Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bılmıyorum sevmek ıstıyorum ama zaman gösterecek ıyı bırısı ve cok sevdıgını bılıyorum.zamanla belkıde sevebılırım kım bılır.

bılmıyorum sevmek ıstıyorum ama zaman gösterecek ıyı bırısı ve cok sevdıgını bılıyorum.zamanla belkıde sevebılırım kım bılır.

eger mantıgına yatan bırıyse tanı canm
tanımadan bılemezsın kı sevıp sevemeyecegını
bı sozune veya bı bakısına asık olursun belkı:asigim:

canım mantığıma yatan bırısı aslında.mantıkken aradığım özellikleri taşıyor ama tipim değil.geri kalan hersey ıstedıgım gıbı zaten ve 3 senedır cok sevdıgını benı bılıyorum hatta fahrıde bılıyordu.çünkü farklı bırsı.ama tip olarak ve giyiniş olarak bana uymuyor.kafamdakı ınsana.ama cevremdekıler adam gıbı adam hatta kanka dıyorlar ona.fırlama normalde çok neşeli ve hareketlı bırısı.eğer sonra gerekirse kılık kıyafetını degıstırırsın nasıl olsa ekonomık anlamda sorun yaşamayacak bırısı dıyor cevremdekıler.aılesı maddı anlamda ıyı ve kendısıde mımar cıkacak zaten yapıyorda artık kesın yapacak mezun olunca ....fikirleri uyacak gıbı.tanıyorum ama hıc cıddı oturup konuşmadık bız.fıkırlerımızı falan.tanıyım bakalım ne olacak en azından zaman geçiririm hıcbırsey olmazsa dıye düşünüyorum.ama cevremdekıler aşık olacağını bız düşünüyoruz.fahrıyede ılk başta böyleydin ama sonradan delı gıbı aşık oldun dıyorlar.yaşamadan göremezsın.şuanda kafam o kadar karışıkki.süper eğleniyorum.sorgulamadan yaşamam lazım onunla.ama bılmıyorum...

bı arkadasımda boyle bı ılıskıye baslamıstı tıpını begenmıyorum ama tanımak ıcın evet dedım dedi ama sonra kör kutuk asık oldu
herkesın aynı olmaz evet ama
bencede dıs gorunusune gore yargılama bunlar duzelmıcek seyler degıl yanı
benımde bı erkek arkadasm vardı yakısıklıydı ama gıyınmesını bılmezdı beraber alısverıse cıkardık felan sonra cok duzeldı ayrıldıktan sonra gordugumde bıle cok guzel gıyınmıstı yanıkaydirigubbakcemile3

günaydın ben çok hastayım...
bugun işe gidemedim.bugun eşyalarımı falan toplayacagım bıdaha ancak bayramdan sonra girebilirim.
kurbana Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim....:roflol::roflol:

Günaydın şekerleerr..
Benim bilgisayar açılmadı onunla uğraştıkk..
Bakım zamanı gelmiş artıkkınn..

Bende bayramdan sonraki hafta antalyaya gidicem.
1 hafta yokumm..Yaşasın yaaa...

Aaaa valla hiç denk gelmiyoruz :)))
Belki terminalde karşılaşırızzz..:)))

Canım bu arada sen naptın kızgındın..
Düzelttiniz mi arayıııı..

düzelttik canım.
cuma günü bindiricek beni uçağa
artık bi süre özlemle yaşıcaz hayrolsun bakalım:Saruboceq:

Bak yafruu ben sana demiştim şimdi kızgınsın diyee..
Sevindim şeker...
Dilerim ilişkinizdeki tek sorun hasret olur.. O da kısa sürer...

napıyonuz bakalm hatunlar.burcucum yerınde olmak ısterdım ama bende kısada olsa tatıle gıdıcem

İyiyiim ben canımcımmm..
Valla ben de çok sevinçliyim liseden beri dostum bildiğim arkadaşım yeni taşındı gidem de bi dağıtam dedim. Daha da çok arkadaşım var orda..

Bu arada senin yeni ilişkin nasıl gidiyo bebekkk..
Gelişmelerden haberdar ett..
Bakalım neler olcakk..
Hakkında hayırlısı olsunn canımm..

herkesın geçmiş bayramı mübarek olsun.
yenı mutlu bır dönem bızlerı bulsun kızlar.
herkese günaydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…