Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben bugün bir adım daha attım...
onun işiyle ilgili hazırladığı birşeyler vardı... kontrol etmem ve yorum yapmam için bana verdiği... üzerinde birlikte düzeltmeler yaptığımız... antedli kağıt ; kartı filan... ( oğlak erkeği işte )
onları attım bugün... önemliydi onlar benim için... hani kendi işi ile ilgili benim fikrime önem verdiği için...
atamamıştım ne zamandır... ama bugün yırttım attım...

şimdi facebookda yakın arkadaşlarından biri de benim arkadaş listemde... hani onu göremesem de arkadaşının profilinden onla ilgili bişey olursa ben görebiliyorum... ya da aynı şekilde o beni... şimdi arkadaşını listemden silmeyi düşünüyorum... sileyim mi ?

hatta daha ilerleyen zamanlarda benim yakın bir arkadaşımın listesinde o... hani ben onun şifresiyle bakıyordum da şifreyi değiştirmesini istemiştim... artık bakmıyorum... ama o arkadaşıma ben bişiler yazdığım anda ki sürekli yazıyorum ... o görüyor... o yüzden arkadaşıma da diyeceğim sil listenden diye... ama bazen de düşünüyorum ki hani arada bir görse benle ilgili bişi ; hep aklında kalsam...

ya umut işte ; fakirin ekmeği :)

aslında böyle şeylere gerek olmamalı... aklındaysam aklındayımdır da ... ne bileyim...
hani hayatında zaten yokum ... o zaman hiiiç olmayacağım... bana dair hiç birşey görmeyecek ; bilmeyecek... ama ben istiyorum ki beni hep hatırlasın ve içi acısın ...

ne dersiniz ??

Bence sil Böcük.

Eğer bir erkeğin yüreğindeysen, seni aylarca görmese, duymasa, bilmese bile içi acır zaten.
İçi acıyan da peşine düşer, çabalar, savaşır zaten.
Ama eğer bir erkeğin yüreğinde değilsen istersen her gün kırmızı halı ser yollarına farkına bile varmaz senin.

Sil gitsin. Gerçek aşklar hatırlatılmaya gerek görmezler.

Gerçek olmayan aşklarla da senin işin olmaz zaten...

kızlar yaa radyoda ne çalıyo biliomusunuz, bizim şarkımız ibrahim tatlıses beni benden alırsan seni sana bırakmam hakkaten de beni bana bırakmadııı senağlama bu arada alakasız ama aklıma geldi,black'i öslediimm zil çalıp tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekler :teytey: umarım black'in cezası azdır. böcüğüm en doğrusunu yapıyorsun çünkü senden haber alamamak ona verilecek en büyük ceza,senden habersiz kalmalı,ben bunun için en yakın arkadaşımla iletişimimi kestim benden haber alamasın diye.bende ondan haber almak istemiyorum aldıkça herşey tazeleniyor, süreç uzuyor,sıkıntılı oluyor ne gerek var bu eziyete değilmi,benim biraz geç oldu ama 5 sene sonra izlerimi yok etmeye çalışıyorum faceden engelliyorum falan,olsun tamamen hayatından gitmek istiyorum ve onunda gitmesini istiyorum benim hayatımdan.eskiden niye aramıyosun nerelerdesin diye arardı aramadığımda,ayrı bile olsak yaşıyomusun diye arardı,artık merak bile etmiyo 10 yıl aramasam öle duruyoo

doğru söylüyorsun monapisammm ... zaten ben onun savaşacağı ; çabalayacağı sevgilisi olamadığım için bu haldeyim değil mi... o zamaaan şimdi arkadaşını siliyorum...
sonra da hazır olunca arkadaşımdan sildiririm... -tatlicadiarzu-

kızlar süpersiniz yaa gurur duydum sizlerle valla,böcüğüm harikasın,benim de 2 ay 28 gün olmuş bi sene aramamanın yanında bişi değil ama 3 ay olmuş bu da bişeydir başaracam bu sefer,hepimiz başaracaz :hooray:

benim 2 ay 19 gün olmuş...
sen deyince takvime baktım... yoksa gün gün saymıyorum valla kaydirigubbakcemile3

dün akşam sessizce odamda oturuyordum... telefonuma bakıyordum... mesajlara baktım hep arkadaşlarımdan gelenler... ama hepsi öyle içten ki... çok duygulandım... arkadaşlarım ; ailem ve işim için şükrettim... sahip olduğum herşey için şükrettim... yitirdiklerim için de üzgündüm ama inanıyorum ki hayırlısı buymuş... yerimseniben

ben de yavaş yavaş çıkıyorum... iyi akşamlar hepinize...
ben yaparak dökümü izlicem ve duş da alıcam o yüzden uğrayamam...
çok kaynatmayın ; çok kıskanıyorum kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

bende yemek yaptim cok güzel oldu ayiptir söylemesi aksam belki arkadaslarla dügüne gitcez ama bilmiyorum ya canim istemiyor galiba bi dus alip yaprak dökümünü izlicem ve kadinlar külübünde olucagim dün süper kaynatik güldük :)

Umudum seninki izmirin neresinde hemen el atayım olaya ben de izmirdeyim

aaaaaaa kimse kalmamış buralarda yahu

hepiniz yaprakları dökmeye mi gittiniz :roflol::roflol::roflol:

bende yapraklarımı döküyorum reklam arası oldu bi bakim dedim hakkaten kimse yok herkes yapraklarını dökmekle meşgul valla delikafadulden misafirler bile yaprak döküyo galiba:1ninca:

bende yapraklarımı döküyorum reklam arası oldu bi bakim dedim hakkaten kimse yok herkes yapraklarını dökmekle meşgul valla delikafadulden misafirler bile yaprak döküyo galiba:1ninca:

Bütün misafirler yaprak dökmüyormuş :roflol:bak gene misafirimiz var :1ninca:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

Hoşgeldin jelibon

Yaa boşver bakma

Olmadığını görünce sinirlerin daha berbat bozuluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…