Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

diyorum ya iste dengesiz bu cocuk...
ne yaptigini anlamis degilim...
iki hafta arayip sorma...
sonra gel ayrildik de sonra birden sanki kafasina saksi düsmüs gibi ilgi göstermeye basliyor...
allah akil dagitirken bu cocuk 10 adimda dengesizlik kitabini okuyordu heralde...
tövbe tövbe....

ne yani kamerayı nie zorla açtırıyor..verdiği eziyeti birebir görmek iinmi madem seni bu kadar çok zeviyor haspam neden ayrılıo onu anlamıyorum bide acındırma numarası yapmazlar mı:mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:

hakıından gel az kaldı benimkide aricak..gösterecem anyayı konyayı..

canim sacmalma ne olur....
o kadar sene, onca yasanilmislik var...
sonu böyle olmamali...
lütfen kendine gel ve bir seyleri düzeltmesini iste ondan....
bilmiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi. bi yandan da kıyamıyorum.
ama beni anlamasını istiyorum.
iş işten geçtikten sonra haklısın diyo. haklısın demesi için illa bunları mı yaşamamız gerekiyo.
her tartışmada bişeyleri eksiltiyoruz birbirimizden senağlamasenağlama

bana bakan gözlerin simdi cok uzaklarda ...
kaderimle bas basa biraki verme beni
simdi teselliyi söyle nerde bulayim
hasretin var icimde
nasil mutlu olayim

al bu hasreti benden
perisan olmayayim

senağlama senağlama senağlama senağlama

nerede eski günler
bana günah degilmi
hasreten mi öleyim
al bu hasreti benden
derdinden ölmeyeyim

sensiz teselliyi ben söyle nerden bulayim ..........

vallal kızlar ben bu gece aricam artık yeter ya bi mseaj yolluyo gerisi tozluk dumanlık ne arama ne sorma...olmaz böyle ya çatt diye çatlicam artık ya..

seni cok iyi anliyorum canim....
her tartismada bir seyleri tüketiyorsunuz, birbirinizi yipratiyorsunuz...
ama su var su andaki öfken sinir gectikten sonra daha farkli düsüneceksin...
bitirmek cok kolay, bitti demek cok basit ama sonrasi o kadar kolay degil iste...
cünkü düzelmiyecek bir sey degil ki sizin sorununuz...
bu yüzden simdi fazla birbirinizin üstüne gitmeyin...

kızz jelıbonnnn walla artık senın aglamana uzulmene dayanamıorum söyle su dengesız cocugun adresını gıdıp doweyımkötükedihüso...arama sorma su cocugu ıyıce kalktı bu cocugun bı yerlerı.....kötükedihüso

sel sen niye bunu yapiyorsun o seni seviyor ayriligi kolaymi sandin sen ayrilim diyorsun adam senle evlenmek istemiyormu ayrilda gör aciyi ölmek gibi bisey

vallal kızlar ben bu gece aricam artık yeter ya bi mseaj yolluyo gerisi tozluk dumanlık ne arama ne sorma...olmaz böyle ya çatt diye çatlicam artık ya..

Bence de...
Kabak tadı veriyor bazen yaptıkları bunların...

Bazen düşünüyorum da,bize bu yaşattıklarını biz onlara yapsaydık,neler olurdu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…