Kızçelerim, ben de şirket yemeğindeydim bu saate kadar.
Bakamadım buraya hiç, yeni gelebildim
Uzun zamandır çok düşünüyorum... bir sürü şeyi.
Sanırım benim için dünyanın öte ucundan çıkıp gelen bir insan olmasına rağmen ben bu ilişkiyi bitireceğim.
Birbirimize çok çok aşık olabiliriz belki ama... aşk bazen her şeyi affetmiyor... her şeyi kolaylaştırmıyor.
Galiba kör aşklarla, yel değirmenleriyle savaşacak yıllarımı uzun zaman önce atlattım.
Dinginlik istiyorum, huzur.... buna çok ihtiyacım var.
Bu bir kaç gün içinde konuşulan, söylenen şeyler... uzun zamandır kafamda tartıp düşündüğüm şeyler... kafamda kuyrukları birbirine değmeyen bir sürü tilkiler tilkiler.
Mantığım bir süredir fazlasıyla devrede...
Ben galiba ayrılacağım kızlar. Çok çok sevsem de o benim için doğru insan değil.
Zor.. çok zor bir insan..ve benim artık bir şeylerin savaşını verecek gücüm maalesef yok.
Ne zaman bilmiyorum, belki yarın, belki önümüzdeki hafta, belki Ocak ayında.. bilmiyorum.. ne zaman hazır hissedersem tam anlamıyla.
Ayrılıyorum ben....kızmayın bana.
aslında hepimizin enkaz yıgınından bır farkımız yok...........
BEN ENKAZ BİLE DEĞİLİM
ne istiyorum sadece o kadar masum bişeyki onu karşıma alıp bana yaşattırdığı herşeyi riyasızca ona anlatıp artık onunla sonsuza kadar görüşmemek
son kez yani onu görüp enkaz hakkında rapor vermek istiyorum
umarım bıcırcık benim gibi olmaz applemın yazdığı mesajları ona yollucam aylardır hep aynı hikaye diye pes etmesin diye
insan ayrıldıktan sonra....
en çok üzen yarım kalmışlık yaşanmamışlıklar ve son kezde olsa öldürücü darbeler yapamamak insanı çok üzer.........
seninki umarım senin sitem dolu cümlelerden bir şey anlar..
bazıları hiç anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?