Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

neyse kızlar ben çıkıyorum kuzenimle gezicem biraz ;
jeli yada applem gelirse sevgi ve selamlarımı söyleyin
kendinize iyi bakın
yeni yılda üzülmeden hep geyik bekliyorum çalışalım kızlar:)

nolmadı ki yavrim. dün akşam bende bu klübe üye olmak üzereydim benneyaptımki

aman ne oldı yaa..
sakın ayrıllıp etıpte uzulme sel...
sendenmı ondan mı...bak merak ettım...
gercı duzelmışte...aman ıyıye baglamanıza sevındım....
kımseler uzulmesın allah herkese gonlundekını versın...

günaydin kizlar dün gece onu rüyamda gördüm sabahta uyandim son ses sarkilar dinledim sonuna kadar actim bicir kiz keske senin kadar güclü olsam söyle bir anda silsem :1no2:

bana kizacaksin belki ama kendimede kiziyorum dün beni sordu merak etti diye umutlandim yine halen akillanmiyorum kendime kiziyorum hemende bugün mail atmayi düsündüm ne halde oldugumu yazicaktim :tomato: :tomato: :tomato:

dünde yanliz basima disarida dolastigimda yok artik kabullen dedim kendime ama kabullenemiyorum halen senağlama

iste durum böyle kizlar akil verin bana..... :çok üzgünüm:

merhaba kızlar ben de 6 gün önce sevgilimden ayrıldım. sadece evlilik üzerine yürütülen bir ilişkimiz varken aslında onun zaten evli olduğunu öğrendim. neler hissettiğimi veya hissedebilceğimi hepiniz çok tahmin ediyosunuz zaten.....onlara ek olarak burada evlilik hazırlıkları, aile çocuk, gebelik gibi forumlar olduğunu görüyorum ya nasıl boynum bükük bakıyorum onlara anlatamam........

selam kızlar selin niçin büyük gün bugün
sel sakın katılma aramıza üzülürüm o mutluuğunuz hiç bozulmasın

kızlar yazdıklarınızı zaman zaman okuyorum.su erkekler ne anlayıssız duygusuz ruhsuz.yaradılıs ozellıklerı gercı.kadınları mahvedıyolar.bıcırkız gıtmıs hem master yapıp tez hazırlayıp hem o salakla ugrasmıs.umarım dedıgı gıbı hayatına yon cızer adam resmen oyalamıs.bır ac bır acma.durustce soylememıs kıza ama ıcımden bır ses gerı gelecek adam ve gelıp buraya yazacak dıyor.barıstık dıye.bakalım ne kadar haklı cıkacam.hepınıze ıyı hafta sonları inşallah hersey ıstedıgınız gıbı olur. kapınızda surunurler dızınıze kapanırlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh.tum sevenler kavusur inşallahhhhhhh.

Zavanna sekerım kuaföre gıttın mı kız yap bacım bakım yap bende bı ankaraya gelım dönüsüm muhtesem olucak kesın benı görmek ıstıcek ama yok yok yok ıstemem benı bırakan adamı sımdı yıne maıl atmıs cvp ver dıyor ne cvp verıcemmmm

acımaaaaaaa
banaaaaaa
ıhtıyacım yok acıma banaa ölsemde sana neeeeeee

Evet ya su an bana acıyor

benı maf ettı sımdı nasılsın dıyor yaaaaaa

allahım bana sabır ver bıde lütfen cvp ver yazmıs yaa

ne cvp verıcem anlamıyorum yaaa offf yaaaa

Canımı acıtmasın artık benım o gün yeterınce parcaladı benı halen ne ıstıyorkı ya arada görüselım ne demek ya kankamı olucaksın benımle arkadasmı dostmu

kalbımı acıtıyor sadecee

Bır ay olucak tam böyle olalı bır aydır ben neler cekıyorum

umut dolu bekleyısler hayaller bılıyorsunuz kızlar sonu kocaman hüsran

ben bır aydır normal degılım halen kendıme gelemedım ıyıce salaklastım kımseyle konusamıyorum kendıme halen gelmedım

tam yerın dıbındeyım

Jeli hoşgeldin canım
Boşver bağlantı kurma o eşşoğlusuyla
Sadece kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor sıpa

Off ya nasıl sevdım onu

ıyı olalım dedım herseyı söyledım

gururu fılan bıraktım

benı yarı yolda bıraktın dedım nasılda ınanmıstım sana dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…