Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım niye geçti diyorsun hiç umadığın anada karşına biri çıkar yine seversin ben 25 yaşıma kadar kimseyi sevmicem diyordum kimseyle çıkmıcam ama o geldi beni buldu ve kendiliğinden sevdim yine başka biri çıkcacak benim sevebileğim seninde karşına daha kimler çıkacak bir bakmışsın bu acıları hatırlamıcan

bu arda kız selin unuttun bizleri alacağın olsun:)

Kızlarrrrr sizi çok seviyorummmmmmm

ya inanın içimmmmmm çok guzel.........
çok huzurluyummmmmmmmmmm
yemin ederim.........

Ohhhhhhhh beeeeeeeeeee
yük varmış meger benım hayatımdaaaaa

ohhhhhhh çıktı gittttiiiiiiiiiiiiiiii

bakın sabahtan beriiiiiiiiiiiiiii

hiç bir değişim yokkkkkkkkkkkk

aynıyımmmmm kuş gibi kalbımmmmmmmmm

allahımmmmmmm inşallahhhhhh
sizde böyle hissedersiniz.................

Ayyyyyyyy çok huzurluyum yaaaaaaaaa
ohhhhhh beeeeeeeee

Monammmmmmmmm bende seni çokkkkkk seviyorum.:sm_cool::sm_cool:

Iyiki varsınnnnnnnnnnn:1hug::1hug::1hug:

herkes iyiki varrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.a.s.a.s.:lepi:

KIZLAR NE OLURRRR
KENDİ GÜZELLİĞİNİZ KENDİ İYLİĞİNİZİN FARKINA VARINNNNNNNNNN
KENDİ DEĞERİNİZİ BİLİN..............
FARKINA VARIN NEOLUR...............

Can Dündar - Yalnızlığa alışmalı...

"Bavulları hep toplu durmalı insanın...
Bir gün telefonların hiç çalmayabileceği hesaplanmalı...
Tül perde arkasından misafir yolu gözlemekten vaz*geçmeli...
İhanetlere, terkedilmelere, bir başına bırakılmalara hazırlıklı olmalı...
Yalnızlığa alışmalı...

Çünkü "omuz omuza" günlerin vakti geçti. Dayanışma... günümüz borsasının değer kaybeden hisse senet*lerinden biri artık...

Bireyin keşif çağı, geride kı*rık dökük yalnızlıklar bıraktı.

Terörün bile bireyselleştiği çağdayız. Zaman, birlikten kuvvet doğurma zamanı değil; zaman, tek başına dimdik ayakta kalabilmeyi becerme zamanıdır.

* * *

İşte o yüzden alışmalı yalnız*lığa...

Sokaklar dolusu ıssızlıkla başbaşa yaşamayı göze almalı insan... Güvendiği dağlardaki karlara bakıp ders çıkarmalı... Hüzünlü bir şarkıyla paylaşı*lan gecelerde başım dayayacak bir omuz arama huylarından vazgeçmeli... Sofrada tek tabağa, tabakta az yemeğe alışmalı...

Romanlardan yalnızlığı yücelten paragraflar asmalı evin en görünür duvarlarına...

"Yalnızlık paylaşılmaz/ Paylaşmılsa yalnızlık olmaz" dizeleriyle başlamalı güne...

Telesekretere "şu anda size cevap verebilecek kim*se yok" denmeli, "... belki de hiçbir zaman olmaya*cak..."

Cevapsızlığa, sessizliğe ısınmalı...

* * *

Oysa sessizlik haksızlığa alkıştır.

Haklılığın onuru yaşatır insanı... Susmanın utancı öldürür.

O yüzden en sessiz gecelerde ''doğruydu, yaptım"la teselli bulmalı insan...

Feryada komşuların yetişmemesine, soğuk duvar diplerinde sessizce ağlaşmaya alışmalı... Kendiyle he*saplaşmaya çalışmalı...

Gece yastıkla ağlaşmaya, sabah aynayla gülüşmeye, kendiyle hüzünlenip, kendiyle keyiflenmeye hazır ol*malı...

Hep başını alıp gidebilecek kadar cesur, ama hep kalıp savaşacakmış kadar gözüpek olabilmeli...

Sessizliği, sese dönüştürebilmeli...

* * *

Ve sırt çantasını her daim hazır tutmalı insan...

Yollarla barışmalı...

Yalnızlığa alışmalı...

ya kızlar biraz alakasız bir soru ama ; hani nicklerin altına yazı yazılıyor ya...
nerden yazılıyor o ?

http://http://www.youtube.com/watch?v=gA6EW3Mhxe8
kızlar bu şarkı anlamı ne benimkinin en son bana gönderdiği şarkı offff dinliyorum nedense bu şarkıyı sevmemiştim şimdi anladım elveda offffffff bundan sonrada murat kekilli salına salınayı dinlicem ben hala seviyorum ama ağlamıyorum gülüyorum halime

böcük bende nasıl yapıldığını bulamadım çizelgenin bende çizelge istiyorummmmmmmm

kızlar mrb ben geldım nasılsınz bakalım ya gelmek istiyorum ama inanın çok yoğunum ((((((((
yoruldum ve bitkinim((((kusura bakmayın giremıyorum... offfffffffffff...
ayrıca yenı gelenler hoşgeldınız.....

kizzzzzzz selin hosgeldin yeuvrim.....
anam ben sen gönlünü kaptirivermisssin diye duydum...
var mi bunun asli astari?????

nan sunu düzgün anlatasana...
kimdir, necidir, kimlerdendir...
ne zaman, nerde, nasil tanistiniz???

kızlar ben geldim..
evdeyim..
iyiyim..
en azından ruh halim sabahkine göre bin kat iyi.
resmen bilgisayar odasında ağladım ya insanların içinde..
sınavlarım ehh geçti.
yani iyi bişi zaten beklemiyorum da
umarım kurtarılabilecek notlar alırım..
destek için çok sağolun..

iş,aşk,yorgunluk bunların beraber yürümesi biraz zman alıyor(((((((((

ya evet yaaa... bak bu kısmı bana da zor geliyor... hele şu soğuk havalarda eve gidip sıcacık oturmak varken... ayy istemiyorum ben havalar güzelleşene kadar...

hem artık arkadaşlarıma ve aileme daha çok vakit ayırıyorum... bi sevgili bulursam ne ara görüşcem onla bilmiyorum valla...fisfisfis

zaten ilişkimin son 5-6 ayında ; benim ailem izmire taşınınca mecburen cafelerde buluşmak zorunda kalıyorduk ve acayip yorucu geliyordu... amaaan olmasın lülülülülülü

Kullanıcı Paneli - Profili Düzenleyi açıyosun... en aşağıya iniyosun iniyosun iniyosun... o seni görüyo, sen de onu görüyosun... sonrası hayal gücüne kalmış...

ÇOK MERAK ETTİM SENİ FISTIĞIM İYİ BARİ EN HİÇ YOKTAN İYİDİR.

BÖCÜKCÜM MONAM ANLATMIŞ BAK NE YAZACAN ACABA :uhm:

ayy teşekkür ederim hepinize... a.s.
ben de yazmak istedim bişi... yazayım da öyle görürsünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…