Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar sizinle beraber olmak istemeyen erkekler için üzmeyin tatlı canınızı. bence bakının etrafınıza kimbilir ne çok yakışıklı ,kariyerli,zeki,eski sevgilleriniz gibi olmayan çoook tatlı gençler vardır .geçmişe mazi deyin lütfen lütfen üzülmeyin

pelincan seni tanıyamadım yeni misin ?
şaka yapıyorum :)
napalım işte hemen unutabilen varlıklar değiliz geçicek inşallah
saol desteğin için

mınt sen yenımısın canım
gercı ben burar duzenlı gıremedım buraya ama hosgeldın
pelıncan cok dogru dedıgın ama su gonul laf anlamıyo gıttıı

unutun demek kolay farkındayım ama değmez bu sebepten diyorumm. erkeklere değer verirsen sevip sayarsan kıymetin olmaz bu kaz kafalıları görünce görmemezlikten gelicen ilgilenmez ayağına yatıcan nasıl arkanda it gibi dolanıyolar. evliyim tecrübeliyimmm

biraz açarmısın kuşum neden ayrıldınızzz?mesaj yazman iyi olmuşta sanki karşındaki fazla resmi geldi bana.askermi bu adammm. :1ninca:

ebrucum hoşbulduk canım; artık forumun gediklisiyim ben bi senle tanışamadık galiba kadroyu tamamladım artıkın içim rahat :))
pelincan dediğin doğru ama ben mesela bu dediklerini yapamıyorum ;kıyamıyorum ona
bi haftadır hiç konuşmuyorum kendileriyle yapmaya çalışıyorum bişeyler ufaktan
benimkine böle numaralar işlemez zate o bi dünya kendileri nevi şahsına münhasır oda geldi beni buldu vesselam
amannnn neyse

evet tanısamamıstık canım emnun oldummm
kadro gıderek artıyo valla
ne cok varmıs bızlr gıbı dımı
herkezde bı ayrılık ruzgarı

jelibon güzelcim arabesk takılma ablan burda hasta mı oldun sen bakalım
inşallah düzelirsin canım ya
üzlmüyosun de mi güzel kız ?

ben ıyıyım jelıboncum
evt halen bıse yok
ben ole arada derede hala beklıyom ıste
sende uzme tatlı canını ne olur
hersey guzel olcak ole dusun..

prenses keşke atmasaydın ama attın bence bu çocukta sana karşı bişiy yok soğuk soğuk mesaj çekmiş bu erkekler odun duygusuz şeyler

Selam kızlar

İyi kaynatmışsınız bugün

Uff kim getirdi buralara bu grip virüsünü :mymeka: şifayı kaptım toparlanamadım bugün

kızla ben çay içip geliyorum biryere kaybolmayın ha ege denizi hoşgeldin:)
hasta olanlara geçmiş olsun

bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme, başka hiçbir ise yaramayacaktır. sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. hani ağzınla kuş tutsan "bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karşılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. ıyi halin cezanda indirim sağlamaz.
sen, "ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır.

bugünlerde bol bol böyle yazılar karşıma çıkıyor nedense...

Ah kızlar keşke benim bayramım rezil olsaydı...Buna bile razıydım...
Yazın benim için çok kritik olan bir süreç rezil oldu...
Ve bu süreç sonunda bir yıl kaybettim ben...
Eşşoğlusu :mymeka:

Bu arada kızlar ben buna bir "en" kavramı oturtamadım...Belki saydıklarınızın hepsi geçerlidir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…