kuşum noldu kı jeliye kulüpten mı ayrıldı..sevgilisiyle birleşmkle birleşmemkde kararsızdı cnm yaa yazık kıza((((((((((((((((((ufff nedır bu kızın çektiği yaa ((((((((((((((((((
Kızlar ya Jeliboncuk kaç yaşındaydı?
jelibonla acaba msnde felan görüşeniniz varmı ki
ben evde çekirdek yicem malesef evde netim yok
ya bugün çabuk geçsin sevmedim ben bu günü
kızlar yılbaşında napıyosunuz ben galiba kk'da ve sevgilisinden ayrılanlar kulübündeyimmm kulüpte takılcam bu yılbaşıı :roflol: :enbuyukkk:
böcük napıon dünden beri manıta yaptın mı:))))))))))))))))))))))))))))))
geldim işte ben ayrılamam sizlerden :)Kızçe sen ne ara geldin :teytey: hoşgeldin.
Aynen ben de KK başında geçireceğim... kuruyemiş, portakal, TV, KK.. tek planım budur.
arada şeytan dürtüyo insanı sabahta ben baktım insan hüzünlensede bazıları tebüssüm bırakıyor ama bir o kadar insanın canını acıtıyorşekerim manita yapmadım... daha da yapmam... hava soğuk ; uğraşamam diyorum sana...
ya bu arada az önce salak gibi benimkiyle ikimizinde üye olduğu bi site vardı ; oraya bakınayım dedim ... ordaki mesajlara baktım... ilk çıkmaya başladığımız zamanlardaki mailler ; askerlik zamanı arkadaşlarıyla maillerimiz filan...
sinir oldum kendime yaaa... niye yapıyorum ki... :1no2: :tomato:
arada şeytan dürtüyo insanı sabahta ben baktım insan hüzünlensede bazıları tebüssüm bırakıyor ama bir o kadar insanın canını acıtıyor
canım benim hepimizin gözü kayıyor arada sırada ama ben senle o konuştuğumuzdan beri facebook.una bakmıyorum.zaten engelledim onu face.de,ne o beni görebilir ne de ben onu.ama bakmamak gerçekten iyi oluyor.Sende hatırla o konuşmamızı,ben o günden beri bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?