- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
ayrılmak üzereyeim geliyorum bende bu kulübe bekleyin 5 dak.
jelibonum canim....
sakin tutma kendini agla, bagir cagir....
susma sakin, kapatma kendini...
biliyormusun benim icime dogan sey ne (bazi arkadasalar bilirler 6. hissim kuvvetlidir)
daha en basindan bundan iki hafta önce siz msnde konustugunuzda ve o sana uzak ol dedigin dogmustu bu icime...
bence o su anda senin yoklugunda baska seyler yasamak istiyor ama bir yandanda seni yinede kaybetmek istemiyor....
inan bana gercekten bitirmek isteyen adam böyle görüselim iyi oldugunu bileyim demez...
onunki sadece hani sen almayadasin su anda onu rahatsiz etmeyesinde diye bir önlem gibi birsey....
ama sen türkiyeye döndügünde inan bana bu taa derinden hissediyorum seni geri isteyecek...
o zaman gecip karsina iste o dönem sorunlarim vardi öyle yapmaliydim ama seni unutmadim cartdir curtdur diyecek...
bilmiyorum belkide yaniliyorumdur ama gercekten bunlari hissediyorum....
bicirkiz beni hatırladınmı tatlıma.s bir zamanlar ikimizde askerdeki sewgilisini özleyenler forumundaydık:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: şimdide burdayız:çok üzgünüm: sendemi ayrıldın ondan
sellllllllllllll..........
canim yapma, etme bak su an sinirlisin sen ve öfkenden böyle davraniyorsun..
canim benim neye yarar ben maf oldum dün sevgilin olarak cikiyorum hayatindan dedi sonra ben yikildim tabi
ben öyle nasil nasil diye sorular sorarken bana ne zaman geliyorsun türkiye yazmis fark etmedim bile sonradan okudum dünün msn kayidini
ulasmak istedigimde lütfen engelleme diyor
sende her zaman beni arayabilirsin diyor
ne diye aricam ya arkadas olarak mi cok sacma
seni birisinin üzmesine asla izin vermem filan dedi
ya bunlar bos laflar ben ona askim demedikten sonra ne diye aricam yaa
Aciliyeten gelen edit
zavana................................... en alçağı en şerefsizi
umudum................................en inatçısı en ana kuzusu ve en mutsuz olacak olanı
ebru.e....................................yalnız aşkı yaşayacak kadar cesur,savaşamayacak kadar korkak( en lazım!!!!...)
civcivim06...............................en zibidisi
bicirkiz...................................en en en en en en en en en en en en en en ZALİMİ
küçük böcük...........................en aptalı ; en kıymet bilmeyeni
prenses006............................en vefasız ve en nankör
Princess................................en korkak ve en güçsüz
selin_as.................................en duygusuzu ve en odunu
jelibon_prenses.......................en acımasız vicdansız kalpsiz korkak aptal
EgeDenizi...............................en listedeki bütün tanımlamalardan,bir de en adi
mint.......................................en rahattt;en bencil ;en odun;en özlenen;en sevilen((
içimdeki_sen...........................en çok çeken,en çok çektiren,en sonunda aklı başına gelen
blackgirl..................................aldatıp aldatıp en sürünen
egedenizi ondan baskasini istemedim ben istemiyorum onu cok sevdim ben bana en yakisikli gelsede ben yine o derim ama dün bitti bütün hayallerim gitti cok sevdim onu nasil bir daha birini sevim ben nasil güvenim
canim benim neye yarar ben maf oldum dün sevgilin olarak cikiyorum hayatindan dedi sonra ben yikildim tabi
ben öyle nasil nasil diye sorular sorarken bana ne zaman geliyorsun türkiye yazmis fark etmedim bile sonradan okudum dünün msn kayidini
ulasmak istedigimde lütfen engelleme diyor
sende her zaman beni arayabilirsin diyor
ne diye aricam ya arkadas olarak mi cok sacma
seni birisinin üzmesine asla izin vermem filan dedi
ya bunlar bos laflar ben ona askim demedikten sonra ne diye aricam yaa
sen sakin haber verme...
birak catlasin meraktan...
seni gercekten kaybettigini anlasin...
ama bu cocuk dengesiz ya ne yaptigini oda bilmiyor yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?