Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

jelibon bittiyse sil herşeyden konuuşma eski sevgiliden arkadaş olmaz ben belki geri dönerdiye arkadaş oldum nişanlandığını söyledi bana uyuz

kızlar canım sıkılıyor başımda ağrıyor herkes neri gitti birgünde iyi haber duyacakmıyız

nerden bilecektim birgün seni seveceğimi seninde beni hiç görmeden sevebileceğimizi sevgi hiç umadığım beklemediğim bir anda geldi hazılıksızdım içten içe severken sende bei seviyormuşsun imkansız sandığım sende beni seviyomuşsun sevgim karşılıksız değildi ve harşey rüya gibi başladı ben senin bitanem sende benim canımdın istesen canımı verirdim o kadr sevmiştim seni vefasızım benim ve nasıl bir duyguysa aradan o kadar ay geçmesine rağman hala seviyorum benden haber almadan beni görmeden bir dakka geçiremeyen sen yoksun gittin beni bıraktın hemde seviyorum ayrılmak zorundayız diyerek yalandı sevgin sevmek vazgeçmek değildi sonuna kadar savaşmaktı hani bana yazdığın yazıdakik, gibi uçurumlarda sımsıkı sarılabilmakti senin bildiğin aşka biz sarılamadık birbirimize kavuşmak için hep bekledik tam kavucakken vazgeçtin anlamıyorum bensiz yapmayan sen bensiz nasıl uyuyorsun nasıl ysatığa başını koyup rahat rahta uyuuuyorsun hiçmi vicdanın sızlamıyor sızlasa başkasının olmazdın gizemezdin tek başına koymazdın offff

disari ciktim öyle dolastim yine buz gibi havada

canım ilk günlerde bende senin gibiydim..
gerçi hala senin gibi olduğum oluyor.
çıkıyorum burada b.. ile ilk buluştuğumuz yere yürüyorum.
bi sigara içiyorum ağlayıp falan dönüyorum.
bazen müzik dinliyorum.
eskiden onunda buraya(o buluştuğumuz yer benim evime çok yakın.. evimin arkası) geleceğini düşünürdüm. ilk buluştuğumuz yere..
ama geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum...
bugün çok sık andım onu nedense..
eskiden sadece forumda yazardım. arkadaşlarıma aileme falan söz etmezdim.
bugün sürekli ondan bahsettim. espriler falan yaptım.
tek bildiğim herşey düzelicek..
geç de olsa düzelecek..
bu benim için değil. hepimiz için böyle..
bu zamanı kazasız belasız atlatmamız lazım.
fırtınanında dediği gibi öldürmeyen acı güçlendiricek bizi.
ki ben şahsım adına çok güçlendim.
eskiden narin falan bir kızdım. şimdi birinden ters bi laf duysam anında yapıştırıyorum.
korkum yok kimseden yani..
aman çok konuştum gene..
bugün biri bana gelsin de serdar ortaç var sevin hadi:) izleriz birlikte..

Herşeyin düzeleceğine,bu süreci atlatacağımıza inanmalıyız en başta...
Onlar olsa da olmasa da...
Zaten kaybettiler bizi,o apayrı bir konu...
Şimdi hayatımıza devam etme vakti...

Biz onlardan daha duygusalız ama daha güçlüyüz...Bunu asla unutmayın...

bide jelibonum fikir vermek için yazıyorum bunu sana.
biz b.. ile ayrılalı 1 buçuk ay oldu.
ama görüşmeyi keseli 20 gün..
o arada bir ay biz görüşmeye devam ettik. yani bi şekilde ona ulaşıyordum. gerek msn. gerek telefon..
bazen sms atıyordum. arkadaşlarımla haber yolluyordum vs..
en son ben ilaçları içtiğimde(ki sana bunu anlattım)
o gün artık bu defteri kapatmalıyım. yok olmalıyım dedim..
ve sadece o gece msnden ona ben iyiyim merak etme dedim.
merak etmesin ki beni arayabilcek bahanesi olmasın diye..
iki gün sonra nasılsın seni merak ettim diyemesin diye..
sonrada herşeyi sıraladım. her türlü yaşadığımızı bana yaşattığı herşeyi. içimde hiçbişi bırakmadan sıraladım..
msnden sildim engelledim.
ertesi günde o silip engelledi.
facebooktan sildim.
numarasını sildim.(ki çok şükür numarası aklımda değil şuan:) ama mesajlarından duranlar var. zorlasam bulurum yani)
yani bi noktada iletişimi tamamen kopardım. koparmasam zarar alacaktım.
adam yokluğumu hissetmeyecekti. hissetmiyordu.
bu kız naparsam yapayım elimin altında diyecekti.
hep sevdiğimi bi şekilde hissedecekti.
sende iletişimi kopar bence..
msnden silmek zordur bilirim. bende uzun süre silemedim.
engelle sadece..

şu aralar hep şeyi düşünüyorum.
ona sordum nasıl unuttun beni diye.. nasıl bitti sevgin diye..
bitirmek istedim bitirdim dedi.
çabaladım kafamda bitirdim dedi..

eöhh diyorum o bitirebilirse ben neden bitiremeyim...
o bitirdiyse ben de bitirmeliyim.
o bitirmediyse bile ben bitirdim lafına güvenip hareket etmeliyim.
yok canım o da özünde beni seviyordur ama şartlar yüzünden bitti demiştir gibi bi kandırmaca çok komik geliyor artık...

ya gercekten o kadar yasanmıslıktan sonra bu kadar basıt bısekılde bıtırdım dıye bılıyo bu kadar basıtmı yanı

canlarıımm ben geldiimm nasılız bugün bakalıııııımmmmmmm herkes iyi miiiiiiiiiiiiiiii :teytey: daha okumadım ne var ne yok bilmiyorum,bi okuyayım, görüşürüzzz :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…