tesekkürler monapisa ilgine alakana cok tesekkur edıyrum.cok sıcak bı karsılama oldu saola.s.uzun bı hıkayem var ama daha sonra paylassm ii olacak sanırım.ama sunu soylebeılrım sonuc olrak ayrılmak zorunda kaldık.hemde severek.senı sevıyorum askım kendıne ii bak dıyerek ayrılmak kadar acı bısey varmı senağlama
prenses..sebepsiz bir şey beni mahvediyor..50 kg dan 46kiloya düşmekte annemi mahvetti..
dün yanımda dediki--''' demekki bir insana beddua edrsen çocuğuna edecekmişsin o anne ölüyor zaten çocucuğunun o heline o zaman dedi''''
neye nasıl tesseli edeyim kendimi..biz onu çok sevmiştik..nedensiz..sadece nedensiz bir şey nasıl olabilir...
canım evlilk olmayack.olmuo yani.ben evlilik olmasa da yanımda olsun istıyorum aslında bı mesajı gelsın bı sesını duyayım..oda öyle düşünuo ve sonra senın hayatınla oynamaya hakkım yok kurban oldugum dıo. ben sadece aglıyorum. geceler zor gecıo ....kötü durumdym bunalımdym. ama bazende diyorumkı nasıbımde varsa gelıp bulur zaten benı..teselli işte:çok üzgünüm:
aman be hoşgeldın canım...severek ayrılmak ve onu dusunmek unutamamka cok kotu ...ama demek kı ayrılmaya karar verdınızse..bır sorunda vardır mutlaka..
eger o senı uzduyse cokta uzulme degmez canım...elbettekı paylasırsan ..sende rahatlamıs olursun...
hosbulduk duygu cıkmazı ilgine tesekkür edrm.öncelikle tebrikk edıyorum hala olmşssn. evet sorun var ama suan anlatmasm ii olacak. sadece bu durumun biran önce gecmesı için sızden destek yardım ve dua beklıyorum:çok üzgünüm:
[
duygucuğum canım arkadaşım..tebrik ediyor yiğeninin en mutlu günlerini yaşatsın alla ömrün boyunca diyorum...
kıslar bişeyden şüphelendim..acaba bunlar aynı kişimi??
aynı ise dünyanın en büyük katliamı olur
selinnnnnnnnnnn nbrrrrr :teytey: nabersin aşık güzeeelllll
selam kızlar...............................
aman be hoşgeldın canım...severek ayrılmak ve onu dusunmek unutamamka cok kotu ...ama demek kı ayrılmaya karar verdınızse..bır sorunda vardır mutlaka..
eger o senı uzduyse cokta uzulme degmez canım...elbettekı paylasırsan ..sende rahatlamıs olursun...
hosbulduk duygu cıkmazı ilgine tesekkür edrm.öncelikle tebrikk edıyorum hala olmşssn. evet sorun var ama suan anlatmasm ii olacak. sadece bu durumun biran önce gecmesı için sızden destek yardım ve dua beklıyorum:çok üzgünüm:
[
canım benım saol...tabıkı yanıdayız..destekte oluruz burda herkes bır sekılde aşk acısı cekıyor canım ısallah gecer ama bıraz sabır ve zaman gerekıyor...allah yardımcınız olsun..
duygucuğum canım arkadaşım..tebrik ediyor yiğeninin en mutlu günlerini yaşatsın alla ömrün boyunca diyorum...
kıslar bişeyden şüphelendim..acaba bunlar aynı kişimi??
aynı ise dünyanın en büyük katliamı olur
cok saol canım benım ısallah bızı bızden cok seven kısıler olur da evlenıp coluk cocuga karısırız...ve bu yasananlar bızım ıcın bırer mazıde kalmıs hatıra olur...
erkeklerın aynı olusuna gelınce ınan kı hepsı aynı dırt dortluk yok yaradıslarında fıtratlarında var bu...ama kımsınde acıga cıkmıs kımısınde ıcınde bır yerlerde kalmış..
genelde aynı canım malesef...:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?