Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben iyi olmaya çalıyorum..hiç yanlız kalmak istemiyorum..hep etrafım dolu olsun istiyorum yanlızlık bana çok acı veriyor bugünlerde...

hoşbuldum kızlar teşekkür ediyorum hepinize iyi dilekleriniz ve yakınlığınız için. küçük böcük giriş yapmadan okuyordum yani nick girişi yapmıyordum aşk acısı çekenler bölümünden buraya geliyordum o kadar takılmışım ki bicirkizi da hatırlıyorum başka bir bölüme yazmıştı onu da okumuştum

ben burayı yeni gördüm..bugünlerde hiç te olmayan bişey yaşadım mutlu oldum..iyki sizler varsınız iyki kadınlar klübü var..ben hepinizi çok seiyorum.allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün..inşallah..

Aaaaa o misafir sendin demek :1shok:
O zaman sana yazdıklarımıda görmüşsündür misafir bak aşk acısı neler yaptırıyo falan yazmıştım :roflol:
Sonunda tanıştığımıza memnun oldum :CüvCüv:

tamam misafir sensin o zaman...
bizimkiler de eskiler okuyor diye heyecan yapmışlardı bir ara kaydirigubbakcemile3
üzülcek şimdi leylalar -tatlicadiarzu-

insan yazsa bi türlü yazmasa bi türlü demi benneyaptımki
yazsan içini döküyosun birileriyle paylaşmış oluyosun ama yine hatırlıyosun
yazmasan içinde kalıyo birilerine anlatmak istiyosun

evet mutlaka paylaşma ihtiyacı hissediyorsun dediğin gibi yazdıkça hatırlıyorsun ama paylaşamasam gidecem yine maillerle ona patlıcam buradaki günlüğe yazıyordum arada bir yazmasamda herşey hatırlatıyor zaten...

inşallah canım... :teselli:
biz biraz nasıl derler katmerlendik mi ; nasırlaştık mı ...
öyle geçiyor günlerimiz ...

ama elbet hepimiz birbir mutluluğumuzu da paylaşacağız...:içelim:

mesela selin_as var 7 ay sonra aşık oldum diye dolanıyordu sabah ortalarda... kaydirigubbakcemile3
blackgirl var sevgilisinin burnunu sürtüyor kaydirigubbakcemile

darısı diğerlerimizin başına...

Ona patlamak mı yoksa patlamamak mı daha doğru bilemiyorum bazen bu konularda neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremiyorum :1no2:

tabii canım ... hatırlamamak mümkünmü ... bir ses ; koku ; bir mekan ... zaten yapmaya çalıştığımız şey unutmak ; hatırlamak faaliyetindeyiz henüz...

aaaaşşşk hiç biteeer mi ...
kalır bir resimde ; bir romanda ; yağmur damlasında... uzayıp gidiyor liste...
geçenlerde bu şarkıyı dinlemiştim aklıma şimdi geldi yazmak...

bize yaz... biz sana cevap yazan günlük sayfan oluruz -tatlicadiarzu-

006 yok ve princess yok gelseler bır nasıllar acaba çok merak ettım...

geldim canım buralardayım,kimse yoktu burda bende başka konulara bi göz atiyim diye gittim herkes gelmiş esrarengiz misafirlerde kimliklerini açıklamaya karar vermişler, hoşgelmişleer :icecream: fırtınacım bu perşembe günü benim başka bi eskinin doğumgünü var yine :roflol: hani ben onunla ilgili de topic açmıştım sende oyuna gelmişsin diye yorum yapmıştın ya,hani tam herşeyi ayarlayıp görüşmeye gitmek için evden çıkarken tel.geldi işim çıktı demişti hatırladınmı,işte onun doğumgünü perşembe.bende napsamn diyodum kızlara.sonra bi olay daha oldu onla ilgili ama konuyu okuman gerek yorumda bulunabilmen için dur linki vereyim sana bidaha

Ona patlamak mı yoksa patlamamak mı daha doğru bilemiyorum bazen bu konularda neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremiyorum :1no2:

bu konuda bende hep düşündüm, patlasan arsız oluyo adın patlamasan sessiz saftirik oluyo...herşeyi nie biz düşünmek zorundayız ki

yok maalesef
:1no2::a015:

off yaaaa... peki hiç haber alabileceğin birileri yok mu canım...
en azından iyi olduğunu bilirsin ve yoluna bakarsın... sen şimdi onun sağlığı için de endişeleniyorsun... anlam veremiyorsun bu sessizliğe...

ya bazen gerçekten tam korkak oluyor bunlar... bir de asker değil mi ... yerim ben onun askerliğini ... klava:

hiç vazgeçmiyorsun demi ... kaydirigubbakcemile3
birimiz sana msj at diyelim diye ... ne inatçısın sen yaaaa kaydirigubbakcemile

bi arkadaş aradı canım erkekti..diyalogları yazıyorum aynen
-efendim(benimki)
serkan nbr
-yanlış oldu kardeş(benimki)
aaa nasıl olur serkan değilmi??
yanlış kardeş(benimki)
ayy çok özür dilerim kusura bakmayın iiakşamlar
pattt(benimki)
yani yaşıyor..muşsenağlama

bu konuda bende hep düşündüm, patlasan arsız oluyo adın patlamasan sessiz saftirik oluyo...herşeyi nie biz düşünmek zorundayız ki

evet canım ya konuşmasan niye konuşmuyosun konuşmaya kalkıyosun hatasını anlayan kabul eden yok gene sen suçlu çıkıyosun manyak bu erkekler Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…