Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ahada yorum 006
Ara istersen -tatlicadiarzu-

deeeerrrrrrrmişimmmmmmmmmmmm

Arama,sorma,mesaj atma...

ben de neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum benim için ilkti ilk defa birini sevdim sonuç çok yoruldum çok yıprandım küçük böcükle başka bir başlıkta yazışmıştık belki hatırlar oynamadım içimden geldiği gibi davrandım demekki oynamak gerekmiş falan yazmıştı ben de oynamadım oynayanlar kazanıyormuş üç ay oldu bu üç ay nasıl geçti bilmiyorum ortada hayalet gibi dolaştım öyle işte...doğru olan ne yanlış olan ne bilemiyorum ben de

Dürüst olsan,şeffaf olsan,aynen içinden geleni yaşasan senden beteri olmaz...
Ama süründürsen,acı içinde kıvrandırsan,tabir i caizse anasından emdiği sütü burnundan getirsen senden kıymetlisi olmaz...

peki adı serkan değil seninkinin sadece başkasını arıyormuş gibi yaptınız öyle mi?
ortak arkadaşınız yok mu tatlım yaaa...

ya da ne bileyim arayan arkadaşın arasa dese merak ediyor ; aradığımdan haberi yok filan diye... bakalım ona ne diyecek seninle ilgili...

yani yaptığı çok büyük terbiyesizlik... bir açıklama yapması lazım...kötükedihüso
ama madem yaşıyor ve sana bunları yaşatıyor arkana bakmadan gitmelisin belki de... benneyaptımki

benimki nişanlısından çokçekmişti annesini saymıyomuş,gözü çok yükseklerdeymiş hiçbişeyi beğenmiyormuş,hep pahalı isteklerde bulunuyor hiç memnun olmuyormuş..bende yazıktır dedim eskiden çekmiş ben merhametli olim dedim...acınacak haldeyim şimdi...

yok canım benimkinin adı serkan değil..sadece arama mazereti olsun dedik..erkeğe arattırdımki şüphelenmesin dedik..
inan canım hep mantıklı düşünmeye çalışıyorum..bizim konuştuğumuz telsim hat kapalı bugün arkadaş özelden bi baktı kapalı..o telsim açık olunca herşey iyidir demektir..ama 3 gün oldu kapalı..senağlama

hatırlayamadım tatlım... ama evet söylediklerimi hatırlıyorum... oynamak lazım bunlara... biz de öğreniyoruz işte... ama öğrendik ya... bu da bir şey verdi bize...

hayalet gibi dolaşma artık... biraz gel kendine... bak ben de yaklaşıyorum 3. aya... ama iyi olacağım ben ... sen de ol... hepimiz olalım... :içelim:

bunlara acımamak lazım aslında ya kötükedihüso acıncak hale düşmemk lazım
006 duyuyo musun kaydirigubbakcemile

ya nişanlı filan dedin sen... eski nişanlıyla görüşüyor olmasın...
inan seni üzmek istemem ama ; birşey var ... genellikle böyle durumlarda vicdanen rahatsızlık duydukları için kaçmayı tercih ederler...

ya ortak bir tanıdık kimse mi yok... mesela bak şöyle yapabilirsin... facebookta filan vardır ... arkadaşlarından birine ulaşsın senin arkadaşın... ya da kuzenlerine filan ... bir şekilde olayı öğrenmeye çalışın...

ya belki de az önce dediğim gibi arkana bakmadan gitmelisin... :sm_confused:

evet canım ama işte olmuyor bu defa başkadır diyoruz bu iyi birisine benziyor diyoruz..ama oda aynısı çıkıyor zamanla ilgi alaka fıs oluyo..bu arada sol kulağım bir yanıor ufff kıpkırmızı oldu.......ne demek acaba...

inanmıcaksın canım ama bu arkadaşın msni tam 3 ay oldu kapanalaı girmeye girmeye tabi iptal oldu evindede internet yok ayrıca zaten işten kendini eve zor atıyor..
ortak tanıdık mı maaalesef okadar yakın kimse yok..nişanlısı ile görüşüyormu bilmiyorum..ama bir kere yüzük attımı döneceğini sanmam ama olabilrde..2 yıl oldu nerdeyse ayrılalı..yüzüğü bu attı zaten...eski nişanlısı tokatta bu karabükte..

ama öyle yapmamak lazım işte... hayattan ders almak lazım...
hep mi bizim canımız yanacak...

sonra dert yanar dururuz niye ben diye ... valla ben yine bıdı bıdı ötüyorum ama bakalım zaman gösterecek ben almışmıyım dersimi yoksa sınıfta mı kalıcam -tatlicadiarzu-

sol kulak yanınca ; biri senin hakkında konuşuyor ama iyi konuşmuyor derler genelde ...
sen boşver canım... takılma öle şeylere :teselli::teselli:

msn kullanmayınca iptal oluyormu ki ?
sen karabükte değilsin değil mi?
tatlım ya sen yine de bir facebooka gir şu adamı bir arattır derim ben...

belki de neti var... sana günlerdir acı çektiren adam yalan da söylemiş olabilir...

şu an zaten yeterince acı çekiyorsun... bak bakalım arkadaş bişeyler karıştırıyor mu?

bizim gelinde işten gelirmiş surat asıp durumuş yemek ne yicez felen filen..biz burda adamı elde tutak diye ip üzerinde 40 takla atıyoruz..yinede tutamıyoz..bayanın rahaatlığa bak sen...

ahanda kimler var böcükçüm biliyo musun ?bıcırkız benim ayrılma sebebim onda kendimi gördüm resmen
Allah ne muradı varsa versin ne diyim
adana demeyin bana herkes mi adanalı memlekette be aman

canım facebooktan arattırdım yoktu ki..babasının adını bilsem kimlik bilgilerinden bişeylere ulaşim diom o kadar konuştuk insan babasının adını sormaz mı..aşkım kuzum diceğime işe yarar bi kelime sorsaydım bari babanın adı ne diye...oofff aptal kafa..

bizim gelinde işten gelirmiş surat asıp durumuş yemek ne yicez felen filen..biz burda adamı elde tutak diye ip üzerinde 40 takla atıyoruz..yinede tutamıyoz..bayanın rahaatlığa bak sen...

o gelini hoş tutmak için kocası kimbilir kaç takla atıyodur...

işte biz bunu anlayamadığımız için burda toplaştık böyle...
safız biz hem de ne saaaf ... :mymeka: biri de bana vursun...

neyse kızlar ben duş alıp ; yatacağım ... hepinize iyi geceler...
yarın yeni bir gün unutmayın olur mu yerimseniben

hımm... yok yani facebookta...
sormayız biz öyle faydalı şeyler... diyorum ya safız diye...

üzülme tatlım yaaa... ama evet yaaa sen arkana dönmeden yoluna git...
bu adam gerçekten çok acımasız yaa... baksana başkası aradığında tak diye açıyor...

peki sen arasan başka bir numaradan ; suratına mı kapatacak telefonu acaba kötükedihüso

iyi geceler kızlar hepinize en güzel rüyalar olsun..herkes sevdiğini inşallah rüyasında görür hasret giderirsiniz..bende..gerçi görmüştüm ama olsun ..ona doyum olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…