- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
selam kizlar...
ben dün yasananlari okudum az önce...
jelinin yazdigi her kelimede acisini resmen bende yasadim...
iki hafta beklerken neler cektigi hepimiz cok iyi biliyoruz...
ama buymus hayirlisi demekten baska bir sey kalmiyor ne yazik ki bize....
ilk günler aglamaktan baska bir sey yapamiyor insan...
ama iste hic bir aci sonsuza dek sürmüyor...
elbet bunuda atlatacak...
eee sizler nasilsiniz?
Büyük ihtimalle
Bu gece dizi falan yok dimi :roflol:
iyi akşamlar ben gidince neler olmuş((
jeliboncuk nasıl acaba haberiniz var mı?
çok haklısın tatlım zamanla aglamayı bırakıoruz ama onu unutamıoruz:çok üzgünüm: bizlerde aynıyız :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar sevdiğimden ayrılmak zorunda kaldım bende ancak aynı işyerindeyiz ve görüyorum hergün onu..Unutmaya çalışsamda görünce yine gördüğümde ona yeniden aşık oluyorum sanki...Ve de bu durum yıpratıyor beni..Ayrıldıktan sonra hiç görmeyen arkadaşlar şanslı yani...Dah çabuk toparlanmaları açısından ...
merhaba arkadaşlar sevdiğimden ayrılmak zorunda kaldım bende ancak aynı işyerindeyiz ve görüyorum hergün onu..Unutmaya çalışsamda görünce yine gördüğümde ona yeniden aşık oluyorum sanki...Ve de bu durum yıpratıyor beni..Ayrıldıktan sonra hiç görmeyen arkadaşlar şanslı yani...Dah çabuk toparlanmaları açısından ...
onu hala çok seviyorum ve de bazen göz göze geldiğimizde onun da beni sevdiğini hissediyorum..Ama ona güvenemiyorum ...İçime sinmeyen yönleri var ve gönlüm istesede,aklım hayır olmaz diyor..Kaldım arada yani..
şttt kızlar ben yokken ne planlar yapılmış bende varım yılbaşı gecesi unutmayın benide gecenin ilerleyeyn saatlerinde burdayım öpüldünüz
selam kızlar.........
umarım iyisinizdir...........
selam kızlar.........
umarım iyisinizdir...........
bu nankör sewgililerle nasıl iyi olabiliriz tatlım:çok üzgünüm:
nıya canım ne oldu ki...
jelıbon prenses nasılki kızlar acaba...........
karakterlerimiz pek uyuşmuyor..Beni hassas olduğum konularda o pek umursamıyor olabiliyor..Bu ilişkiye direkt duygularımızla başladığımız için o yönlerini görmede biraz geç kaldım ve de gönlümü kaptırdım şimdide ayrılmak çok zor geldi..Yani duygusal olarak hareket etmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?