- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
prensesim sen arayı yumuşatmak demişsin ya yani bir beklenti var içinde...
beklentin olmasaydı arayı yumuşatmak istemezdin...
bir şeylerin değişeceğini düşünüyorsan madem at ... ve yine belli bir süre beklenti içinde olacaksın... bunu yaşamak istiyorsan at...
ama olmazsa da bırak artık... yerimseniben
civcivim06 hoşgeldin aramıza , monacım şimdii ıhhmm :bbo: şey bilmiorum aslında ama ayıp olcak falan diye düşünmüyorum açıkçası da ne biliyim yaa kafam karışık yani,belki hani arayı yumuşatmak,geriye dönüş değil de....:uhm:
beklentim varmı inan bende bilmiyorum, iki kere denedim ikisindede sonunda üzülen ben oldum,yani diyorum ya iki kişi var içimde birisi diyorki at mesajı ama neye istinaden bunu diyor onu çözemiyorum tekrar ilişki başlangıcı için mi arayı yumuşatmak tatsızlığı yok etmek yada onu mutlu etmek içinmi,bak doğumgünümü unutmamış demesi içinmi bilmiyorum ama ikinci ses diyorki öbür ilişkine benzemesin yapma oof of,altı üstü bi mesaj yaa nie bazen böle ince eleyip sık dokuyup kendimize eziyet ederizki dimi :tomato: kızlar domates yağmuruna tutcaklar birazdan beniii
Kuş olup uçsam konsam sevdiğimin yanına,
olsam;hastalığına bir çare
öpsem;dudaklarını doya doya
sarsam;o ince zarif belini sımsıkı
baksam;gözlerinin içine bir ömür boyu
gezsek;beraber el ele
haykırsam;dünyaya sevgimi
hissetse;kalbimin delice atışını
olsam;her zaman yanında
ayrılmasak;bir ömür boyu
etsem;seni ölene kadar mutlu
ister misin? bilmem ki..
kızar mısın? bilmem ki..
küser misin? bilmem ki..
ama
kim bilir bir ümit vardır her zaman ufukta
kim bilir sever belki oda beni BENİM ONU SEVDİĞİM GİBİ...
ya kızlar siz mesaj falan yazm mı diyince dürtüyor içimden bişiy benimde arayasım geliyor çünkü arayınca
kızlar şimdi işten çıkıyorum,akşama haberleri veririm öptümm
Ben mesaj atmamki ararrım arayınca dayanamz konuşur benle sonra ben deliririm bir söz sözler kapatırım ama aramamda doğru değil nişanlı ya niye ben arayınca açıyor offfff
iyi aksamlar prenses bugün cok hastayim yattim tüm gün gecede sabaha kadar uyumadim öyle kötüyümki halsizim yine yaticam simdi bütün gece aklimdaydi kafayi yedim resmen kabus gibi halen birsey yok kizlar ne yapicam bilmiyorum artik ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?