süper can alıcı nokta bu işte :)) onlardan öyle çok varki burda yani anlayamıyoruz o yüzden kendi hallerine bırakıyoruz onlarında istedikleri bu sanırım ..
kızlar tekrar merhaba 1ey ve buucuu tesekkurler hosbuldum
zamanında benımde cok ıhtıyacım vardı buraya sık sık gırerdım bu arada buccuu ıckı ıcen bı ınsandan hayır gelıcek mı sana ayrıca ıcıcem dıyor tekrar gerek var mı kım sorunlarını ıcerek cozmus kendınıı yıpratma sessız kal bıraz ıyı dusun ama herseyın en dogrusunu sen bılırsın senın hayatın dusunerek karar ver
6 kasımdan beri onu görmüyorum 2 haftadır izin alıp ie gitmedim..o kadar çok koyduki bu ayrılık yaşayan ölü gibyim..kabullenemiyorum beni terkettiğini hemde ortada sebep yokken..daha doğrusu annesi yüzünden..bu kadar kolay mı ya 1 yılı yaşanmamış saymak ve ardına bile bakmadan gitmek geçen istiklal caddesine gittim ama gezemedim taksim bile onsuz anlamsız her köşesinde ona dair izler vardı kaçarcasına bindim ototbüse ve uzaklaştım..allahım nefes alamamak ne kötü ..o ne halde acaba? mutlu bi şekilde hayatına devam edebiliyormu?beni düşünüyormu offffffffffff içinden çıkılmaz bi hal.bu aralar hayatım berbat.sorunları üzerime çekiyorum sankiii keşke bi rüya olsada uyansam..keşke:Saruboceq::Saruboceq:
Canımm..
Sana şimdi kim dese boşş.
Sen aklında hep aynı düşüncelerle dolaşıyosundur ortalardaa..
Acını yaşa bebğim doya doya...
Ama sakın aramayı aklından geçirme..
Belki çok mutlu belki dğill..
Ama bunu o seçtii..
Kolay yolu seçtii..
Şimdi yada ilerde mutlaka cezasını çekecektir..
Belki iş işten geçmiş olacaktır belki olmayacaktırr..
Bilinmezz..
Sen sağlam dur yeter..
Elbet acı çekeceksin kolay mı...
teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun bunu çözümü şu an için yok o giden...yapabileceğim bişey yok acımı paşa paşa yaşayacağım...gittiği yere kadar..allahım dayanma gücü verirse tabi.............allah onun içini benimle doldursun o kadar çok doldursun ki bana geri dönsün...tek çarem dua etmek.....ve bizi ayıran o kadın dilerim hayatı boyunca vicdan azabı çeksin tabi vicdanı varsa:Saruboceq::Saruboceq:
Saol canım teşekkür ederim yorumun içinn..
Tahmin ettiğim gibi sabah karşı aramış beni..
Tel.in sesini kıstığım için geç gördüm.
1 kez aramıştıı..
Halende benden de ondan da ses yokk..
Olmayacak da.
Mümkünse ondan da ses olmasın artıkk..
Canımı yakmaya başladı artıkk..
canını yakmaya mutsuz etmeye gerek psıkolojık gerek saglıgın bozulur ben yasadım butun bunlarıı kendıne ıyı davran dunyada bır tek erkek karsımızdakı degıl o an ondan baskası olmaz dıyorsun ama olur olacakta kısa zaman once onu nasıl unutacagım ondan sonra bırı olamaz dıyordum hayır olur daha ıyısı cıkarsa neden olmasın
varlıkları ayrı bi dert yoklukları ayrı ..
ben çok yoruldum artık
belkide sürekli sorunlarla uğraşıp üzüleceğime
bir kere dibee vurmak.
ve unutmak.
ç.ba ya da en geç perşembe istanbula dönüyorum
3 ay gibi bi süre 2 haftada bir ya da ayda bir görüşücez
telefonla iletişim sağlanacak o yüzden ben gidene kadar beraber kalacaktık.
dün beraberdik sabah ayrıldık akşam buluşmak üzre ama akşam çoooooook önemli bi işi çıktı. yarın sabah açıklıcakmışmışmışmış. inanmıyorum.
yarın sabah ben merkeze gidicem zaten sölemicemde gittiğimi sürünsün az.
bide bana bi kerede tamam de anlayışlı ol demez mi nevrim döndü.
hangi cehenneme istiyosa gitsin.
yarın konuşucam olmuyo böyle yeter yahu.
tamam gelmeyebilirsin önemli iş çıkar ama sen bunu niye son dakka haber veriyosun be adam.
anlayışsızmışım bide ben.
delirdim kısacası
son dakika felan değil biliyodu muhtemelen
ben aramasam haber vercekmiydi acaba bilmiyorum
bide telefonda diyo ki ya sölemek istemiyoduma ama gelemiyorum mazeret değil
çok önemli bişi
yarın sabah açıklıcam.
açıklama beni yorduğun yeter.
yok zaten bu aşkın sonu.
bitsinde kurtulayım
yoruldum canım
çok yoruldum
bide güvenimi bir kez yerle bir etti ya
güven tamiri çok zor bişimiş.
aşk çok önemli ama güven daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?