Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

allahıma şükürler olsun irademe sizin sayenizde sahip çıktım ve mesaj atmadım elemana 2 güncede benimkinin doğumgünüydüya:hooray:...:teytey:
bencede değmez hiç boşuna uğraşma....

benimkinin de 20siydi biliosun, bende atmadıımm :teytey: ama bunlada o kadar kötü ayrılmadık yani kavga dövüs hakaret falan kötü şeyler olmadı ondan dolayı diyorum ya kutlasammı acaba diye,ama kutlayıncada tşk etcek okadar,o kadarla mı kalır acaba :uhm: off

evet tatlım... aynen öyle... umudum saliha...
2. soruna cevap ; hayır tabii ki kutlamayacaksın...

oldu mu cicim :jeyyar:

kücük böcükcüm nerden baktın %kaçını buraya yazdığını?
ben de merak ediyorum:)

tatlım kendi profilimden istatistikten mesaj sayıma baktım...1100...
sonra konumuzun başında zarf gibi bir işaret var ya üzerine mouse getirince konuya şu kadar mesajınız var diyor...

sonra da matematiğimi kullandım kaydirigubbakcemile3

hiç uğraşma canım giden gider gittiği gün biter olayı gibi yap...
Yeni ufuklara yelken aç....

Ya ben dikkat etmemişim umudum salihaymış farketmedim herhalde

onun nickini biliyormuş sevgilisi ; buraya üye olduğunu da... o yüzden değiştirmiş...
bilmeyenler bilenlere anlatsın şekerler :)

ya bu arada bicirik bak 2. cümleyi gene yazmamış arkadaş...
tatlım ben sana sormak istiyorum ; sen böyle bir ilişkide mutlumusun ?

yani kafa karıştırmak değil amaç ama bu kadar rahatlık da olmaz yani...
sonuçta yaptığı iş senin her an yüreğin azında dolaşmana sebep olacak bir iş... Allah korusun...
ama biraz daha özen göstermesi gerek bence...

bilmiyorum sen şu anda rest çekmeye çekiniyorsun sanırım ama biraz iletişime geçtiğiniz zaman bu konuyu konuşmanız gerektiğini düşünüyorum...

ya bir cümleyle 2 gün seni idare edebildiğini düşünüyor bu adam şimdi...

bilmiyorum ama ben inan dayanamazdım bunaa...
ben 1 gün konuşmazsak valla acısını mutlaka 2.gün çıkarırdım...

sadece doğumgünün kutlu olsun.. okadar? okadar da yazmayımmı ??? off kızmayın bana kafam cidden karışık,biyandan çok yazmak istiyorum,biyandan da kendine sahip ol eski ilişkine benzemesin öyle uzayıp seni üzmesin diyor mantığım offffffffffff

ya canım sen de bizi mi kandırmaya çalışıyosun ; kendini mi anlamadım... :jeyyar:
bi de ikna etmeye çalışıo yaaa... -tatlicadiarzu-

yine aynı şeyi söyleyeceğim... yani çoooook istiyorsan at ama olumlu bir şey olmazsa artık bırak ucunu...

ama şunu da hatırlatırım ; diğerine atmadıktan sonra bize teşekkür etmiştin...

canımın içi kimseyi kandırmaya çalışmıyorumki ben ne sizi ne kendimi,ikna etmeye de çalışmıyorum kafam çok karışık diyorum tatlım ondan size soruyorum yoksa kandırmak ya da ikna gibi bi durum söz konusu değil ki, böle durumlarda iki kişi oluyo kafamda sanki,birisi çok mesajı atmak istiyo dieride kendine sahip çık bu iş öbürü gibi uzamasın artık diyor...diğerine zaten atmamam gerekiyodu dünya dursa da atmamam gerekiyodu,bunda hani kötü de ayrılmadık bilemiyorum işteeeeee

Peki bir şey soracağım, kaçırmış olabilirim de, o senin bu tip özel günlerinde ya da ne bileyim bayramlarda seyranlarda falan atıyor mu mesaj? Ya da arıyor mu? Eğer o da unutmuyorsa atmanda bir sakınca yok bence ama hiç iplemiyorsa sen de atma o zaman.

canım aramız kötüyse atmıyor mesela bu bayram atmadı, ama ondan önceki bayram konuşuyorduk aramız iyiydi sevgili değildik ama konuşuyoduk o zaman attı,doğumgünü olayını daha ilk bu sene yaşıycaz sevgili olarak.yani geçen sene daha sevgili değildik benim doğumgünümü facebookta mesaj attı kutladı,o zaman tel.dede görüşmüyoduk facebookta ekliydik arada konuşuyoduk,doğumgünümde facebooktan mesaj attı,hemde ben ona atmamıştım mesaj.onun doğumgünü benimkinden önce.bu sene de sevgili muhabbetinden sonra yaşadığımız ilk doğumgünleri.onun için kafam karışık ya

kızlar nabersiniz prenses mesaj atınca o sana tşk edecekmi onun için bir anlamı varmı senin mesajının? hiçbir fark olmayacak onda bırak atma

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

arkadaşlar ben bugün katıldım aranıza. anladığım kadarıyle selin as hariç herkes aynı dertten ağlıyor.Onad Allah mutluluk versin. yani bu akşam ben yalnız ağlamayacağım. aslında ankarada olanlarla oturup beraber ağlasak daha iyi olurdu.

Peki o zaman bir soru daha... mesaj atsan ne değişecek, atmasan ne değişecek?
Daha doğrusu bu mesaj olayından herhangi bir beklentin var mı? Yani ayıp olacak falan diye mi düşünüyorsun, yoksa ilişkide bir geriye dönüş yaşanabilir düşüncesiyle mi atmak istiyorsun mesaj.

civcivim06 hoşgeldin aramıza , monacım şimdii ıhhmm :bbo: şey bilmiorum aslında ama ayıp olcak falan diye düşünmüyorum açıkçası da ne biliyim yaa kafam karışık yani,belki hani arayı yumuşatmak,geriye dönüş değil de....:uhm:

prensesim sen arayı yumuşatmak demişsin ya yani bir beklenti var içinde...
beklentin olmasaydı arayı yumuşatmak istemezdin...
bir şeylerin değişeceğini düşünüyorsan madem at ... ve yine belli bir süre beklenti içinde olacaksın... bunu yaşamak istiyorsan at...
ama olmazsa da bırak artık... yerimseniben

yeri geliyo ağlıyoruz burda yeri geliyo gülüyoruz,ama kendimizi iyi hissediyoruz paylaşıyoruz fikir alışverişi yapıyoruz ve acımızı hazmetmeye kabullenmeye çalışıyoruz.ama amaç hep aynı destek olmak yardımcı olmak paylaşmak a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…