Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hic bir aci sonsuza dek sürmüyor...
allah baska bir dert, dermansiz dert vermesin....
biz onlardan öncede bizdik...
onlar yok diye kendimizden vazgecek degiliz...
inadina mutlu olmak icin nefes alicaz...
kaybeden taraf biz degiliz onlar...

ben geldim güzellerim gündüz bi ara bakındım kimsecikler yoktu içimdeki sen'den başka,biraz onla muhabbet ettik,sonra çok uykuluydum biraz yattım az önce kalktım,biraz sonrada bi duş alacağım,buralardayım yanee siz ne güzel muhabbet etmişsiniz öyle,mona pisam yine döktürmüş döktürmüşş,terapi tam gaz gidiyo,ya kızlar bişi diycem,haber almamak ve haber vermemek de çok iyi geliyormuş ha,ben alışamam yapamam diyordum haber alıp göndermeden ama çok iyi oluyo,bana çok faydası oldu sanırım,daha kolay kabulleniliyo herşey,bak jelicim sen de iyi dinle.tek kaybım en yakın arkadaşım oldu.o da eski sevgilimden daha büyük bi kayıp,bugün doğumgünüydü mesj attım,doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllar yazdım teşekkür ederim saol dedi sadece,benimle barışmıycak belli,çok kırdım kızı onun yüzünden,çıkın gidin defolun hayatımdan dedim,o acının etkisiyle gözüm kör oldu,ama onunda beni biraz anlamaya çalışması gerekmezmiydi,böle bıçak gibi kestirip atması doğrumuydu,yaşadıklarımı görüyordu kaç kere yanaşmaya çalıştım çok soğuk karşıladı,neyse hayırlısı bakalım

Prensesim hoşgeldin canım

Evet haber almamak gerçekten de iyi geliyormuş

Arkadaşınla aran şu olaylar biraz daha soğusun düzelecektir bence,tabii sakince oturup konuşmanız da gerekli...

iki ay oldu be güzelim, yaşadıklarımın en yakın tanığıydı,çünkü benimki onun sevgilisinin kuzeni,aile gibi bi durumdu yane,bi de üstelik bebeklikten arkadaşım,bana ailesi kız bulmuş falan diye haberler vermeye kalkınca ben de artık dayanamadım hiçbirinizi istemiyorum hayatımda çıkın gidin defolun hayatımdan dedim,saçmalıyosun benle ne ilgisi var falan gibisinden konuştu ama benim o anda gözüm o acıdan dolayı kararmış durumdaydı,naptığmı bilmiyodum,egedenizim konuşma için gerekli ortamı hazırlamak için bile bu iletişimden fazlası gerekir onu bile yapamıycaz galiba,gidişat onu gösteriyo kimse kalkıpda hadi konuşalım demez,bi de bu arkadaşım anlayışlıdır,bişiyi pat diye kesip atmaz ama kaç kere yanaşmaya kalktımsa kaç kere nabzını yokladımsa çok soğuk karşılık aldım,biraz daha kendimi toparlayım bakalım neler olcak

Prenses ben senin yerinde olsam yanaşmadan direkt konuşmayı teklif ederdim. Ya da bir gün pat diye ziyaretine giderdim. Evet o esnada canın çok yandığı için biraz ağır konuşmuşsun, kim olsa alınır ama arayı düzeltemeyecek bir durum da yok bence madem bu kadar uzun süreli arkadaşın. Anlayacaktır seni ama belli ki bir özür bekliyor.

Başka topiklerinden de bu kadar çok misafiri oluyor mu acaba?
Bu arada bi salata yapmışım 5 kişilik, kim yiyecekse...hay elimin dümenine :))

kızlar bence bekarlığın tadını doyasıya çıkarın. bir erkekten ayrıldım diye üzülmeyin bekarsınız dışarıdaki bütün yakışıklılar sizin.

kızlar bence bekarlığın tadını doyasıya çıkarın. bir erkekten ayrıldım diye üzülmeyin bekarsınız dışarıdaki bütün yakışıklılar sizin.

Doğru diyorsun güzelim de o senin bahsettiğin fiziksel bir mutluluk getirir sadece.
Arada aşk varsa... ki sen de aşıkmışsın bak ne kadar güzel... aşk varsa arada kolay değil öyle hemen kestirip atmak bazı şeyleri. Yürek bu... hüzünleniyor elbet sevdiğinden ayrı düşünce...

azıcıkda olsa sizi eğlendirmek istedim. siz üzülürken benimde aklım sizde kalıyor. en son biricik kızın yaşadıklarına çok canım sıkılmıştı. biricikkız bizim asker eşleri topiğindendi ve sevgilisiyle ayrıldı bütün topik onun yaşadıklarına çok üzüldük:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…