huhuhuhuhuhhhhhhhuuuuuuuuuuu mutluyum mutlusun mutluuu.....
jelibonum burdaki okuduklarımdan sonra bunu sana rahatlıkla söyleyebiliyorum çünkü gördük ki nerdeyse bütün erkekler eski sevgilisine geri dönüyo blackciğimin dediği gibi zil çalıp tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekler :teytey:
bizlere bunları yaşatan şahıslar..
ya küçük böcük kendimi nasıl ii hissedebılırımkı.yanı ne yapmam gerekıo.baktıgım heryerde o var.ya duydugum butun sarkılar aşk ayrılık sevgı ......falan fılan.etrafa bakıyorum hayvanlar bıle dısarda oynasıo cılvelesıo.yanı baktıgım herseyde ask var bana sureklı hatırlatan bıseyler var.çok zor ya unutmak ayrılmak zorunda kalmak cok zor.başka birini sevebılcekmıyım bırdaha aynı duyguları yasaybılcekmıyım..kım onun kadar içten bana aşkım dıyebılırkı...hem zaten demesın kımse kımsenın askı olmak istemıyorum zaten.offff unutmam gerektıgını bılıom ama bunu kendıme anlatamıom. belkı sız anlatrsnz :çok üzgünüm:
kızlar ne alaka demeyın ama...bugun cok mutluyum..dun gece benım yıgenım oldu bır erkek..ve daha bır ayı vardı erken geldı dunyaya...
işte hayat...kımı aglar kımı sonsuz yolculuga cıkar kımıde daha yenı merhaba der..dunyaya..allahım yasını uzun gelecegını hayırlı etsın..
jelibonum nasılsın bugun
Bu arada hani geçen gün msn açtı dedin ya 2 hafta sonra, aklıma ne geldi biliyor musun. Bence sen onu aramadın, sormadın ya, merakından bakınmıştır sana oralarda mısın diye, o tabii bekliyordu sen ararsın diye, aramayınca afalladı akıllım benim...
Zavanacım, nasılsın hayatım bugün? Dünden daha iyicesin di mi?
Jelibon, sen de oturma evde, çık gez, Almanya şimdi çok güzeldir, süslemişlerdir heryerleri :) için açılır, ama lütfen kafanı evde bırak olur mu?
Bu arada hani geçen gün msn açtı dedin ya 2 hafta sonra, aklıma ne geldi biliyor musun. Bence sen onu aramadın, sormadın ya, merakından bakınmıştır sana oralarda mısın diye, o tabii bekliyordu sen ararsın diye, aramayınca afalladı akıllım benim...
Sen geceye bakarsın Ben karanlık olurum..........
Gülersin bazen ben neye güldüğünü bilmeden................
Uzaklara baktığında uzak olmak geçer,
Hiç değilse içimden........
Ben sorduğumda sen susarsın..sen sustuğunda ben perişan...
YELKENSİZ RÜZGARDA KALIRIM..
Çekip düşmek kalır akşamdan payıma........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?