ben iyi olmaya çalıyorum..hiç yanlız kalmak istemiyorum..hep etrafım dolu olsun istiyorum yanlızlık bana çok acı veriyor bugünlerde...
kıslar benide alırmısınız aranıza bende çok yanlızım:a015:
hoşbuldum kızlar teşekkür ediyorum hepinize iyi dilekleriniz ve yakınlığınız için. küçük böcük giriş yapmadan okuyordum yani nick girişi yapmıyordum aşk acısı çekenler bölümünden buraya geliyordum o kadar takılmışım ki bicirkizi da hatırlıyorum başka bir bölüme yazmıştı onu da okumuştum
hoşbuldum kızlar teşekkür ediyorum hepinize iyi dilekleriniz ve yakınlığınız için. küçük böcük giriş yapmadan okuyordum yani nick girişi yapmıyordum aşk acısı çekenler bölümünden buraya geliyordum o kadar takılmışım ki bicirkizi da hatırlıyorum başka bir bölüme yazmıştı onu da okumuştum
insan yazsa bi türlü yazmasa bi türlü demi benneyaptımki
yazsan içini döküyosun birileriyle paylaşmış oluyosun ama yine hatırlıyosun
yazmasan içinde kalıyo birilerine anlatmak istiyosun
ben burayı yeni gördüm..bugünlerde hiç te olmayan bişey yaşadım mutlu oldum..iyki sizler varsınız iyki kadınlar klübü var..ben hepinizi çok seiyorum.allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün..inşallah..
evet mutlaka paylaşma ihtiyacı hissediyorsun dediğin gibi yazdıkça hatırlıyorsun ama paylaşamasam gidecem yine maillerle ona patlıcam buradaki günlüğe yazıyordum arada bir yazmasamda herşey hatırlatıyor zaten...
yok maaleseftatlım ben okumuştum senin konunu ... hala ses yok mu yaaa :uhm:
evet mutlaka paylaşma ihtiyacı hissediyorsun dediğin gibi yazdıkça hatırlıyorsun ama paylaşamasam gidecem yine maillerle ona patlıcam buradaki günlüğe yazıyordum arada bir yazmasamda herşey hatırlatıyor zaten...
006 yok ve princess yok gelseler bır nasıllar acaba çok merak ettım...
Ona patlamak mı yoksa patlamamak mı daha doğru bilemiyorum bazen bu konularda neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremiyorum :1no2:
yok maalesef
:1no2::a015:
geldim canım buralardayım,kimse yoktu burda bende başka konulara bi göz atiyim diye gittim herkes gelmiş esrarengiz misafirlerde kimliklerini açıklamaya karar vermişler, hoşgelmişleer :icecream: fırtınacım bu perşembe günü benim başka bi eskinin doğumgünü var yine :roflol: hani ben onunla ilgili de topic açmıştım sende oyuna gelmişsin diye yorum yapmıştın ya,hani tam herşeyi ayarlayıp görüşmeye gitmek için evden çıkarken tel.geldi işim çıktı demişti hatırladınmı,işte onun doğumgünü perşembe.bende napsamn diyodum kızlara.sonra bi olay daha oldu onla ilgili ama konuyu okuman gerek yorumda bulunabilmen için dur linki vereyim sana bidaha
off yaaaa... peki hiç haber alabileceğin birileri yok mu canım...
en azından iyi olduğunu bilirsin ve yoluna bakarsın... sen şimdi onun sağlığı için de endişeleniyorsun... anlam veremiyorsun bu sessizliğe...
ya bazen gerçekten tam korkak oluyor bunlar... bir de asker değil mi ... yerim ben onun askerliğini ...klava:
bu konuda bende hep düşündüm, patlasan arsız oluyo adın patlamasan sessiz saftirik oluyo...herşeyi nie biz düşünmek zorundayız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?