kızlar ben bugün bir adım daha attım...
onun işiyle ilgili hazırladığı birşeyler vardı... kontrol etmem ve yorum yapmam için bana verdiği... üzerinde birlikte düzeltmeler yaptığımız... antedli kağıt ; kartı filan... ( oğlak erkeği işte )
onları attım bugün... önemliydi onlar benim için... hani kendi işi ile ilgili benim fikrime önem verdiği için...
atamamıştım ne zamandır... ama bugün yırttım attım...
şimdi facebookda yakın arkadaşlarından biri de benim arkadaş listemde... hani onu göremesem de arkadaşının profilinden onla ilgili bişey olursa ben görebiliyorum... ya da aynı şekilde o beni... şimdi arkadaşını listemden silmeyi düşünüyorum... sileyim mi ?
hatta daha ilerleyen zamanlarda benim yakın bir arkadaşımın listesinde o... hani ben onun şifresiyle bakıyordum da şifreyi değiştirmesini istemiştim... artık bakmıyorum... ama o arkadaşıma ben bişiler yazdığım anda ki sürekli yazıyorum ... o görüyor... o yüzden arkadaşıma da diyeceğim sil listenden diye... ama bazen de düşünüyorum ki hani arada bir görse benle ilgili bişi ; hep aklında kalsam...
ya umut işte ; fakirin ekmeği :)
aslında böyle şeylere gerek olmamalı... aklındaysam aklındayımdır da ... ne bileyim...
hani hayatında zaten yokum ... o zaman hiiiç olmayacağım... bana dair hiç birşey görmeyecek ; bilmeyecek... ama ben istiyorum ki beni hep hatırlasın ve içi acısın ...
ne dersiniz ??
Ben yıne aglıyorum yaa dayanamıyorumm artık
bıcırrr nbr
var mı komutandan ses
onbes gün oldu en son görüselı
sessiziz kızlar...
gene gece tayfası kalmışız bizbize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?