Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

O gece gelir artık tahminim.
Dışarıya çıkmıştır belki de kafasını dağıtmak için. İnşallah da öyle yapmıştır.

Misafirlerimizden biri de Umudum kızlar.. giremiyormuş siteye an itibariyle platonik takılmak zorunda kaldı :)

kızlar yılbaşında napıyosunuz ben galiba kk'da ve sevgilisinden ayrılanlar kulübündeyimmm kulüpte takılcam bu yılbaşıı :roflol: :enbuyukkk:

ben evde çekirdek yicem malesef evde netim yok
ya bugün çabuk geçsin sevmedim ben bu günü

Desenize şenlik var burda o gece.
Madem çoğunluk burada takılacak o zaman süsleyelim topiğimizi madem.
Herkes renkli yazsın mesela o geceye özel...

ay süper hepimiz burdayıızz yuppiiiiiiiiiiiiiiii kızlar konu açtım yorumlarınızı bekliyorum ama zaten sizlerin belli napcağınız yuppiiiiiiiiiiiiii :sm_cool: herkes burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alırız kuruyemişimizi meyvamızı veryansıınnnn :sm_cool: dostlarımla geçircem ne güzel yılbaşı gecesiniii :dance: evet renkli yazalım süsleyelim bişiler yapalım kartlarla falan süsleyelim :teytey: konumun da linkini veriorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/240069-yilbasinda-ne-yapacaksiniz.html#post4679104

böcük napıon dünden beri manıta yaptın mı:))))))))))))))))))))))))))))))

şekerim manita yapmadım... daha da yapmam... hava soğuk ; uğraşamam diyorum sana...

ya bu arada az önce salak gibi benimkiyle ikimizinde üye olduğu bi site vardı ; oraya bakınayım dedim ... ordaki mesajlara baktım... ilk çıkmaya başladığımız zamanlardaki mailler ; askerlik zamanı arkadaşlarıyla maillerimiz filan...

sinir oldum kendime yaaa... niye yapıyorum ki... :1no2: :tomato:

Kızçe sen ne ara geldin :teytey: hoşgeldin.

Aynen ben de KK başında geçireceğim... kuruyemiş, portakal, TV, KK.. tek planım budur.
geldim işte ben ayrılamam sizlerden :)

arada şeytan dürtüyo insanı sabahta ben baktım insan hüzünlensede bazıları tebüssüm bırakıyor ama bir o kadar insanın canını acıtıyor

canım benim hepimizin gözü kayıyor arada sırada ama ben senle o konuştuğumuzdan beri facebook.una bakmıyorum.zaten engelledim onu face.de,ne o beni görebilir ne de ben onu.ama bakmamak gerçekten iyi oluyor.Sende hatırla o konuşmamızı,ben o günden beri bakmadım

arada şeytan dürtüyo insanı sabahta ben baktım insan hüzünlensede bazıları tebüssüm bırakıyor ama bir o kadar insanın canını acıtıyor

yaaa eet ... bazıları gülümsetti :) ... sonra o gülümseme içimi acıttı...

bu aralar şeytan benimle bozdu kafayı heralde... dürtüp duruyor yaaa... bırak git...
onu dürtsüün biraz ... beni rahat bıraksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…