Aynen ben de delikanlı gibi sevmiyorum demesini beklerdim...
Ama olmadı...
O yetmezmiş gibi,aslında pek sevmiyorum(nişanlanacağı kız için söylüyor),ama ailem tanıyor bu kızı...O yüzden nişan olacak...
Nasıl bir mantıktır bu yaaa...
Eee peki sevmiyorsun,nasıl bir hayatı paylaşacaksın?
Buna cevap yok...
Ben de nasıl istiyorum pişmanım,hataymış demesini...
Tahmin bile edilemez bu...
sel canım ; bence doğru kararı vermişsin... tatlıya bağlanmasına sevindim... ama sana birşey söylemek istiyorum... bu tarz tartışmaları msnd yapmayın bence... çünkü kimse birbirini dinlemiyor... bu karşılıklı bağırarak kavga etmek gibi birşey... ama siz karşılıklı konuşuyor olsanız eminim birbirinizi dinleyeceksiniz... msn konuşmanıza baktım da ; sen başka yerdesin o başka yerde... ne sen onu dinlemişsin ne o seni... sen kendi söylemek istediklerini söylemey çalışırken araya onun soktuğu kelimelere cevap yazarken asıl noktadan uzaklaşmışsınız... telefonda konuşma fırsatınız yoktu sanırım o zaman konuşmayın daha iyi... hem sakince düşünme fırsatınız da olur... ama sevindim canım :)
yarin cok farkli düsüneceksin inan bana...
gidersin o hatti alirsinda ama kullanamazsin be canim...
sana ulasabilecegi bi numari bu kadar kolay cikarip atamazsin...
KIZLAR HEPİNİZİ İNANIN ÇOK SEVDİM BANA ÇOK DESTEK OLDUNUZ..AMA BEN BİTİRDİM..DÜN ARADIM ÇALDI MEŞGULE ALDI...MSJ ATTIM TELSİMİ AÇ DEDİM TEKRAR ARADIM MEŞGULE ALDI..SONRA ARADIĞIMDA TLF KAPATMIŞTI...BİTTİ DEDİM..DAHA YAZDIMDA..ALLAH BÜYÜK DEDİM DÜNYA SANDIĞIN KADAR BÜYÜK DEĞİL DEDİM..ALLAHIN ADALETİNE İNANIYORUM DEDİM.YAZIKLAR OLSUN.ŞİMDİ ÇEK GİT YOLUNA DEDİM..
HATTIMI ÇIKARDIM TELEFONDAN ŞU AN MASANIN ÜZERİNDE DURUYOR...BUGÜN ANNEMLE YENİ HAT ALMAYA GİDECEĞİM..İNANMIYORSUNUZ AMA BEN BİTİRDİM..KENİME YENİ BİR MSN ADRESİ AÇTIM..ANLIYORSUNUZ DİMİ YEPYENİ BİR DÜNYA..ŞU AN BURAYA DA YÜKSEK LİSANS TEZİMİ BİTİRENE KADAR UĞRAMAYACAĞIM KADINLAR KLÜBÜNE...YAKLAŞIK ŞUBATA KADAR YANİ...ACI 2 KERE YAŞANMIYOR..EĞER BİR BELİRSİZLİK VARSA AKLINIZDA NE KADAR UĞRAŞIRSANIZ UĞRAŞIN DÜZELECEK DİYE DİRETİRSENİZ DİRETİN OLMUYOR..O KOPUKLUK BİR TÜRLÜ BAĞLANMIYOR...TABİKİ ÜZÜLECEĞİM..AMA AĞLAMAYACAĞIM GÜÇLÜYUÜM ÇÜNKÜ..ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR..AMA ARTIK KENDİ HAYATIMA BAKACAĞIM..SİZLERDE ÖYLE YAPIN SADECE HAYATINIZDAN ÇALIYORSUNUZ..TELEFON HATTIMI KAPATTIRMAYACAĞIM TEMMUZDA KAPANIYOR SÜRESİ..O ZAMANA KADAR İNANIN AÇMAYACAĞIM YENİ HATTI KULLANACAĞIM..SİZDE GÖRECEKSİNİZ..O KADAR ÖFKELİ O KADAR NEFRETLİYİM ANLIYACAĞINIZ ..ŞİMDİ SİZLERE VEDA EDİYORUM 2 AY KADAR...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM..ŞİMDİ GİDİYORUM FAKAT İNANIN DÖNÜŞÜMDE ÇOK ŞEY DEĞİŞMİŞ OLARAK...
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM KENDİNİZE LÜTFEN ÇOK İYİ BAKIN.ALLAHA EMANET OLUN..DUA EDİN.HAŞÇAKALIN..BENİ UNUTMAYIN BİCİRKİZ....:a015:
canım gittin mi?KIZLAR HEPİNİZİ İNANIN ÇOK SEVDİM BANA ÇOK DESTEK OLDUNUZ..AMA BEN BİTİRDİM..DÜN ARADIM ÇALDI MEŞGULE ALDI...MSJ ATTIM TELSİMİ AÇ DEDİM TEKRAR ARADIM MEŞGULE ALDI..SONRA ARADIĞIMDA TLF KAPATMIŞTI...BİTTİ DEDİM..DAHA YAZDIMDA..ALLAH BÜYÜK DEDİM DÜNYA SANDIĞIN KADAR BÜYÜK DEĞİL DEDİM..ALLAHIN ADALETİNE İNANIYORUM DEDİM.YAZIKLAR OLSUN.ŞİMDİ ÇEK GİT YOLUNA DEDİM..
HATTIMI ÇIKARDIM TELEFONDAN ŞU AN MASANIN ÜZERİNDE DURUYOR...BUGÜN ANNEMLE YENİ HAT ALMAYA GİDECEĞİM..İNANMIYORSUNUZ AMA BEN BİTİRDİM..KENİME YENİ BİR MSN ADRESİ AÇTIM..ANLIYORSUNUZ DİMİ YEPYENİ BİR DÜNYA..ŞU AN BURAYA DA YÜKSEK LİSANS TEZİMİ BİTİRENE KADAR UĞRAMAYACAĞIM KADINLAR KLÜBÜNE...YAKLAŞIK ŞUBATA KADAR YANİ...ACI 2 KERE YAŞANMIYOR..EĞER BİR BELİRSİZLİK VARSA AKLINIZDA NE KADAR UĞRAŞIRSANIZ UĞRAŞIN DÜZELECEK DİYE DİRETİRSENİZ DİRETİN OLMUYOR..O KOPUKLUK BİR TÜRLÜ BAĞLANMIYOR...TABİKİ ÜZÜLECEĞİM..AMA AĞLAMAYACAĞIM GÜÇLÜYUÜM ÇÜNKÜ..ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR..AMA ARTIK KENDİ HAYATIMA BAKACAĞIM..SİZLERDE ÖYLE YAPIN SADECE HAYATINIZDAN ÇALIYORSUNUZ..TELEFON HATTIMI KAPATTIRMAYACAĞIM TEMMUZDA KAPANIYOR SÜRESİ..O ZAMANA KADAR İNANIN AÇMAYACAĞIM YENİ HATTI KULLANACAĞIM..SİZDE GÖRECEKSİNİZ..O KADAR ÖFKELİ O KADAR NEFRETLİYİM ANLIYACAĞINIZ ..ŞİMDİ SİZLERE VEDA EDİYORUM 2 AY KADAR...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM..ŞİMDİ GİDİYORUM FAKAT İNANIN DÖNÜŞÜMDE ÇOK ŞEY DEĞİŞMİŞ OLARAK...
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM KENDİNİZE LÜTFEN ÇOK İYİ BAKIN.ALLAHA EMANET OLUN..DUA EDİN.HAŞÇAKALIN..BENİ UNUTMAYIN BİCİRKİZ....:a015:
ebru sizin olayınız daha beter ya birbirinizle problem yok
anladığım kadarıyla ama onunda biraz babanı ikna etmek için çabalaması lazım en azından bunu hatırlatsan arkadaşa
ebrucugum senin kadar sabirli olamamki artik bitti zaten bende ya : (
yapmıyorum balım üzüldüm dün akşam çok onuda üzdümbıcırkız
hersey hakkında hayır olsun ve gonlunce olsun
sel sanada sevıbndım canım ya yapmayın bole seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?