ben yemek yapiyorum sekerlerim aksam gelirim ya benim moral yine kötü aramadi diye off her gün böyle
Bence sil Böcük.
Eğer bir erkeğin yüreğindeysen, seni aylarca görmese, duymasa, bilmese bile içi acır zaten.
İçi acıyan da peşine düşer, çabalar, savaşır zaten.
Ama eğer bir erkeğin yüreğinde değilsen istersen her gün kırmızı halı ser yollarına farkına bile varmaz senin.
Sil gitsin. Gerçek aşklar hatırlatılmaya gerek görmezler.
Gerçek olmayan aşklarla da senin işin olmaz zaten...
kızlar süpersiniz yaa gurur duydum sizlerle valla,böcüğüm harikasın,benim de 2 ay 28 gün olmuş bi sene aramamanın yanında bişi değil ama 3 ay olmuş bu da bişeydir başaracam bu sefer,hepimiz başaracaz :hooray:
:roflol:
ya kızlar sağolun sayenizde sabah sabah moralim düzeldi sabah arabada gelirken onun benim şarkım çaldı ağlayasım geldi ne güzel şarkı seçmişim sinem yaz yağmuru tam bize uydu ha benimki değiştirmek istiyordu tam çup gibi uturdu valla bize bir görsem onu paralıcam ama çok uzakta 10 saat kadar değeceğini bilsem gidip suratına tükürecem ya kızlar siz benimkine bir hallediversiniz benim ide izmirde
bende yapraklarımı döküyorum reklam arası oldu bi bakim dedim hakkaten kimse yok herkes yapraklarını dökmekle meşgul valla delikafadulden misafirler bile yaprak döküyo galiba:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?