yaaa eet ... bazıları gülümsetti :) ... sonra o gülümseme içimi acıttı...
bu aralar şeytan benimle bozdu kafayı heralde... dürtüp duruyor yaaa... bırak git...
onu dürtsüün biraz ... beni rahat bıraksın
kızlar yemek yaptım
menüm güzel oldu...
hadi buyurun gelin bekliom sizi..
kalbikırık tavuk+hasretli pilav+özleyen püre++aramayan salata++ağlayan kek
kızlar yemek yaptım
menüm güzel oldu...
böcükcüğüm bakma diyecemde insan tutamıyor be kendini arada kendimize eziyet edip bakıyoruz tamamen çıkarmak istiyrosan hayatından o resimleri atman lazım yoksa her özlediğinde bakarsınyaaa bugün ne zamandır kullanmadığım avea hattım vardı... kontör aldım ama en son nisanda almışım... hattım aktif değil... o başka şehirdeyken kullanıyorduk aveayı... o zamandan kalan mesajlarla yüzleşmek zorunda kaldım... sildim tabii ama okudum sonuçta...
sonra dün akşam ; ikimizin birlikte gittiği bir nikah vardı... damat onun ; gelin benim arkadaşım... nikah salonuna girerken fotoğrafçı elele resmimizi çekmişti... çok hoş bir foto... elbiseme uygun renkte kravat takmıştı bana sürpriz yapmıştı filan... o geçti elime... tamam itiraf ediyorum saklı olduğu yerden çıkardım baktım...
dün geçen yılbaşında gittiğimiz yeri başka bir arkadaşıma tavsiye ederken mekanın resimlerini göstereyim dedim... tabii yine biz... ne çok yakışıyormuşsunuz dedi...
hep öyle derlerdi... hatta bir arkadaşımız bir gece arkamızdan bağırmıştı... siz çok yakışıyorsunuz ; diye... yağmur filan da vardı...
yaaa offf ... şeytan benim içimde mi neee :çok üzgünüm: senağlama
yaaa bugün ne zamandır kullanmadığım avea hattım vardı... kontör aldım ama en son nisanda almışım... hattım aktif değil... o başka şehirdeyken kullanıyorduk aveayı... o zamandan kalan mesajlarla yüzleşmek zorunda kaldım... sildim tabii ama okudum sonuçta...
sonra dün akşam ; ikimizin birlikte gittiği bir nikah vardı... damat onun ; gelin benim arkadaşım... nikah salonuna girerken fotoğrafçı elele resmimizi çekmişti... çok hoş bir foto... elbiseme uygun renkte kravat takmıştı bana sürpriz yapmıştı filan... o geçti elime... tamam itiraf ediyorum saklı olduğu yerden çıkardım baktım...
dün geçen yılbaşında gittiğimiz yeri başka bir arkadaşıma tavsiye ederken mekanın resimlerini göstereyim dedim... tabii yine biz... ne çok yakışıyormuşsunuz dedi...
hep öyle derlerdi... hatta bir arkadaşımız bir gece arkamızdan bağırmıştı... siz çok yakışıyorsunuz ; diye... yağmur filan da vardı...
yaaa bugün ne zamandır kullanmadığım avea hattım vardı... kontör aldım ama en son nisanda almışım... hattım aktif değil... o başka şehirdeyken kullanıyorduk aveayı... o zamandan kalan mesajlarla yüzleşmek zorunda kaldım... sildim tabii ama okudum sonuçta...
kızlar yemek yaptım
menüm güzel oldu...
blackkkk canıımmm :1hug: nabeer
bende aramayan salata'yı alayıımm,bana daha uygun bi yemek çeşidi olamaz heralde :roflol:
iyi diyelim iyi olalım tatlım:çok üzgünüm: senden naber varmı gelişmeler
aa üzgün gördüm seni ama olmaazz,sen bizim en neşelimizsin bize moral veriyorsun asma yüzünü öle üzülürüm bak,hani senin karıştırdığın sevgililer varya konumda karıştırmıştın ikisini birbirine,birine msj attım dün doğumgünüydü geçmiş sayfalarda bulabilirsin tatlım.ama asıl olana değil,öbürüne :roflol: çok soğuk bi şekilde mesajlaştık valla bu da bi gelişme sayılırsa bu var işte, başkada bişi yokk ne yazıkk:1no2: canlarım ben şimdi çıkıyorum işten yavaştan yavaştan akşama görüşürüz öptümm hepinizi şimdilik,black sende o yüzünü düzeltmiş ol ben gelene kadar tamammııııı Şeniz ve böcükk sendeeeeeeeeeeeee
aa üzgün gördüm seni ama olmaazz,sen bizim en neşelimizsin bize moral veriyorsun asma yüzünü öle üzülürüm bak,hani senin karıştırdığın sevgililer varya konumda karıştırmıştın ikisini birbirine,birine msj attım dün doğumgünüydü geçmiş sayfalarda bulabilirsin tatlım.ama asıl olana değil,öbürüne :roflol: çok soğuk bi şekilde mesajlaştık valla bu da bi gelişme sayılırsa bu var işte, başkada bişi yokk ne yazıkk:1no2: canlarım ben şimdi çıkıyorum işten yavaştan yavaştan akşama görüşürüz öptümm hepinizi şimdilik,black sende o yüzünü düzeltmiş ol ben gelene kadar tamammııııı Şeniz ve böcükk sendeeeeeeeeeeeee
Geldim black
Anam bizim kızlar gene toz olmuşlar
hepsı bırden kayboluyo koybolunca wallaa.s a.s a.s yemek falan yıyolar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?