006 yok ve princess yok gelseler bır nasıllar acaba çok merak ettım...
yarin iki hafta olucak kizlar yani onüc gün oldu bugün
sarı papatya seni görüyorum arada hep........
varmı bir derdin bacım......
inşallah olmasın
misafir bile biliyor olayimi :)
merhaba fırtınanın kızı ve küçük böcük. Evet itiraf ediyorum gerçi daha önce de itiraf etmiştim princess misafir bari sen yaz dediğinde yazmıştım o misafir benim :) takip ediyorum burayı sürekli kendime benzer insanlar gördüm ama sadece okuyorum yazma kısmına gelince yazarken kendimi daha çok sorguluyorum zaten sürekli düşünüyorum bir de acı veren bu olayı yazarak sürekli kanatır hale getirmek istemedim galiba gerçi zaten kanıyor ama bilmiyorum işte bugünlerde hiçbir şey bilmiyorum sadece okuyorum....
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
jelibonum aramadı demi hala :tomato:
merhaba fırtınanın kızı ve küçük böcük. Evet itiraf ediyorum gerçi daha önce de itiraf etmiştim princess misafir bari sen yaz dediğinde yazmıştım o misafir benim :) takip ediyorum burayı sürekli kendime benzer insanlar gördüm ama sadece okuyorum yazma kısmına gelince yazarken kendimi daha çok sorguluyorum zaten sürekli düşünüyorum bir de acı veren bu olayı yazarak sürekli kanatır hale getirmek istemedim galiba gerçi zaten kanıyor ama bilmiyorum işte bugünlerde hiçbir şey bilmiyorum sadece okuyorum....
evet biliyorum :) yakından takipçinizim iyi şeyler olduğunda sizin adınıza seviniyorum diğer zamanlarda hem kendi adıma hem sizin adınıza üzülüyorum...İnşallah hepimiz için herşeyin en hayırlısı olur.
ya bişi sorucam ... misafir olunca kk ya üye olmayan kişi olmuyor mu ?
acaba o misafir sen değilmisin kafamçokkarıştı
006 yine acaba msj atsam mı diye soruyordu... bu başka bir eski ama ... -tatlicadiarzu-
princess bir ara uğradı gitti...
ben de aynı canım... bir değişiklik yok ; olmasını da beklemiyorum... :1closedeyes:
sen nasılsın ?
hepimiz aynıyız canım... iç güveysinden hallice -tatlicadiarzu-
aramadı maalesef henüz... :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?