Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

006 yok ve princess yok gelseler bır nasıllar acaba çok merak ettım...

006 yine acaba msj atsam mı diye soruyordu... bu başka bir eski ama ... -tatlicadiarzu-
princess bir ara uğradı gitti...
ben de aynı canım... bir değişiklik yok ; olmasını da beklemiyorum... :1closedeyes:

sen nasılsın ?

merhaba fırtınanın kızı ve küçük böcük. Evet itiraf ediyorum gerçi daha önce de itiraf etmiştim princess misafir bari sen yaz dediğinde yazmıştım o misafir benim :) takip ediyorum burayı sürekli kendime benzer insanlar gördüm ama sadece okuyorum yazma kısmına gelince yazarken kendimi daha çok sorguluyorum zaten sürekli düşünüyorum bir de acı veren bu olayı yazarak sürekli kanatır hale getirmek istemedim galiba gerçi zaten kanıyor ama bilmiyorum işte bugünlerde hiçbir şey bilmiyorum sadece okuyorum....

haklısın tatlım... kimi zaman bahsetmek ; kimi zaman bahsetmemek iyi geliyor... sen sana şu anda ne iyi geliyorsa onu yap... en doğrusu ... nasılsa geçecek bu acı ; en az hasarla atlatmamız lazım... çabuk olmasa da en hafif şekilde olması dileğimiz :teselli:

canım worl hoşgeldin aramıza ......
inşallah yaran hiç kanamaz..
mutlu olursun hep....
burası çok iyi gelıyor bize....
sende ne zaman istersen yazıp rahatlayabılırsın

insan yazsa bi türlü yazmasa bi türlü demi benneyaptımki
yazsan içini döküyosun birileriyle paylaşmış oluyosun ama yine hatırlıyosun
yazmasan içinde kalıyo birilerine anlatmak istiyosun

ya bişi sorucam ... misafir olunca kk ya üye olmayan kişi olmuyor mu ?
acaba o misafir sen değilmisin kafamçokkarıştı

canım benim ya.............
006 nın içinde kalcak hep........
canım onada kıyamam hiç........
bende ne olsun canım iyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…