Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar nabersiniz umarım bize yaptıklarının daha beterini çekerler bende hazmedemiyorum ama alıştım onsuzluğa eskisi kadar özlemiyorumalışılıyor unutulmasada acıda azalıyo

aman be hoşgeldın canım...severek ayrılmak ve onu dusunmek unutamamka cok kotu ...ama demek kı ayrılmaya karar verdınızse..bır sorunda vardır mutlaka..
eger o senı uzduyse cokta uzulme degmez canım...elbettekı paylasırsan ..sende rahatlamıs olursun...

bicirkiz...canım benım hoşgeldın..gercı bende yenıyım arada bır ugruyorum..kalbı kırık guzellerımızın yanına...
canım benım sende uzulme sakın...tabı boyle demesıde kolay dıyebılırsınız ama...
hep derım ya dunyada kendınızden baska ozel ve onemlı olan yoktur...
ve bu erkek mılletı rahattır..ne sızın gızyaşlarınız nede uzulen kalbınız umurlarında degıldır ...kımbılır coktan ..yol bıle almıs olabılırler..
belkı yazdıklarım agır gelebılır ama cevremdekı yasnmıslıklara bakınca ...
en yakınımdakı kişilerın bu erkek denenlerden nasıl darbe aldıgını görünce ve bende agır bır sekılde yasayınca bılıyorum...

hanı derlerya soyleyene degıl söyletene bak dıye...

canım evlilk olmayack.olmuo yani.ben evlilik olmasa da yanımda olsun istıyorum aslında bı mesajı gelsın bı sesını duyayım..oda öyle düşünuo ve sonra senın hayatınla oynamaya hakkım yok kurban oldugum dıo. ben sadece aglıyorum. geceler zor gecıo ....kötü durumdym bunalımdym. ama bazende diyorumkı nasıbımde varsa gelıp bulur zaten benı..teselli işte:çok üzgünüm:

kızlar ne alaka demeyın ama...bugun cok mutluyum..dun gece benım yıgenım oldu bır erkek..ve daha bır ayı vardı erken geldı dunyaya...
işte hayat...kımı aglar kımı sonsuz yolculuga cıkar kımıde daha yenı merhaba der..dunyaya..allahım yasını uzun gelecegını hayırlı etsın..

size kızmaya hakkım olabilirimi hiç??siz yanımda olmasanız ben deprasyondaydım şimdi..
içimden hep aramak geliyor yada msj atmak...yine küsmüyüz gibisine ....hiçbişey olmamış gibi yapılanları sineye çekmek,belki onunda geri cevap için bir bahanesi olur diyorum...offf offf

nie olmuyo evlilik canım benim? aileler??sosyal kültürel yaşam farkları?? ben bundan dolayı sevdiğimden ayrıldım çünkü :çok üzgünüm:

duygucuğum canım arkadaşım..tebrik ediyor yiğeninin en mutlu günlerini yaşatsın alla ömrün boyunca diyorum...
kıslar bişeyden şüphelendim..acaba bunlar aynı kişimi??
aynı ise dünyanın en büyük katliamı olur

bırakın bu işleri kızlar yaa değmezzz değmezzz demedı dersinizzz :)))))))))aynı şeylerı yaşadım ama eski aşkın ömrü yeni birisini bulana kadarmıs ben bunu anladım yazılan hersey unutuluyor yani:))))

anlamadım canım ya,kimler aynı kişi mi :uhm:

Hayırlı sabahlar kızçeler...

Okuyordum olanı biteni, anca bitti. Yeni gelen arkadaşlara buruk bir hoşgeldiniz diyeyim.
Eskilerin durumlarında bir değişiklik yok anlaşılan

Bıcır, seninkinin yaptığı da yenilir yutulur değil, çok kızdırdı beni, acayip laflar hazırladım ona ama önce yemeğimi yiyeyim...geliyorum sonra...

fırtına hoşgeldin canım arkadaşım...a.s.
bugün güzel bir haber duyduk duygunun erkek yeğen bıcırığı olmuş..
selin_as kıs allah seni ne etsin emi beni güldürdün sabah sabah:1hug:

Ellere kanıpta gitme sevgilim,
Hayat bu gün gelir harcarlar seni.
Bir de saçlarına karlar yağınca,
Eskimiz şal gibi atarlar seni.

Eğer gideceksen, mani olamam,
Düşersen sonunda yine bul beni.
Vefasız kullardan, vefa bekleme,
Kıymetsiz bir pula satarlar seni.

Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni,
Bulamazsın, bulamazsın, seni mutlu edeni.
Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni,
Bulamazsın, bulamazsın, senin için öleni.

Sevgilim dünyanın kanunu böyle,
Sevip mutlu olan varmıdır söyle,
Seni benim gibi kimse anlamaz,
Mutlu olamazsın başka biriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…