insahllah allycigim kizlar ben cikiyorum yarin grs kib sizi cok seviyorum
Daha eskiyi gündeme alanı ne yapmalı??
Bir rokete bağlayıp dünyadan göndermeli
insahllah allycigim kizlar ben cikiyorum yarin grs kib sizi cok seviyorum
hşg aramıza canım,tam da doğru yerdesin,bizde öle topiclerde bulunmak isterdik ama hayat heryere yolunu düşürüyor insanın,önce burda acımızı paylaşcaz hafiflicez sonrada inş.o dediğin topiclerde buluşcaz ama şimdi acımızı hazmetmek sindirmek ve kabullenmek için buradayız.sende derdini paylaş bizimle burda herkes çok mantıklı ve yardımseverdir :1hug:
acının geçmesi için acele etme tatlım... ne kadar uğraşsan da olmuyor çünkü...
ama geçeceğini bil ve kendini iyi hissetmek için elinden geleni yap...
şimdilik bu bile işe yarayacak... :teselli:
Şşşş karşılama komitesi nerdesiniz kızım, bakın yeni bi arkadaşımız gelmiş, ilgilensenize, bi çay verin, sandalye verin... len böyle mi eğittim ben sizi heee ? :mymeka:
Neyse amanbe, canım, geyiğe falan sardığımızı sakın sanma, ama arada devreleri yakmazsak psikopata bağlarız burada... aramıza bu şekilde katılmanı hiçbirimiz istemezdik ama bu da hayatın bir gerçeği. Ama ben senin hikayeni dinlemek istiyorum. Çünkü bazen olaylar aslında hiç de o kadar ciddi ve çözümsüz olmuyor.. anlatmak istersen tabii...
bende iyi değilim dün iyi gibiydim akşam ama inanın içim ezik ezik ezik,, onu çok özledim ne olur çok özlüyorum.:a015::a015::a015:
gece nasıl oluyor yeniden nasıl sabah oluyor.....bilgisayar ve yatak arasında süren anlasız hayatım beni mahvediyor...senağlamasenağlama
tesekkürler monapisa ilgine alakana cok tesekkur edıyrum.cok sıcak bı karsılama oldu saola.s.uzun bı hıkayem var ama daha sonra paylassm ii olacak sanırım.ama sunu soylebeılrım sonuc olrak ayrılmak zorunda kaldık.hemde severek.senı sevıyorum askım kendıne ii bak dıyerek ayrılmak kadar acı bısey varmı senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?