Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

zaten kalan tek isteğimiz ve bence bu hakkımız..
pişmanım demeleri..
bi gelecek istemiyorum artık
hayallerimi de geri istemiyorum.
temizlesin unuttursun herşeyi diyemiyorum.
bi kere pişmanım desin.
tamam deyim çekileyim..
bence bunu hak ettik biz.. o kadar fedakarlıktan sonra..
bu kadar üzüldükten sonra..

bu arada canım ikimizde arada bi çıkıp giriyoruz. görüşemezsek şimdiden iyi geceler.
artı yarın iyi bi gün olur inşallah :) bu dileği dilemeden cıkmıyorum forumdan:)delikafadulden

Yaa zaten ben de beklemiyorum birliktelik...
Bizim bir geleceğimiz olamaz artık...
O ihtimali kendi elleriyle yıktı...

Bu saatten sonra ben ona güvenemem...
Artı bana olanları unutturamaz zaten...Uğraşsa da olmaz...

kılzar dün akşam ki kavganın sonu tatlıya bağlandı.
hepinize çok teşekkür ederim sizi seviyorum

kızlar günaydın hepinize... unutmazsam hepinize söyleyeceklerim var ...

princessim ; evet şimdi seni son görüşmeden itibaren hemen hemen 1 ay oldu galiba değil mi... işte bu zamanlarda beklemeye başlıyorsun... acaba akıllandı mı ; pişman oldu mu diye... ister istemez beklemeye başlıyorsun... sakin kalmaya çalış olur mu tatlım... sen birşey yapma...zaten yapmıyorsun ama...

egedenizim ; jelibonum ; princessim ; evet o iyi olduğumuzu bilmek istemeleri hepsinde var... bence tamamen vicdan rahatlatmak için... o görüşmeye devam etmek istemeleri de ondan... ve onların bizim kadar güçlü olamamasından... bizim kadar ne istediklerini bilemiyor olmalarından...

düşünsenize ; biz diyebiliyoruz ki ya sevgilim olarak varsın ; yoksan yoksun benim için... ama onların bunu diyecek güçleri yok... onlar bizi hayatlarından çıkarmaya karar veriyorlar ;kendi sevgilerinden emin değiller ya da pişman olacaklarını da için için hissediyorlar ... o yüzden böyle diyemiyorlar... ama ne yazık ki bizden çok daha çabuk duruma alışabiliyorlar...

iyi olduğumuzu ya da acımızdan öldüğümüzü bilmelerine gerek yok... bize faydaları olmadıktan sonra... ne önemi var bana sarılıp ;üzülme sevdiğim ben yanındayım demedikten sonra... olmasınlar daha iyi...

sel canım ; bence doğru kararı vermişsin... tatlıya bağlanmasına sevindim... ama sana birşey söylemek istiyorum... bu tarz tartışmaları msnd yapmayın bence... çünkü kimse birbirini dinlemiyor... bu karşılıklı bağırarak kavga etmek gibi birşey... ama siz karşılıklı konuşuyor olsanız eminim birbirinizi dinleyeceksiniz... msn konuşmanıza baktım da ; sen başka yerdesin o başka yerde... ne sen onu dinlemişsin ne o seni... sen kendi söylemek istediklerini söylemey çalışırken araya onun soktuğu kelimelere cevap yazarken asıl noktadan uzaklaşmışsınız... telefonda konuşma fırsatınız yoktu sanırım o zaman konuşmayın daha iyi... hem sakince düşünme fırsatınız da olur... ama sevindim canım :)

unuttuklarım varsa kızmasın...

aaa tabii ki jelibonuma ; tatlım hiç bir şey için acele etme... her adımını hazır olduğunda yap... ben hala ona ait şeyleri kaldırmakta ya da atmakta yavaş yavaş ilerliyorum... toptan kaldıramıyorum ; çünkü yüreğim kaldırmıyor... ama sakın maillerine cevap verme tatlım... aptal sevgilin madem verdi bir karar sonuçlarına da katlansın... verdiği kararın arkasında durabilsin... sakın ağlaması filan seni üzmesin ; yanıltmasın tatlım...

biliyorsun beni ilk ayrılmak istediğini söylediğinde ve ben onun hayatından tamamen çıkacağımı söylediğimde ağlamaya başlamıştı... onu teselli etmek bana düştü ... sarıldım ; ben de ağladım... öptüm ; ellerini sıkı sıkı tuttum ama neye yaradı ki... 10 gün sonra bana kararını söyleyince ben ağlarken bu sefer bana sarılan oydu ama yüzünde sadece şaşkınlık vardı... o an onun için 10gün önceki ben yoktum içinde tamamen anladım...

demek istediğimi anlıyormusun tatlım... onun gözyaşları incitmesin seni... senin acın sana yeter zaten ; sakın onu düşünme... çünkü 10 gün sonra bir yabancı gibi karşına geçerse daha az incinirsin...

canım vardı telefonda konuşma fırsatımız ama ben istemedim.
çünkü benim konuşmama asla fırsat vermiyo. bende sinirleniyorum suratına kapatıyorum daha kötü oluo.
msnde bi şekilde anlatabiliyorum ona ne demek istediğimi

sel canım ben ilişkiniz hakkında pek bişey bilmiyorum ama ayrılma bence
karşılıklı konuşmakla çözülemeyecek şeyler değil
bide kızma ama msn yazışmalarını buraya yazmasan sanki çok özel şeyler
ben düşündüm bi an benimkinin öle bişey yaptığını kanım dondu ..
tamamen dostça bi tavsiye umarım kızmassın
haddimi aştıysam özür dilerim kişisel fikrim

yok canım silicem zaten bi arkadaş alıntı yapmış onu bekliyorum mesaj atcam silermisin diye. dün akşam o sinirle ne yaptığımı bende bilmiyorum zaten. yanlışda anlamam bitanem Şeniz

jelicim umarım iyi kalkmışsındır ,yeni bi gün çık dışarı o seni evde uyuyo zannetsin :))
böle bi şarkı vardı :))
yeni yılda veterinerlerden doktorlara geçelim jeli
timsahı yollucam ben o hödüğe sen meraklanma yabancı ellerde

yarin cok farkli düsüneceksin inan bana...
gidersin o hatti alirsinda ama kullanamazsin be canim...
sana ulasabilecegi bi numari bu kadar kolay cikarip atamazsin...

KIZLAR HEPİNİZİ İNANIN ÇOK SEVDİM BANA ÇOK DESTEK OLDUNUZ..AMA BEN BİTİRDİM..DÜN ARADIM ÇALDI MEŞGULE ALDI...MSJ ATTIM TELSİMİ AÇ DEDİM TEKRAR ARADIM MEŞGULE ALDI..SONRA ARADIĞIMDA TLF KAPATMIŞTI...BİTTİ DEDİM..DAHA YAZDIMDA..ALLAH BÜYÜK DEDİM DÜNYA SANDIĞIN KADAR BÜYÜK DEĞİL DEDİM..ALLAHIN ADALETİNE İNANIYORUM DEDİM.YAZIKLAR OLSUN.ŞİMDİ ÇEK GİT YOLUNA DEDİM..
HATTIMI ÇIKARDIM TELEFONDAN ŞU AN MASANIN ÜZERİNDE DURUYOR...BUGÜN ANNEMLE YENİ HAT ALMAYA GİDECEĞİM..İNANMIYORSUNUZ AMA BEN BİTİRDİM..KENİME YENİ BİR MSN ADRESİ AÇTIM..ANLIYORSUNUZ DİMİ YEPYENİ BİR DÜNYA..ŞU AN BURAYA DA YÜKSEK LİSANS TEZİMİ BİTİRENE KADAR UĞRAMAYACAĞIM KADINLAR KLÜBÜNE...YAKLAŞIK ŞUBATA KADAR YANİ...ACI 2 KERE YAŞANMIYOR..EĞER BİR BELİRSİZLİK VARSA AKLINIZDA NE KADAR UĞRAŞIRSANIZ UĞRAŞIN DÜZELECEK DİYE DİRETİRSENİZ DİRETİN OLMUYOR..O KOPUKLUK BİR TÜRLÜ BAĞLANMIYOR...TABİKİ ÜZÜLECEĞİM..AMA AĞLAMAYACAĞIM GÜÇLÜYUÜM ÇÜNKÜ..ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR..AMA ARTIK KENDİ HAYATIMA BAKACAĞIM..SİZLERDE ÖYLE YAPIN SADECE HAYATINIZDAN ÇALIYORSUNUZ..TELEFON HATTIMI KAPATTIRMAYACAĞIM TEMMUZDA KAPANIYOR SÜRESİ..O ZAMANA KADAR İNANIN AÇMAYACAĞIM YENİ HATTI KULLANACAĞIM..SİZDE GÖRECEKSİNİZ..O KADAR ÖFKELİ O KADAR NEFRETLİYİM ANLIYACAĞINIZ ..ŞİMDİ SİZLERE VEDA EDİYORUM 2 AY KADAR...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM..ŞİMDİ GİDİYORUM FAKAT İNANIN DÖNÜŞÜMDE ÇOK ŞEY DEĞİŞMİŞ OLARAK...
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM KENDİNİZE LÜTFEN ÇOK İYİ BAKIN.ALLAHA EMANET OLUN..DUA EDİN.HAŞÇAKALIN..BENİ UNUTMAYIN BİCİRKİZ....:a015:

canım umarım gitmeden okuyabilirsin...
bence doğrusunu yapıyorsun tatlım... dilerim bu gücün hiç azalmaz...
seni haketmediği belliydi... yok erkek ; aramaz sormaz değil yani...
seven adam arayacak ... sevmeyen de çıkacak hayatımızdan...

biz burdayız... sen evet hayatına yoğunlaş... en güzeli... sakın icin acımasın tatlım ; pişmanlık da duyma ; vicdan azabı da hiçbirini haketmiyor canım inan...

SEN DOĞRU OLANI YAPIYORSUN... Allah yardımcın olsun tatlım...
unutmayız seni ...

umarım aramıza döndüğünde çok güzel haberlerle dönersin canım :1hug:

canım gittin mi?

çok üzüldüm ama bi yandan da ssevindim. yeni bir hayata başlamak için bu kadar humutlu olduğunu görünce.
dilerim herşey istedğin gibi olur.:teselli:

Bıcırığım, kaçırdım seni.

Sizi bu kadar güçlü görmek beni öyle mutlu ediyor ki.
Aldığın karar doğru ya da yanlış onu zaman gösterecek ama sonuna kadar arkasındayım.
Dilerim hayatta bir tek bu konuda değil her konuda bu kadar dik, gururlu, azimli ve güçlü kalırsın.
Helal olsun sana.
Sen hayata duruşunu bu şekilde belirledikten sonra zaten hiçbir şey yıkamaz seni.
Çalış gülüm, daha eğitimli, daha akıllı, daha iyi bir insan olmak için, kendin için çalış.
Bir insana takılıp, hayatının yörüngesine onu oturtup tüm hayatını etkileyecek adımlar atma.

Bizler buralardayız. 2 ay demişsin ama belki aralarda gelir bir cee der gidersin. :)
Kendine çok iyi davran. Seni seviyoruz. Çok özletme kendini olur mu?

bir anda gitti bıcırık... dediğini yaptı... en güzeli içi acısa da kararından dönmeyecek... o gücü hissediyor bize de hissettirdi... inşallah hepimiz gerektiği yerde bu kadar güçlü oluruz...

kızlar gunaydın ıyı hafta sonları olsun
dungece bılgısyarın azıılgıne ugradım cvp veremeden cıktım
sole bı bakındım sayfalara

ebru sizin olayınız daha beter ya birbirinizle problem yok
anladığım kadarıyla ama onunda biraz babanı ikna etmek için çabalaması lazım en azından bunu hatırlatsan arkadaşa

canım evet bızımkı aramızda sorun yokken bıttı ama
bazen bana gelıyolar
ve yıne gıdıyolra
o adım atsın dıyorum napıyım

ebrucugum senin kadar sabirli olamamki artik bitti zaten bende ya : (

canım nasılsın bugun

inşallah olur bıcırcık
okadar tanıdık ki bu laflar bana
kaç kere geçtiğim duygular
Sen başar bari bıcırcık kim tutar seni

gunaydın kızlar gercı ogle oldu ya neyse...
sel ne oldu yavru....
ebru ozledım...
kalbı kırıklar..nasıl gıdıyor....umarım hepınız ıyısınızdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…