :sinifsinif:

bence bunların hıcbırı tutmaz.dırek unut başka adammı yok sanki.,

ben bakalım yarın napcam ..
yada napmam lazım sızce nasıl davranmalıyım?

Kızz nereusss.. Maşallahh sanaaa..
Neler yazmışsınn öyleee...
ıyi fikirer vermişisn gülümm...
Hayatacım ben hiç anlamam ki ataridenn..
Öyle desem iyi olurdu daa...
1 ey dürtmek de iyi fikir ama.. Sadece dürttüğümle kalırsam ya onu düşünüyorumm benn...

Hay Allah yaa..
Diyorum bu topiğe bi FERHUNDE lazım diyeee...
Kimse kalmazdı herhalde topikteee...

Ben iyisimi çevrim içi gördüğümde yazayım bi dahaaa..
Ama yazışmamızı okudunuzzz....
Yazışmak istemiyo gibi bi havası mı vardı sizce kızlarrr.
Öyleyse hiç uğraşmayayımmmm...

bence bunların hıcbırı tutmaz.dırek unut başka adammı yok sanki.,

ben bakalım yarın napcam ..
yada napmam lazım sızce nasıl davranmalıyım?

Adam dolu da benim istediğim gibi yok gülümm..
Ama haklısın sanırım. Tutmaz gibi bunlarr..
Bi de ailecek tanışıyoruzz. Yanaşmaz o anlamda sanırım bana...
Kısmet yaa..

İsmail YK bile şarkısını yapmışş.
Nasıl sevgili yapıyolar şu facebooktan anlamadım

burcu kız eğer tavla falan biliyorsan vay sen enrden biliyon diye başlıyorlar
birde üstüne kaybedince böbürleniyorlar sonra zaten kendileri konuşmaya başlıyor
ordan şey ettiydim

hayata bence sen hoca deme artık
direk ismiyle hitap et daha samimi olur ve aranızda sıcaklık olur
konuşabilceğin bir konu varmı bilmiyorumki daha önce konuştunmu hiç

bence sana demedi benim fikirler umutsuzca
ya nye umutsuz olasınızki isterseniz çok rahat konuşma fırsatı yakalayabilirsiniz bence yaparsınız

burcu şeyde yapabilirsin dikkatini çekmek için yeni resim çekiini ver ve ekle
çok allı pullu olmasın ama sade şık bence çok makyaj sevmiyor erkekler
sadece tek sorun kız arkadaşı varmı bilmiyoz

Merhaba kizlar,

uzun zamandir girmiyordum biraz uzaklasmak istedim herseyden çogu benim hikayemi biliyor burada ama o hikaye çoktan bitti ve yeni bi baslangiç yapayim derken o da ayni sekilde bitti.
Anlatiyorum...

4-5 senedir kiz arkadasimin tavsesiyle nette biriyle tanistim ikiside arkasti, oglan surekli beni gormek istiyordu ama bende oylesine bi muhabet kurmustum arkadasçana, belçikada yasiyorum o da ayni sekilde ama hep aklimda tr den bi kismetim çikmasini istiyordum nedense o yuzden fazla yuz vermiyordum neyse oyle oyle arada bi konusuyorduk..
Ve bu sene içimde nedense mantikli geldi birden birde içimdeki duygu degisti ona karsi ve tanimaya karar verdim, bu arada babam biraz sikki oldugu için oyle fazla çikamiyorum ama sonuçta oglan beni oyle kabul etmisti, hep guzel sozlerle duygularimi degistirdi..
Neyse cuma gunu, is yerime geldi surpriz yapti o gun ilk defa gorusuyoruz ama kaç senedir de konusuyoruz telde olsun nete olsun bu bi kaç ay baya çok samimilestik..
Iste o cuma gunu çok guzeldi hersey ve çikma teklifi etti, ciddi bi iliski istedigini guven bana fln diye laflar soyledi, bende fazla surdurmeyim diye birde hislerim degistigi için kabul ettim.. Ama opusme fln yok yanlis anlamayin kizlar, her neyse o gunden sonra ne bi ses ni bi arama ne bi msj bende ustune gittim neler oldugunu bilmek istedim, hiç cvp vermedi, msne girdi ayni sekilde cvp vermedi, sonra iletisinde ooooooffff diye bir yazi gordum anladim ki hersey bitti
Ben ne yaptim hala anlamis degilim, kendimi oyle bi basit hissetim ki o kadar guzel sozler soyluyordu gerçekten bi serefsizmis gururumla oynadi Msj yazmistim ona gururumla oynadigini, hersey elde edene kadarmis, bir gun ayni durum ona geldiginde o zmn beni anlar diye msj çektim, sonra bi baktim beni hem msnden hemde facebooktan silmis..
Ondan sonra kankam ona facebooktan msj yolladi tanimadigi halde çok sinirli bi msj, cvp geldi sasirdim ama cevabi da ne ? hayatimda 1 gun gorustugum insan bana tutulmus deme sakin gulerim, ben bi kere birini sevdim onun yerine kimseyi koyamiyorum hepsi bu..
Ben neye dustum kizlar yaa, hep ariyordu soruyordu beni neye ugradigimi sasirdim resmen

Haklısın şeker..
Tavla iyi muhabbet aslında..
Nasıl sorcam amaa...
Üfff...
Cesaret toplamak lasım onun için bayaaa bii..
İnş. Yapabilirimmm..
Bi bağlantı filan paylaştığında yorum filan mı yapsam yada..

elacık doğru demiş cocuk onun yerıne koyamayacağını anlamış ve bıtırmış.
haklı bence cokda doğru yapmış.
benzerını benım fahrıde yapmış benı gördükten sonra benım kıstaslarıma uygunsun ama onun yerıne kımseyı koyamıyorum üzgünüm diye söylemiş,ayrılmış.
kız adına üzüldüm ama en azından sen yanlızca bı kere görüşmüşsün canım.unutabılcegın bıle bsy yok..

canım ne dengesiz biriymiş ya manyak
hayatında 1 gün görüştüğü kişi bana tutulmuş deme sakin
canım şükret bence bukadarla kurtulduğun için salak boşver gitsin kişiliği oturmamış bir salak daha işte başka bişey değil
anlamaya çalışma mantık yok çünküm

ben napcam ya hoca ıle konuşuyoruz ama hep serdar hocam dıyorum sürekli ama serdar derım ınşallah.yada sen derım o hep sen dıye konuşuyor yada dırek gözlerimi bu sefer kaçırmayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…