Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

michel fugain---une belle histoire
ıssız adamın giriş yabancı müziği...başka bir dünyadayım..ne yerdeyin ne gökte bırakın yapma demeyin...varmı ötesi canı olmuşum onun, kanı olmuşum,,vay beee...eyy yarattığına kurban olduğum allahım...duy beni ne olur ne olur gör beni..paramparça olduğumu gör ne olur..

Duygucum gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, ailesine vatanına hayırlı evlat olsun, Allah hep iyilerle karşılaştırsın, kaderini güzel çizsin inşallah.

---------------------------BEN HER GECE YOKLUĞUNDA İÇİYORUM DENİZE KARŞI---------------
------------------------------------DENİZ YILDIZLARI İLE BİRLİKTE---------------------------
----------------------GÖZYAŞIMI YUTSADA DENİZ---------------------------
BEN HERGECE SENDE BOĞULUYORUM

Sen geceye bakarsın Ben karanlık olurum..........
Gülersin bazen ben neye güldüğünü bilmeden................
Uzaklara baktığında uzak olmak geçer,
Hiç değilse içimden........
Ben sorduğumda sen susarsın..sen sustuğunda ben perişan...
YELKENSİZ RÜZGARDA KALIRIM..
Çekip düşmek kalır akşamdan payıma........

Sen benim en güzel hayalimdin
şimdi sana dair her düşüm kırık
gönlümce kollarıma alamadığım sevgili
ne kaldı senden geriye bili yormusun
yüzerce şiir..binlece ayrılık...
------------------------------------------------------------------------------------------------
ağladığımı kimseye söyleme annee..

Onlar beni güçlü biliyor, onlar beni en zor günümde bile ayakta biliyor...
Ben aslında gülerek geçirdiğim her günün akşamı evde ağlarken,
onlar benim içimin sızladığını, yüreğimin yandığını bilmiyor..........

Ağladığımı kimseye söyleme annee....

Onlar beni kral belliyor
onlar beni kızdımmı dünyayı yakacak insan biliyor
ben aslında onuun gözlerine bakmaya bile kıyamazken,
onlar benim bir erkek uğruna üzüleceğimi tahmin bile etmiyor.....

Ağladığımı kimseye söyleme annee...

Onlar beni ağlamaz biliyor
onlar beni üzüldü mü bulunduğum şehri bulutlar kaplar biliyor
ben aslında odama kapanıp sitem dugusuyla bir köşeye sinerken
onlar beni hiç bir şeyin sarsacağını akıllarının ucundan bile geçirmiyor....

Ağladığımı kimseye söyleme annee..

Onlr bunu hiç bilmiyor
onlar için ben en sağlam köprülerden daha sıkı bağlıyımdır hayata
ben aslında ölümle yaşam arasındaki ince çizgide bir o yana bir bu yana giderken...
Onlar hala benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bilmiyor.....

o zaman benimki de beni terkedip eski sevgilisine döndü diyorsun yani :uhm:

kızlar ben mesaj atmaya karar verdim ama hepimizin ortak bir kararını alacağım asker eşleri topiğindende yardım istedim..bana fikirler verin hadi ne zaman atayım ve içeriğ nasıl olmalı..

bak canım ; öncelikle bu düşünceleri aklından çıkaracaksın... hele başkasına nasıl aşkım diyeceğim filan hiç gelmeyecek aklına... önce bir kendine gel ; sonra aşk gelecek zaten...
şarkı dinlemek ; duygusal film izlemek ; yalnız kalmak ; eski resimlere bakmak yok...

komedi filmleri alıp izliyorsun ; mizah dergileri alıyorsun ; arkadaşlarınla ve mümkünse onunla birlikteyken zaman ayrımadığın arkadaşlarınla görüşüyorsun...

ne kadar az aklına gelirse o kadar daha az acı çekeceksin... ama zorlamadan kendini...
geçmiyor acı biliyorum... sana unut da demeyiz burdaki hiçbirimiz... çünkü hemen olamayacağını adımız gibi biliyoruz... ne seni ne de kendimizi kandırmayalım... sadece sana kendini hırpalamadan acını yaşamanı söyleyebiliriz... ve bence yapabilirsin :teselli:

yaaa işte hayatın mutlu anları ... ve hayatın devam ettiğinin göstergesi ...
Allah sağlık versin ; mutluluk versin ömür boyu... neyse ki erkek olmuş ; can yakacaklardan ; bizim gibi canı yanmaz kaydirigubbakcemile3

Zavanacım, nasılsın hayatım bugün? Dünden daha iyicesin di mi?
Jelibon, sen de oturma evde, çık gez, Almanya şimdi çok güzeldir, süslemişlerdir heryerleri :) için açılır, ama lütfen kafanı evde bırak olur mu?

Bu arada hani geçen gün msn açtı dedin ya 2 hafta sonra, aklıma ne geldi biliyor musun. Bence sen onu aramadın, sormadın ya, merakından bakınmıştır sana oralarda mısın diye, o tabii bekliyordu sen ararsın diye, aramayınca afalladı akıllım benim...

işte şifre buydu..çözdüm işi..

evet canim her yer süslendi burasi cok güzel noel bayramlari var ya almanlarin evet bence o kendi kendine aa iki hafta oldu aramadi filan diyordur

kesin o sey istemistir dayanamiyorum ne olur barisalim filan dememi simdi oda icinden hayret aramadi filan diyor bence cünkü ben normalde bir gün bile küs olmaya dayanamazdim ben bile sasiriyorum kendime hic birsey yapmadim ya

bu nasıl bıseydr bicirkız ya.nasıl elin adamı senın elin ayagın olabılıo.. hiç tanımadgn bı ınsanı nasıl sevebılıyrsun..çok garıp dımı.sevmek cok guzel cok sevılmek zaten tarıfsız.ama ayrılıkkkkk:çok üzgünüm:senı o kadar ii anlıyorumkı ...........

citirlar nasilsiniz bakem...
duygucikmazimin gözü aydin olsun....
allah anali babali büyütsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…