- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
allahıma şükürler olsun irademe sizin sayenizde sahip çıktım ve mesaj atmadım elemana 2 güncede benimkinin doğumgünüydüya:hooray:...:teytey:
bencede değmez hiç boşuna uğraşma....
ya kızlar umudum salihamıııı bugün kimse bana cevap vermiooooooooo benim öbür eskinin doğumgünü kutlıycakmıyımm beni duyan varmıııııııııııııııııı senağlama
kücük böcükcüm nerden baktın %kaçını buraya yazdığını?
ben de merak ediyorum:)
hiç uğraşma canım giden gider gittiği gün biter olayı gibi yap...
Yeni ufuklara yelken aç....
Ya ben dikkat etmemişim umudum salihaymış farketmedim herhalde
sadece doğumgünün kutlu olsun.. okadar? okadar da yazmayımmı ??? off kızmayın bana kafam cidden karışık,biyandan çok yazmak istiyorum,biyandan da kendine sahip ol eski ilişkine benzemesin öyle uzayıp seni üzmesin diyor mantığım offffffffffff
canımın içi kimseyi kandırmaya çalışmıyorumki ben ne sizi ne kendimi,ikna etmeye de çalışmıyorum kafam çok karışık diyorum tatlım ondan size soruyorum yoksa kandırmak ya da ikna gibi bi durum söz konusu değil ki, böle durumlarda iki kişi oluyo kafamda sanki,birisi çok mesajı atmak istiyo dieride kendine sahip çık bu iş öbürü gibi uzamasın artık diyor...diğerine zaten atmamam gerekiyodu dünya dursa da atmamam gerekiyodu,bunda hani kötü de ayrılmadık bilemiyorum işteeeeee
merhaba önce. nasıl adyandınız 2 aydır.
canımın içi kimseyi kandırmaya çalışmıyorumki ben ne sizi ne kendimi,ikna etmeye de çalışmıyorum kafam çok karışık diyorum tatlım ondan size soruyorum yoksa kandırmak ya da ikna gibi bi durum söz konusu değil ki, böle durumlarda iki kişi oluyo kafamda sanki,birisi çok mesajı atmak istiyo dieride kendine sahip çık bu iş öbürü gibi uzamasın artık diyor...diğerine zaten atmamam gerekiyodu dünya dursa da atmamam gerekiyodu,bunda hani kötü de ayrılmadık bilemiyorum işteeeeee
ya bana ne kıskanırrım sizi bende gelirim ağlamaya taaa buraalardan yok öyle -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?