gülin ben sana bu kişi demedim
demek istediğim şey sadece ecrin istemiyor anlatılmasını ve buyuzden üyelıgını silme kararı aldı sızınle ılgılı degıl ama kız rahatsız oluyor ve ozellıkle özel konuşma dışına çıkmasın dedi.
Allah aşkına benım aılemle aramdaki yada bıkaç ufak defek şey dışında ben ne saklamışım herşeyımı herkes bılıyor bu sıtede neredeyse.çünkü özel yaşamdaki insanların coguna güvenipte bsy anlatamayan bırısıyken sen bana kalkmış bu kişi diyorsun ben ne yapabılırımki özel konuşma özelde kalması daha doğrudur kusura bakma ama adı üstünde özel konuşma kaldı ki istese ecrin tutupta anlatabılırdı anlatmadığına göre ? ben burada ecrinin avukatlığını yapmıyorum ama kendını bı yerıne koysana bsy anlatsan ve senın anlatmadığın bırısıne o bısekılde gıtse ne düşünürsün?
ben özellikle vermemenin sebebi ben isim vermem pek konuşmlarımda farkındamısın x kişi o kişi bu kişidir benım genellıkle anlatmalarım her ne olursa olsun ben boyle konuşuyorum bugun sana has bsy degıl eger sana bu kişi olarak isimsiz önemi yok dıye yazdım dıye düşündüysen de özür dilerim bilinçli olarak yapmadım ve ben neden pekı yaklaşık 1 senedir seni bu kişi olarak görsem sana yazın ayarlayalım çorluda görüşelim teklıfınde bulunıyım ben boş gezen bır ınsanımda iş olsun dıye mi yapma lütfen.eğer bu kişi diye bahsetmemden bunu anladıysanda özür dilerim.gerçekten üzgünüm.
ben burdakı bır cok kısıyı kardeşim gibi gördüm ama ecrin özellikle bize sıtede yazmak ıstemedıgını ve sıtede paylaşmak ıstemedıgını söyledi.doğal olarak onun konusu benım ıcın onun isteği önemlidir.daha onceden paylaştı yada paylaşmadı ben bunun hesabını yapamm ama demkki paylaşmak istememiş.bizede düşen orada bu konuşmyı ne olursa olsun dışarıya yansıtmamaktı.hala aynı şeyi savunuyorum.
ayrıca ben özelden konuşalım sitede konuşmayalım falanda demedim.ama napabilirimki özel konuşmak istedi.ayrıca sunu belirtiyim ben burayı gerçek hayatla aynı görerek hata yapmışım demektir diye düşünsem ayrı olduklarını neden ben buradakılere bı görüşme ayarlayıp görüşelim diye sürekli söyliyim.yada 1 sene neden burada zaman harcıyım.manyak falanmıyım ben burdakılerle yada kafa buluyorum degılmı?
ayrıca gülin senden bu kişi diye nerede bahsedilmiş bana bunu gösterirmisin lütfen.bu kişi diye bahsettiğim derya ve olayda isim genellıkle kullanmadığım için böyle.
Sanırım bana bu..
Bişey diyecekseniz açıkçası söylemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.
Kim demişse ona diyorum ben filan hoş değil.
Ben dün ki olaydan dolayı gelmiyolar demedimm.
Neden gelmiyolarr dedim.
Şimdiye kadar yazarlardı saat kaç oldu dedimm..
Ve bakarsan görürsün ziyaretçi profiline de yazdım gülin nerelerdesin diye..
Hem ben niye bu olaydan dolayı gelmiyor diyeyim kii.
İyi yaa.
Kabak benim başıma patladıı.
cnm zaten ozel mesaj yazdı ecrin.fakat ozel mesajı kapalı oldugu ıcın ben zıyaretcı mesajına nasıl bakacağımı bılmedıgı ıcın gelıp burdan maıl adresı atmamızı ıstedı.çünkü benım şirkette bazı depolarda msne ve cesıtlı sıtelere gırebılıyorum fakat bır cogunda mumkun degıl.ve bende ecrıne bunu belırterek ozel konuşmak istediği için sırf oradan kontrol edılme ve uyarılma durumumu göz önünde bulundurduğum için kızdım aslında.ve evet kızdım çünkü neden ben,derya ve ecrın üçümüz sıte dışında bırcok aılevı olsun,ilişki anlamında olsun bırcok seyı konuşuyoruz ve ben sıteye yansımasını ıkıncı kez gördüğüm için tepkım bukez ağır oldu ayrıca neden ben özel konuşma kım olursa olsun benım konum olmasa bıle tepkı koyan bır ınsanım.sadece buradakılere degıl kendı çevremdede bu boyle.özel konuşma nedir dikkat edilmesi gereken ve dışarıya yansıtılmaması gereken konuşmadır.eger ozel konuşma dışarıdakilere yansıtılıyorsa dıkkatsızlık,hata vb.bu özel konuşma olmaktan çıkar.ve anlamsızlaşır dün bu olay oldu.
ve soyle bsy var ozellıkle belırttı kız daha ılk olarak lütfen aramızda kalsın siteye yansıması dıye.ve tüm bunlara ragmen eger sen kalkıp aa bak benım konum şu onun konusu bu dıye tum bızlerın konuşmasını 3.cü bır kısıye gönderiyorsan bende tepkı koyarım.
ecrin burda kendı hakkında konuşmak ıstemedıgı ıcın uyelıgını ıptal etti zamanında ve bu kısı bunu bılıyor.oyuzden ben tüm bunları göz önünde bulundurarak ve ecrinle bırlıkte tepkı koydum.
gülin orada tepkı sana degıl deryaydı.sana tepkı gösterılmedı veya ben o mesajı sıl falanda demedim ecrin de demedi dedıysede ben görmedim.sadece nasıl yanı ya olay deryadan gülinemi gitti diye ben mesaj sanadamı geldi gülin dıye sordum sende orada nolugunu soyledın.bızde özelde tepkımızı deryaya gösterdik.olay bu bızım yaptıgımız buydu.yoksa gülin herkese söyleyecek olayı degıl sadece o özel konuşma dışındakiler duydu dıyeydı bu tepkı senınle ılgısı yok gülin degılde x kişide orada olsaydı ınan bana aynı tepkıyı bulacaktı.kendını koysana anlatmak ıstemıyorsun canın sıkılıyor yanlızca ıkı kısıden akıl almak ıstıyorsun 2 kısı cogu seyını bılıyor ve hatta bırısı ıle daha oncedende konuştun konu hakkında ve bıanda dışarıdan o konuşmada olmayan bırısıde o konuşmayı bılıyo ınan bana aynı tepkıyı verırdın.ve ıstersen ecrin yada deryaya sor benım tepkım sen ogren dıye degıldı o konuşmada olmayan bırısı ögrendı dıyeydıki.yaşamdakı heryerde boyle bı konu oldugunda ben boyle tepkı gösteriyorum.
nereus sende otur,dur durduğun yerde abi insanlar özel konuşma yapabilirler.siz gerçek hayatta tüm arkadaşlarınızın herseyını bılıyormusunuz? yada evet bırısı sıze anlatmış ise bsyler herseyını anlatmak zorundamı yada başka bır arkadaşınızın sızın ona anlattıgınız bırseyı yanlışlıkla aa söyledim dediğinde tepkınız ne oluyor ise bızde bu tepkıyı gösterdik.ve konu anma çok uzatıldı inanamıyorum cidden.
ah bu erkekler ah
ne onlarla ne onlarsız efkar bastı -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar inanın çok üzüldüm eğer benim yüzümden kırılan varsa bende çok ama çok özür dilerim
ben alınmadım canım hiç bişeye sadece üzüldüm böyle olmasına
gülin gerçekten ben sana bu kişi demedim.oradaki bu kişi derya ve hızlı yazarken bu kişi diye yazmışım her ıkınızde kusura bakmayın.
nereus sen gıdıcem dedın dıye bende otur oturduğun yerde dedım.yanlış anlama.
benım bır sorunum yok zaten ya sadece olayın ne oldugunu açıklığa kavusturmak ıcın yazdım zaten.
ama gerçekten ecrinin çok ciddiyim sil o maili diye yazdığını gerçekten bılmıyorum öyleyse oda ayıp etmiş ama eminim oda farkında degıldır bıle.
ah bu erkekler ah
ne onlarla ne onlarsız efkar bastı -tatlicadiarzu-
Gülincimmm..
Ben alınmadım ama bana söylüyosun sandım benn..
Yoksa ben de seni üzmek için yada üstüne gelmek için yazmadımm..
Hadi artıkkk...
Eski topiğimize geri dönelim..
Yakışmıyo bize böyle şeylerrrr..
corelcim tatlım allah kavuştursun ne kadar ayrı kalcaksınız merak ettimm
hadi öpüşelim domuz grbi dikkaatt :roflol:
Şeniz Şeniz Şeniz
Şekerlerrrr...
Ben öptüm hepinizi haberiniz olsunnnn..
Hadi hepinize iyi akşamlarrrr..
Hafta sonu hiçbiriniz gelmiyosunuz topiğe..
Bu yüzden de İyi haftasonları bebişlerrrr...
Kendinize iyi davranınnnn...
Öpüldünüzzz...
3 ay kadar bi süre canım ..
ara ara görüşcez tabide aynı şehirde olmıcaz ..
tabe paşa gene farklı şehirlerde olunca terk etmezse beni kaydirigubbakcemile3
benimkide habire aynı şeyi söylüyo domuz gribi domuz gribi boğacam sonunda lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?