Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

beklentim varmı inan bende bilmiyorum, iki kere denedim ikisindede sonunda üzülen ben oldum,yani diyorum ya iki kişi var içimde birisi diyorki at mesajı ama neye istinaden bunu diyor onu çözemiyorum tekrar ilişki başlangıcı için mi arayı yumuşatmak tatsızlığı yok etmek yada onu mutlu etmek içinmi,bak doğumgünümü unutmamış demesi içinmi bilmiyorum ama ikinci ses diyorki öbür ilişkine benzemesin yapma oof of,altı üstü bi mesaj yaa nie bazen böle ince eleyip sık dokuyup kendimize eziyet ederizki dimi :tomato: kızlar domates yağmuruna tutcaklar birazdan beniii

Hah bak, yavaş yavaş bir noktaya geliyoruz.
Arayı yumuşattın diyelim, yumuşayınca ne olacak ki?
Arkadaş mı kalacaksınız. Araya aşk girdikten sonra bu mümkün olmuyor zaten.
Geriye dönüş değil diyorsun ama hala bir umudun var gibi hissettim ben.
Bunu seni eleştirmek adına söylemiyorum sakın yanlış anlama.
Bu durumda kendine şunu sorman lazım.
"Ben bu insanla yeniden bir ilişkiye girebilir miyim giremem mi? İstediğim şey bu mu değil mi?"
Eğer cevabın evetse o zaman at mesajı gitsin. Nihayetinde kötü ayrılmamışsınız. Ama yok ben ilişki falan istemiyorum diyorsan ve buna kesin kararlıysan (ki değilsin gibi geldi bana) o zaman da mesaj yerine o kişiyi atacaksın hayatından. Çelişme kendinle. Net ol yani. Öbür türlü çok kasıyorsun, stres yapıyorsun canına yazık.

Biz burada birbirimize söyleniyoruz, kızıyoruz ama aslolan şey senin ne istediğindir. Hiçbirimizin amacı birbirimizi yargılamak ya da eleştirmek değil, tek istediğimiz birbirimizin mutluluğu, destek olmak, tecrübelerimizi paylaşmak.

Bu durumda sen dersen ki ya evet bu adam denyonun teki ama ben istiyorum kardeşim.. amenna, bize sana destek olmak düşer, yok istemiyorum diyorsan ona da amenna, yine destek oluruz, her türlü kararında arkanda oluruz.

Çünkü buradaki asıl amaç (bence) birbirimizin hayatını yönlendirmek ve birbirimiz adına kararlar almak değil, alınan kararlara destek olmak, o kararı bize en az zarar verecek şekilde gerçekleştirmeye yardımcı olmak.

Amanın lafı da sündürdükçe sündürdüm, lan nerden geldim ben buraya? :uhm:
Haa yani kısacası bacım sen bu adamı istiyo musun istemiyo musun?

(Arkadaşım 1 soru sormak için 8 paragraf önsöz yazan bi ben varım herhal, halen okuyorsanız helal size var ya :)

ya güzelim ;

birinci kişi beklenti içinde bu kesin... onu mutlu etmek ; arayı yumuşatmak ; doğum günümü unutmamış demesini sağlamak vs... bunların hepsi aynı amaca hizmet ediyor... ve sen msj attığında o bunu böyle algılayacak... işte o zaman sana olumlu dönedebilir ; dönmeyedebilir daaa bunun garantisu yoook -tatlicadiarzu-

aynı gün cevap yazar ; olmadı öbür gün yazaaar ; olmadı haftaya yazar o da olmadı kesin yazar ... ama yazmayada bilirr -tatlicadiarzu-

işte bu durumda senin artık bu kişiyle ilgili en ufak bir ? olmamalı kafanda...

ikinci prensese de şunu söylemek istiyorum ; bak şekerim... eğer uslu uslu mesajını atar ; sabırla cevabı bekler... gelen cevaba göre de akıllı ; mantıklı hareket edersen öbür ilişkine benzemez ...

ben böyle düşünüyorum canım yerimseniben

işte bende bunu bilmiyorum ya monacğım zatennnn...ama iki kere ilişkiyi denedim ikisindede.. amaaannnn offf ben de sıkıldım bu işten atayım gitsin,bidaha aramam sormam,sadece mesaj.doğumgünün kutlu olsun.. okadar

vallada gönderdim doğumgünün kutlu olsun yazdım sadece kızlar nereye gittiniz yaaa bakalım cevap yazcakmı klava:

Kuş olup uçsam konsam sevdiğimin yanına,
olsam;hastalığına bir çare
öpsem;dudaklarını doya doya
sarsam;o ince zarif belini sımsıkı
baksam;gözlerinin içine bir ömür boyu
gezsek;beraber el ele
haykırsam;dünyaya sevgimi
hissetse;kalbimin delice atışını
olsam;her zaman yanında
ayrılmasak;bir ömür boyu
etsem;seni ölene kadar mutlu
ister misin? bilmem ki..
kızar mısın? bilmem ki..
küser misin? bilmem ki..
ama
kim bilir bir ümit vardır her zaman ufukta
kim bilir sever belki oda beni BENİM ONU SEVDİĞİM GİBİ...

ya kızlar siz mesaj falan yazm mı diyince dürtüyor içimden bişiy benimde arayasım geliyor çünkü arayınca

canım sen benim dediğimi yap,yaptığımı yapma ben zaten binmişim alamete gidiorm kıyamete gibi bişi oldu bak ses yok hala sen atma sakın :1hug:

Son düzenleme:
Ben mesaj atmamki ararrım arayınca dayanamz konuşur benle sonra ben deliririm bir söz sözler kapatırım ama aramamda doğru değil nişanlı ya niye ben arayınca açıyor offfff

Ben mesaj atmamki ararrım arayınca dayanamz konuşur benle sonra ben deliririm bir söz sözler kapatırım ama aramamda doğru değil nişanlı ya niye ben arayınca açıyor offfff

arama tatlım yaaa... nişanlanmış bi de ... seni sevmiyorum demedi belki ama seviyorum diyemeyecek ; karşına çıkamayacak kadar korkak demek ki... bu adamı napıcaksın sen ; kendine hayat arkadaşı ; çocuklarına baba mı ???

yapma nolluuur... bak değmez filan demiyorum ... ama kendin için yapma...

az önce bi arkadaşımla konuştum... erkek... benimkiyle görüşüyorlar maç filan yapıyorlar... demiştim ona bikaç kere beni sormuş diye... hatırlarsan...

bana dedi ki seninkiyle maça gideceğim iletmemi istediğin birşey var mı ?

bana dedim onunla ilgili hiçbir şey söyleme bundan sonra ; ona da benimle ilgili... yoksa konuşmam seninle dedim... istemiyorum hayatımda en ufak ona dair birşey...

niye ; çünkü gelecekse kendisi gelmeli... başka hiçbir şey etkili olmamalı ... hiçbir şeyden etkilenmemeli ... gelmeyecekse de gelmesin ... sen de bu şekilde bakmayı dene... belki işe yarar :sm_confused:

kızlar mesajlaşmamızı yazıyorum,hepinizden yorumlarınızı bekliyorum:

ben: doğumgünün kutlu olsun
o: çok teşekkür ederim. çok kutlu geçiyo emin ol yani
ben: neden yolunda gitmeyen bişey mi var?
o: mesaideyim
ben: kolay gelsin
o: teşekkürler

işte bu kadar :roflol:

iyi aksamlar prenses bugün cok hastayim yattim tüm gün gecede sabaha kadar uyumadim öyle kötüyümki halsizim yine yaticam simdi bütün gece aklimdaydi kafayi yedim resmen kabus gibi halen birsey yok kizlar ne yapicam bilmiyorum artik ben ya

geçmiş olsun jelibonum neyin var kuzum,yat güzel bi dinlen bişey düşünmemeye çalış olurmu,evet bu kadarcıkyazmış bende soğuktum o da çok soğuktu,ben bilerek soğuk yazdım o da soğuk karşılık verdi

applemcım gelmiş seninki okudum demin çoook sevindim valla
helal olsun adama be kıskanmadım desem yalan olur ama ...
mutlusun gibi geldi bana çok sevindim adına canım benim tüm mutluluklar senin olsun ;hep iyi haberlerin gelsin senin ve tatlış kızınını öpüyorummm çok çok
moralim bozuktu bugün baktım monacım mutlu bende sevindim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…