Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

onuda yaptım pc ile ilgili herhalde benimkine sorardım böle şeyleri ne hallere düştük be aman
çıkayım biraz gelirim kızlar asiye bakayım biraz oda kötü geliyo insana bu halde ama

iyi aksamlar kizlar öncelikle beni bugün nasil duygulandirdiniz anlatamam özel msjlari okudum öyle duygulandimki agladim o kadar iyisinizki iyiki varsiniz dün istersen sabahlayalim diyen arkadaslarim canlarim benim cok duygulandim yanimda oldugunuz icin :1hug:

bugün hep agladim dünde aglaya aglaya uyumusum cok kötüydü
disari ciktim tek basima dolastim öyle saatlerce agladim agladim artik yok dedim yok o artik kabullenemedim icim acidi bisey koptu sanki bi yandan soktayim aptal gibiyim sersemlestim sürekli aglayasim var canim sevdigim yok artik

cok aciyor canim askim bitanem yok artik

yanliz bana bugün sabah mail atmis klinige gitmeden saat sekiz bucukta genelde dokuzda ise basliyor

bugün hastaneye git bi muayene ol lütfennnn sonra bana haber verirsen sevinirim kendine ii bak dahya fazla üzme beni lütfenn hastaneye gittttt

ben iki gündür hastaydim migdem filan dönüyor dünde söylemistim konusurken bunu yazmis sabah sonra aksam yedide isi bitiyor eve gelince baktim msnde hemen mail atmis
ama ben gözükmüyorum msnde mailde su

doktora gittinmi bugun?????neden haber vermiyorsunnnnnn??bugün nasılsınnnnnnn??????

simdi kizlar niye bana bu mailler atiyor bana aciyor herhalde acimasin bana

ölsem artik haber etmem dünde beni öldü say dedim zaten

iyiki varsiniz ben cok kötüyüm halen :a015: onsuz nasil bir hayatim olur mutlulugum hayallerim herseyimdi benim gitti bitti senağlama senağlama senağlama

ayrılmak üzereyeim geliyorum bende bu kulübe bekleyin 5 dak.

cicim banada sunu yaz...aldattı aldattı en sonunda black in ayaklarına kapandı ama black onu kabul etmiooo:dilcikar:

jelibonummmm hosgeldın canımmm nolur artık aglama canımsın yaaa

jelibonum hoşgeldin bitanem,bak hepimiz yanındayız yalnız değilsin çok merak ettik seni bugün,heralde sersem herif tabi kendinin sorumlu olduğunu biliyor senin sağlığının bozulmasını ondan dolayı endişeye kapılıyor sağlığın hakkında. hiçbir haber verme ona,hiçbirşey yazma,haketmiyor bunu

Son düzenleme:
Canım yaaa

İşe iyi tarafından bak,en azından bekleme sürecinin yıpratıcılığı bitti
Sonuçlandı...Gerçi iyi bir şekilde sonuçlanmasını isterdik ama...

İnan ki düzeleceksin...Yavaş yavaş,zamanla atlatacaksın...Bir süre sonra gelip kızlar,ben yeniden aşık oldum diyeceksin...

Bak mesela hepimize en yakın örnek Selin...O da çok üzülüyordu,ama şimdi başkasına aşık oldu...

Sen de olacaksın...

Ama kendine süre tanı,şu acıyı atlat...

zaten bisey yapmadim prensesim haber vermedim ne diyimki ya niye simdi merak ediyor beni yaaaaaaaaaaa

jelibonum canim....
sakin tutma kendini agla, bagir cagir....
susma sakin, kapatma kendini...
biliyormusun benim icime dogan sey ne (bazi arkadasalar bilirler 6. hissim kuvvetlidir)
daha en basindan bundan iki hafta önce siz msnde konustugunuzda ve o sana uzak ol dedigin dogmustu bu icime...
bence o su anda senin yoklugunda baska seyler yasamak istiyor ama bir yandanda seni yinede kaybetmek istemiyor....
inan bana gercekten bitirmek isteyen adam böyle görüselim iyi oldugunu bileyim demez...
onunki sadece hani sen almayadasin su anda onu rahatsiz etmeyesinde diye bir önlem gibi birsey....
ama sen türkiyeye döndügünde inan bana bu taa derinden hissediyorum seni geri isteyecek...
o zaman gecip karsina iste o dönem sorunlarim vardi öyle yapmaliydim ama seni unutmadim cartdir curtdur diyecek...
bilmiyorum belkide yaniliyorumdur ama gercekten bunlari hissediyorum....

egedenizi ondan baskasini istemedim ben istemiyorum onu cok sevdim ben bana en yakisikli gelsede ben yine o derim ama dün bitti bütün hayallerim gitti cok sevdim onu nasil bir daha birini sevim ben nasil güvenim

egedenizi ondan baskasini istemedim ben istemiyorum onu cok sevdim ben bana en yakisikli gelsede ben yine o derim ama dün bitti bütün hayallerim gitti cok sevdim onu nasil bir daha birini sevim ben nasil güvenim

şuan senı okadar ıyı anlıorumkı.......sakın ona saglıgınla ılgılı bısı soleme....cok merak edıosa uzmeseydı senı lanet olasıcakötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…