Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Aciliyeten gelen edit

zavana................................... en alçağı en şerefsizi
umudum................................en inatçısı en ana kuzusu ve en mutsuz olacak olanı
ebru.e....................................yalnız aşkı yaşayacak kadar cesur,savaşamayacak kadar korkak( en lazım!!!!...)
civcivim06...............................en zibidisi
bicirkiz...................................en en en en en en en en en en en en en en ZALİMİ
küçük böcük...........................en aptalı ; en kıymet bilmeyeni
prenses006............................en vefasız ve en nankör
Princess................................en korkak ve en güçsüz
selin_as.................................en duygusuzu ve en odunu
jelibon_prenses.......................en acımasız vicdansız kalpsiz korkak aptal
EgeDenizi...............................en listedeki bütün tanımlamalardan ,bir de en adi
mint.......................................en rahattt;en bencil ;en odun;en özlenen;en sevilen((
içimdeki_sen...........................en çok çeken,en çok çektiren,en sonunda aklı başına gelen
blackgirl..................................aldatıp aldatıp en sürünen

canim benim neye yarar ben maf oldum dün sevgilin olarak cikiyorum hayatindan dedi sonra ben yikildim tabi

ben öyle nasil nasil diye sorular sorarken bana ne zaman geliyorsun türkiye yazmis fark etmedim bile sonradan okudum dünün msn kayidini

ulasmak istedigimde lütfen engelleme diyor
sende her zaman beni arayabilirsin diyor
ne diye aricam ya arkadas olarak mi cok sacma

seni birisinin üzmesine asla izin vermem filan dedi

ya bunlar bos laflar ben ona askim demedikten sonra ne diye aricam yaa

işte msn konuşmamız hala yazıyo. uzun oldu biraz ama kusura bakmayın

yoruldum artık ebru
hep kendi istekleri olsun istiyo benim düşüncelerime gülüp geçiyo çok kötü hissediyorum kendimi

_sel_olayı anlatsan baştan da ona göre anlasak ben bişi anlamadım şimdi sadece kavga ediyorsunuz gibi görünüyor burada

sellllllllllllll..........
canim yapma, etme bak su an sinirlisin sen ve öfkenden böyle davraniyorsun..

black merhaba canım..inan hatırlayamadım ama doğrudur..hasret olan heryerde bir mesajım vardır..
canım ayrılmadık sürünüyoruz bizimkisi mikroskobik bir olay..labratuvarda dikkatlice incelemek gerek..:1closedeyes:

sen sakin haber verme...
birak catlasin meraktan...
seni gercekten kaybettigini anlasin...
ama bu cocuk dengesiz ya ne yaptigini oda bilmiyor yani....

süper olmuş tatlım :lepi: :lepi: :lepi:

egedenizi ondan baskasini istemedim ben istemiyorum onu cok sevdim ben bana en yakisikli gelsede ben yine o derim ama dün bitti bütün hayallerim gitti cok sevdim onu nasil bir daha birini sevim ben nasil güvenim

Hayatım elbette güvenebilirsin...Ben bile kabullenmeye başladım artık birisine tekrar güvenebileceğim konusunu...Böyle hissetmen çok normal,olayınız daha çok yeni...

Tövbe tövbeee...Getirin budaklı meşe odunumu...
İzin vermezmiş pehhh...Nan senden başkası üzememiş ki zaten bu kızı...

sen sakin haber verme...
birak catlasin meraktan...
seni gercekten kaybettigini anlasin...
ama bu cocuk dengesiz ya ne yaptigini oda bilmiyor yani....

evet hic birsey yapmicam artik yokum zaten dedim ona

ya dün kamerayi acarmisin dedi bende yegenim var acamam dedim sesli konusalim dedi sonra iste söyledi filan bittigini sonra bi ara acti kamerayi agliyordu yaaa :a015:

sende ac dedi bakmak istiyorum sana dedi yok dedim acmicam

halen bittigine inanamiyorum ya soktayim yaa :1shok: :1shok: :1shok:

nasil vazecti benden ya hatalarim olmustur bu süre icinde düsündüm degismistim hersey güzel olucakti bundan sonra ama pes etti birakti beni

seni cok sevdim ama cok kirildim dedi af edemiyorum diyor kizginliktan söyledigim seyleri yaa ne kadar seviyorum görmüyor mu ya offf ya off

ay çocuk neler demiş yaa sel ayrılmak istediğine eminmisin canım. ben hiç bu kadar gururundan vazgeçebilen bi erkek görmemiştim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…