Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata tartışmak için yazmadım ecrin haklı olabilir benim bozulduğum bana anlatmaması değil ki zaten.ben de anlatmaya bilirim yeri gelir sorun bu değil.sorun ben olanları öğrendim diye resmen olay çıkması ya herkes öğrendi,herkes öğrenmiycekti,özeldi,o maili hemen sil falan gibi laflar dendi sanki ben o maili bütün herkese yollıycakmışım gibi tuhaf bi muamele tuhaf bi telaş yapıldı.ecrin bana gelipte gülin sadece hayata ve derya bilsin istedim falan deseydi o zaman saygı duyardım o onun özelidir bunda haklı olabilir ama bana öyle bi muamele yaptınız ki ben bu sözlere kızdım yoksa banane kim kiminle ne konuşursa konuşsun.anladın mı niye kızdığımı sorun ecrinin özelini bana anlatmaması değil

nereus sende otur,dur durduğun yerde abi insanlar özel konuşma yapabilirler.siz gerçek hayatta tüm arkadaşlarınızın herseyını bılıyormusunuz? yada evet bırısı sıze anlatmış ise bsyler herseyını anlatmak zorundamı yada başka bır arkadaşınızın sızın ona anlattıgınız bırseyı yanlışlıkla aa söyledim dediğinde tepkınız ne oluyor ise bızde bu tepkıyı gösterdik.ve konu anma çok uzatıldı inanamıyorum cidden.

ya sana da bişey demedim ben noluya ya hepiniz üstüme geliyosunuz kime ne cevap yazdığımı kopyalıcam şimdi

gülin orada tepkı sana degıl deryaydı.sana tepkı gösterılmedı veya ben o mesajı sıl falanda demedim ecrin de demedi dedıysede ben görmedim.sadece nasıl yanı ya olay deryadan gülinemi gitti diye ben mesaj sanadamı geldi gülin dıye sordum sende orada nolugunu soyledın.bızde özelde tepkımızı deryaya gösterdik.olay bu bızım yaptıgımız buydu.yoksa gülin herkese söyleyecek olayı degıl sadece o özel konuşma dışındakiler duydu dıyeydı bu tepkı senınle ılgısı yok gülin degılde x kişide orada olsaydı ınan bana aynı tepkıyı bulacaktı.kendını koysana anlatmak ıstemıyorsun canın sıkılıyor yanlızca ıkı kısıden akıl almak ıstıyorsun 2 kısı cogu seyını bılıyor ve hatta bırısı ıle daha oncedende konuştun konu hakkında ve bıanda dışarıdan o konuşmada olmayan bırısıde o konuşmayı bılıyo ınan bana aynı tepkıyı verırdın.ve ıstersen ecrin yada deryaya sor benım tepkım sen ogren dıye degıldı o konuşmada olmayan bırısı ögrendı dıyeydıki.yaşamdakı heryerde boyle bı konu oldugunda ben boyle tepkı gösteriyorum.

kırmızıyla işeretledim

haklısın bu konuda bişey demiyorum zaten herşeyden önce ben ecrinle uzun süredir konuşmuyorum bu yüzden anlatmaması çok normal olayları bilmiyorum çünkü.ben olsam bende kızardım dediğim gibi konu bana anlatmaması değil sorun yapılaln muameleydi.maili sil diye ecrin dedi hatta dün ona tamam siliyorum diye cevapta yazdım dünkü sayfalarda var

canım şimdi derdim kırılmamanız yoksa konuyu bende bileyim diye bir derdim yok
tek isteğim buydu
tabiki ben herşeyimi paylaşmıyorum çok canıma tak ettiği zaman söylüyorum ki görüyorsunuz
tek derdim kimsenin kırılmamasaydı
özeldir anlatılmaz konuşulur gizli kalır sırdır ooff uleenn
konu büyüdü evet ama hep yanlış anlaşılmalar yüzünden böyle oldu

cidden konu çok uzadı.ben başka şey kastederken başkaları alındı ama inanın hızlı okuyup,hızlı cevap yazmaya çalışıyorum işim çok yoğun o yüzden herkesin dediğini tek tek alıntı yapmadan yazdım beni yanlış anlayıp kızdınız burcu ve nereus ama ben size hitaben bişey yazmadım her neyse yine de hayata,nereus ve burcu kırdıysam özürdilerim tatlılıkla kapatalım bu konuyu uzamasın artık lütfen

kızlar inanın çok üzüldüm eğer benim yüzümden kırılan varsa bende çok ama çok özür dilerim
ben alınmadım canım hiç bişeye sadece üzüldüm böyle olmasına

gülin gerçekten ben sana bu kişi demedim.oradaki bu kişi derya ve hızlı yazarken bu kişi diye yazmışım her ıkınızde kusura bakmayın.
nereus sen gıdıcem dedın dıye bende otur oturduğun yerde dedım.yanlış anlama.
benım bır sorunum yok zaten ya sadece olayın ne oldugunu açıklığa kavusturmak ıcın yazdım zaten.
ama gerçekten ecrinin çok ciddiyim sil o maili diye yazdığını gerçekten bılmıyorum öyleyse oda ayıp etmiş ama eminim oda farkında degıldır bıle.

kızlar inanın çok üzüldüm eğer benim yüzümden kırılan varsa bende çok ama çok özür dilerim
ben alınmadım canım hiç bişeye sadece üzüldüm böyle olmasına

üzülme tatlım ben kırılmadım kendi adıma söyliyim sana bi kırrgınlığım yok burcuda gelse de onunla da açıklığa kavuşsa oda kırıldı sanırım

tamam şekerim kusura bakma yaa birden celallendim bende topik barut gibi oldu bi anda valla :roflol:

ah bu erkekler ah
ne onlarla ne onlarsız efkar bastı -tatlicadiarzu-

efkar bastıysa gel o zaman içelim güzelleşelim :içelim:

Gülincimmm..
Ben alınmadım ama bana söylüyosun sandım benn..
Yoksa ben de seni üzmek için yada üstüne gelmek için yazmadımm..
Hadi artıkkk...
Eski topiğimize geri dönelim..
Yakışmıyo bize böyle şeylerrrr..

çok sevindim alınamamana hadi hepimiz öpüşelim eski halimize dönelimŞeniz

corelcim tatlım allah kavuştursun ne kadar ayrı kalcaksınız merak ettimm

hadi öpüşelim domuz grbi dikkaatt :roflol:

Şeniz Şeniz Şeniz

Şekerlerrrr...
Ben öptüm hepinizi haberiniz olsunnnn..
Hadi hepinize iyi akşamlarrrr..
Hafta sonu hiçbiriniz gelmiyosunuz topiğe..
Bu yüzden de ıyi haftasonları bebişlerrrr...
Kendinize iyi davranınnnn...
Öpüldünüzzz...

corelcim tatlım allah kavuştursun ne kadar ayrı kalcaksınız merak ettimm

hadi öpüşelim domuz grbi dikkaatt :roflol:

Şeniz Şeniz Şeniz

3 ay kadar bi süre canım ..
ara ara görüşcez tabide aynı şehirde olmıcaz ..
tabe paşa gene farklı şehirlerde olunca terk etmezse beni kaydirigubbakcemile3
benimkide habire aynı şeyi söylüyo domuz gribi domuz gribi boğacam sonunda lülülülülülü

iyi akşamlar canımmm görüşmek üzeree
sende kendine iyi bak gülüüşşş

yok canım ya yapmaz kıymetini anlamıştır
3 ay bişey değil kısa sürede geçecie görüşcekmişsinizde bak
alla korusun ya bişi olmaz domuz gribini çok abarttılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…