Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

O gün sevgılın olarak hayatından cıkıyorum dıyor
o arada sey yazmıs bırde
ne zaman gelıyorsun türkıyeye fılan

ankaraya gelınce görüsmem herhalde

"Ne zaman geliyorsun Türkiye'ye?"

Hem sevgilin olarak çıkıyorum hayatından de,sonra ne zaman geliyorsun diye sor

Sana ne

allahın lalesi

Şu adamcıklar gülüyo ya yan yana....

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bana hep senkronize su balesi yapan takımları çağrıştırıyorlar...
Çin takımını daha ziyade, en iyisi onlar çünkü :)
Ne alaka şimdi.. ben de bilmiyorum, paylaşmak istedim sizinle :))

sana yollladığım yazı vardıya tarzınız benzemiyo değildi
sen o musun ;o sen misin
açıklama bekliyorum sen bari cevap ver
şaka şaka

nihayet yakalayabildim sizi kızlar ... hiç durmuyorsunuz ki anacım :)

jelicim ii olmana sevindim... yani ; acının tazeliğine göre... ama evet değişecek bu halin... yine bir ağlama gelecek... korkma tatlım tamam mı tekrar kötü olacağım diye... böyle böyle iyi olacağız... bence de maillerine cevap vermemekle doğru yapmışsın... dediğin gibi yine seni yaralayacaktı sözleriyle... bırak vicdanı rahat kalmasın...

ben ne yaptım ; için rahat olsun dedim ; seni anlıyorum hatta arkadaşlarıma da seni savunuyorum dedim... sayende senin için hırpalanmamayı da öğrendim dedim... o yüzden bana soramaz... ancak arkadaşıma sorar ... ondan da yanıt alamayacak ... yasakladım :))

monacımmmm ; ya ne desem bilemedim... insanın aklına bi kere ayrılık düştü mü zaten o acıyı o an yaşıyor dediğin gibi... seninki dönene kadar sen bu acıya alışmış olacaksın belki de... bu kadar acıtmayacak belki de... inşallah en güzeli neyse o olsun senin için...

ya yalnız ben bi söze takıldım ; hani aşk geçer ; bir ilişki de aşk yetmiyor ... dedin ya;
aşktan başka şeyler de olmalı ; uyum gibi mesela ; huzur gibi mesela ...

ya niye benim aptal illa da aşk diyor... sanırım hayattan öğrenmesi gereken şeyler olacak... neyse öğrensin bakalım ... ama bensiz öğrenecek sanırsam ... aptal işte :))

Evet böcüğüm aynen öyle, anlaşılan o henüz hayatın hiçbir gerçeğiyle yüz yüze kalmamış, aşkın bir ilişkide aslına bakarsan minimum bir yer kapladığını yaşaya yaşaya görecek... işte o gün senin günün olacak, o gün anlayacak neyi kaybettiğini.

İnsan o yaşlarda öyle pervasızca harcayabiliyor ki.. sanıyor ki hayat boyu karşısına çıkacak insanlar hep aynı olacak. Ama hayat o kadar bonkör değil maalesef. Keşke bunu görebilecek kadar bulutların üzerinde fink atmasaydı.

ya bu arada nerelerdeydim diye soran prensesim ve hepinizi özledim yahu ...

bugün anneme yardım etmem gerekti yeni kurtuldum elinden :)

dün iş yerinde yılbaşı çekili yapmıştık hediye almak için dolandım dışarlarda... baya zordu... hayır yani şirkette 3 erkek var biri bana çıktı... aksi gibi sevgilim yok ; tutuyorum bir erkeğe hediye alıcam diye dolanıyorum... tam bir işkenceydi... sonunda karikatür kitabı aldım :))

daha ilginç bir şey yaşadım .... onu da anlatayım... hani size bahsetmiştim benimkinden önce bir çocuğa aşık olmuştum diye ... her sabah ve akşam karşılaşırdık; abuk sabuk yerlerde de karşılaşırdık çocuğu görünce de titrerdim heyecandan diye... adını bilmiyorum ama onun adı "sarışın çocuk" ... onunla nasıl tanışacağımı hayal etmekten artık çatlamak üzereyken benimkiyle tanışmıştık... neyse nerdeyse 1 yıldır görmüyordum... dün onu gördüm izmirli olanlarınız bilir forumda... gördü beni yanında bir arkadaşı vardı... kipada dibinden geçtim ama bakmadı bana... ama gördük birbirimizi... o sanırım benim hala sevgilim olduğunu sanıyor... çünkü bir kere görmüştü bizi elele...

neyse ben tabii forumda o mağazadan o mağazaya girip çıkıyorum... birşey beğenemiyorum... bu çocuk da ben çıkarken giriyor ... öyle bir çok kere karşılaştık... en kötü kısmı da ben erkek reyonlarına bakıyorum ; erkek mağazalarına giriyorum... o yüzden o girince görmesin diye çıkıyordum... çok komikti ama ya :roflol:

ama nedense o eski heyecanım kalmamıştı... o bana bakmadı ya yanından geçerken ; sonraki hiçbi yerde ben de ona bakmadım... ama ne titredim ; ne yanaklarım kızardı...
sonra yoruldum ve çıktım forumdan...

yağmur da vardı... ege ünv.nin kampüsünden geçtim... benim aptalla hep orda otururduk.. içim acıdı... düşündüm gelse şimdi sarışın çocuk ne diyebilirdim ki ... ancak

"bugün git sonra gel " delikafadulden

iyide applemcım hade böcüğünki bilmiyo benim eşşek bana ;
senin gibi bi kız var deseler dünyada inanmazdım diyo o kadar değerlisin benim için bunun farkında değilsin deyip durur ikide bir ama iş bana bunu davranışlarıyla hatırlatmaya gelince beter böceğe dönüşüyo
sen şimdi yamıyo musun kitap apple

Kuzum benim, böcüğünki ne kadar bulutların üzerinde dolanıyosa seninki de o kadar yere yapışık yaşıyor. Sonuçta ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Bağlanmaktan korkar bu tipler. On kaplan gücünde cesaret gerekir onların ciddi adımlar atması. Bunların ikisini bi kafa kafaya tokuşturmak lazım aslında, belki beyinleri akar birbirlerine...

demek ki bunlar her yaşta laleeee... delikafadulden

hımm...
mintcim söle o zaman başka ne özellikleri var seninkinin...
yani dozunda tokuşturalım da fazla değişmesinler... :roflol:

Valla kızlar... dayanamadım... açtım perdeleri.. dışarısı bembeyaz... bi de güzel kar yağıyor, ışıkları kapattım, bir kadeh de rakı koydum kendime... oooohh.. erkekmiş dertmiş püsürmüş, böyle anlarda hiç acıtmıyor beni işte... kendimleyim, kendime yetiyorum.. elim ayağım tutuyor, başımın üstünde bir çatı, midemde 1.5 kilo salata var :)))) daha belamı mı isteyeyim Allahtan... zoruna gider valla.

beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın
denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın
öylesine yıktın ki bütün inançlarımı
beni bensiz bıraktın, beni sensiz bıraktın..........................................................

Ben de benim laleyi nerelere çarpsam acaba...

Kime çarpsam çarptığıma yazık olacak :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…