bılmıyorum sevmek ıstıyorum ama zaman gösterecek ıyı bırısı ve cok sevdıgını bılıyorum.zamanla belkıde sevebılırım kım bılır.
canım mantığıma yatan bırısı aslında.mantıkken aradığım özellikleri taşıyor ama tipim değil.geri kalan hersey ıstedıgım gıbı zaten ve 3 senedır cok sevdıgını benı bılıyorum hatta fahrıde bılıyordu.çünkü farklı bırsı.ama tip olarak ve giyiniş olarak bana uymuyor.kafamdakı ınsana.ama cevremdekıler adam gıbı adam hatta kanka dıyorlar ona.fırlama normalde çok neşeli ve hareketlı bırısı.eğer sonra gerekirse kılık kıyafetını degıstırırsın nasıl olsa ekonomık anlamda sorun yaşamayacak bırısı dıyor cevremdekıler.aılesı maddı anlamda ıyı ve kendısıde mımar cıkacak zaten yapıyorda artık kesın yapacak mezun olunca ....fikirleri uyacak gıbı.tanıyorum ama hıc cıddı oturup konuşmadık bız.fıkırlerımızı falan.tanıyım bakalım ne olacak en azından zaman geçiririm hıcbırsey olmazsa dıye düşünüyorum.ama cevremdekıler aşık olacağını bız düşünüyoruz.fahrıyede ılk başta böyleydin ama sonradan delı gıbı aşık oldun dıyorlar.yaşamadan göremezsın.şuanda kafam o kadar karışıkki.süper eğleniyorum.sorgulamadan yaşamam lazım onunla.ama bılmıyorum...
Aaaa valla hiç denk gelmiyoruz :)))
Belki terminalde karşılaşırızzz..:)))
Canım bu arada sen naptın kızgındın..
Düzelttiniz mi arayıııı..
düzelttik canım.
cuma günü bindiricek beni uçağa
artık bi süre özlemle yaşıcaz hayrolsun bakalım:Saruboceq:
napıyonuz bakalm hatunlar.burcucum yerınde olmak ısterdım ama bende kısada olsa tatıle gıdıcem
güzel dileklerin için teşekkürler canım ..
Bak yafruu ben sana demiştim şimdi kızgınsın diyee..
Sevindim şeker...
Dilerim ilişkinizdeki tek sorun hasret olur.. O da kısa sürer...
selam apuacımSlmmm HERKESE İYİ BAYRAMLAR
Slmmm HERKESE İYİ BAYRAMLAR
Slm nasılsın corelcİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?