Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Daha eskiyi gündeme alanı ne yapmalı??

Bir rokete bağlayıp dünyadan göndermeli

bengünün klibindeki gibi kaydirigubbakcemile3
valla niye kurtulamıyolar şu eskilerden madem öyle ayrılmasaydın kardeşim niye hep kaybedince değerini anlıyo anlayışı kıtlar :mymeka:

egedenizi sen bunu hazmedebildin mi ya ben hala hazmedemiyorum aklıma geldikçe kötükedihüso Allahtan bulduğunu görmek istiyorum artık kötükedihüso

of of o günleri görsem bi daha adını anmam varya yeterki bi pişman olduğunu dünya gözüyle göreyim yada duyayım

kızlar herhalde şu an online olan kimse yok. ben 544üncü sayfada kalmışım
şu an 580 i doldurmuşsunuz. tek tek okucam sabaha kadar sürer herhalde..
günün dileğini dileyim..
inşallah yarın hepimiz çok güzel bir sabaha uyanırız.
şaşırtıcı güzel haberlerle. mucizelerle uyanırız..

ehu sağolun kızlar beni merak etmişsiniz..
aynıyım.
sabah okula gittim
sonra zavanaya sms attım.
içim sökülüyo daha ne yaşamam gerek diye..
baktım duramıyorum okulda- erkenden çıktım eve döndüm. yattım uyudum.
sonrada elektrikler gitmiş saatlerce gelmedi.
bende gelemedim nete..
aklım sizde inanın.
ve gerçekten dua ederken sizler için de ediyorum.
hepimiz çok mutlu olalım inşallah.
bizler hak ediyoruz..
öpüyorum sizi.

günlük dileklerim geliyor:
yarın çok güzel bir gün olur inşallah
inanamayacağımız kadar güzel haberlerle karşılaşırız inşallah uyandığımızda..
iyi uykular kızlar..

günaydın kk'nın en güzel kulübünün enn güzeell üyeleriii, bu sabah nasılsınızzz,valla ben anlamsız bi hissizlik içerisindeyimmm iyiyim yani bide şu beklentilerden kurtulabilsem. dün gece bayağı kaynatmışsınız yine,boş olduğumda okuycam,a.s.

günaydın kızlar yeni gelenler hoşgediniz buraya gelen hoş gelmiyor sabah ne güzel mutluydum sonra şu avatrımı değiştirim dedim aklıma o geldi bebek avatarlarını görünce :

cok tesekkur edıyorum.hosbulduk.ama canım yanıo bu acının bıran önce gecmesını istıyorum.inş sizinle beraber üstesınden gelcm inşsenağlama

acının geçmesi için acele etme tatlım... ne kadar uğraşsan da olmuyor çünkü...
ama geçeceğini bil ve kendini iyi hissetmek için elinden geleni yap...
şimdilik bu bile işe yarayacak... :teselli:

ya küçük böcük kendimi nasıl ii hissedebılırımkı.yanı ne yapmam gerekıo.baktıgım heryerde o var.ya duydugum butun sarkılar aşk ayrılık sevgı ......falan fılan.etrafa bakıyorum hayvanlar bıle dısarda oynasıo cılvelesıo.yanı baktıgım herseyde ask var bana sureklı hatırlatan bıseyler var.çok zor ya unutmak ayrılmak zorunda kalmak cok zor.başka birini sevebılcekmıyım bırdaha aynı duyguları yasaybılcekmıyım..kım onun kadar içten bana aşkım dıyebılırkı...hem zaten demesın kımse kımsenın askı olmak istemıyorum zaten.offff unutmam gerektıgını bılıom ama bunu kendıme anlatamıom. belkı sız anlatrsnz :çok üzgünüm:

bende iyi değilim dün iyi gibiydim akşam ama inanın içim ezik ezik ezik,, onu çok özledim ne olur çok özlüyorum.:a015::a015::a015:
gece nasıl oluyor yeniden nasıl sabah oluyor.....bilgisayar ve yatak arasında süren anlasız hayatım beni mahvediyor...senağlamasenağlama

tesekkürler monapisa ilgine alakana cok tesekkur edıyrum.cok sıcak bı karsılama oldu saola.s.uzun bı hıkayem var ama daha sonra paylassm ii olacak sanırım.ama sunu soylebeılrım sonuc olrak ayrılmak zorunda kaldık.hemde severek.senı sevıyorum askım kendıne ii bak dıyerek ayrılmak kadar acı bısey varmı senağlama

seninkine birden çok sinirlendim ben ya,ne hakkı var sana bunları yaşatmaya,ne hakkı var böyle davranmaya,bu yapılmaz bi insana yaaa,aslında burda mantıken yapılması gereken bidaha ne arayıp ne sormak,ne telefonlarına çıkmak ilişkiyi de bitirmek,ama fevri davranınca da biz üzülebiliyoruz,o bir anlık sinirle kendimizide üzüyoruz uzun vadede,yani okuduklarıma bakarak konuşuyorum hiçbişey yok bu sizin son konuşmalarda,oldukça alttan almışsın,kavga yok bişi yok anlamadımki dertleri ne bunların yaaa bulup bunuyolarmı nedir bilmiyorum.öbür forumdaki topiğini görünce buraya kızlara senin konunun linkini vermiştim,yorum yapsınlar diye,çünkü şaşırıp kalmıştım bu resmen ilgi şımarığı olmuş galiba,ne biliyim yani varmı bi geçerli sebebi sence klava:

canım seni anlıyorum,dünyanın en acı şeyi,sevip sevildiğini bilerek ayrılmak zorunda olmak.çokmu dönüşsüz bi yoldasınız nedeniniz çokmu ciddi eğer çok ciddi nedenler yoksa birdaha düşünün derim ben,seviyorsanız her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz birlikte,ne güzel seviyorsunuz birbirinizi,ikinizede yazık etmeyin tabi tekrar sölüyorum çok geri dönüşsüz değilse,çok ciddi değilse :1hug:

prenses..sebepsiz bir şey beni mahvediyor..50 kg dan 46kiloya düşmekte annemi mahvetti..
dün yanımda dediki--''' demekki bir insana beddua edrsen çocuğuna edecekmişsin o anne ölüyor zaten çocucuğunun o heline o zaman dedi''''
neye nasıl tesseli edeyim kendimi..biz onu çok sevmiştik..nedensiz..sadece nedensiz bir şey nasıl olabilir...

oluyor güzelim oluyoorr,ben çok sevdiğim birisi tarafından 8 sene önce nedensiz terkedildim,çokk güzel gidiyodu ilişki 3 günde aşık olmuştum resmen, çok güzel vakit geçiriyoduk,herşey çok güzeldi aradığımı buldum demiştim 3 günde, sonra nedensiz bi şekilde uzaklaştı,bitirdi ilişkiyi yapamıyorum yürütemiyorum diyerek.mahvoldum arkasından depresyonlara girdim.doktor ilaç süründüm resmen.sonra yine yakın zamanda yaşadığım buna benzer bi ayrılık daha var,herşey çok güzel gidiyo yine,ayrılıp barışıyoruz falan ama önemsemiyorum fazla,bi gece yine çok güzel vakit geçirdik gezdik falan ertesi günü bi soğumalar falan,tek laf etmeden bitti gibi oldu ilişki,bende gururumdan sormadım noluyo diye sebepsiz terketti beni ayrılalım bile demeden düşün yani,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…