azıcıkda olsa sizi eğlendirmek istedim. siz üzülürken benimde aklım sizde kalıyor. en son biricik kızın yaşadıklarına çok canım sıkılmıştı. biricikkız bizim asker eşleri topiğindendi ve sevgilisiyle ayrıldı bütün topik onun yaşadıklarına çok üzüldük:asigim:
bu enkaz ne zaman kalkıyo be
bu kadar özlüyorum adamı hala ses yok allahın lalesi
ege denizi bunu kullanıcam izninle çok sevdim bu ifadeyi
bu hafta sonu hiç iyi değilim gık desem ağlamaklıyım yani
ya pelincan tam unutmuştum bıcırığı nerden hatırlattın şimdi off ya aman
bende yaptim salataaaaaaaaa
Jeliiiiiiiii.... :mymeka: senin yüzünden bi salata yedim.. 5 kişilik... maydanozlar ağzımdan sarkıyo halen... ay çatlicam şimdi... ben rejim neyim yapsam vereceğime alırmışım demek ki, elimin ayarı yok len kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum bende bıcırıkla jeliye kadar iyiydim çok iyi hemde
iki gündür çok kötüyüm dün gece ilk defa ağladım ne zamandır olmuyodu bu
bide senin yazdığın şeyleri okudum aylardır aynı gelgitleri yaşıyomuşum ve
bana yazdığın özel mesajları yani
hayret ettim kendime bu kadar değilsin yuh diye
bi yandan o böyle bi adam değil diyorum ,
gelgit sular yükselip alçalıyo silkelendim zaten monacım son damlalar üzerimde kalan bu daha ağır ama
Jeliiiiiiiii.... :mymeka: senin yüzünden bi salata yedim.. 5 kişilik... maydanozlar ağzımdan sarkıyo halen... ay çatlicam şimdi... ben rejim neyim yapsam vereceğime alırmışım demek ki, elimin ayarı yok len kaydirigubbakcemile3
affiyet olsun bende yedim simdi
ya ben normal degilim normalde benim simdi aglamam depresyon bi ruh halinde olmam lazim bitti askim yok artik diye
hayirdir insahllah
sonra patlak verir bu bende
Merhaba kızlar
kulüp çok güzel olmuş gerçekten, burda yaşadığınız dayanışma da güzel.
Ben de sevgilimden ayrıldım çok oldu (4 ay)
ben bile atlattıysam sizde atlatırsınız zaman,destek ve yerdeğişikliği çok iyi geliyo yerimseniben
De mi Ceku? Valla öyle kız ağzına sağlık.... gel buraya öpüjeemmm a.s. .. ehhe..
simdi klinikten cikiyor saat yedi ay ama yine aklimda görüyormusun bugünde mail aticakmi acaba
dur bende seni öpem Şeniz
geçiyo tabi de buna inanmak lazım önce
Atabilir... sen cevap vermedikçe de çirkinleşebilir.. hazırlıklı ol.. vicdan rahatlatmaya çalışıyor ama sen geçit vermiyorsun. Bu durumda ne olacak biliyo musun "ben elimden geleni yaptım onun için, daha ne yapayım, aradım ilgilendim, lütfedip dönmedi bile.. benden bu kadar" diyecek. (Bi telefon edemedim kıza demeyecek tabi, amaç o değil zira) Kendi kendini kandıracak kısacası.
Oysa son noktayı koymadan önce yaptıklarını unutur bunlar. O önemli değildir... sonra "ellerinden geleni" yaparlar bizim için, acırlar çünkü... bensiz ölüp bitecek yazık lan ilgileniyomuş gibi yapayım derler. Biz aciziz ya. Eksik kalsın. Zamanında gösterecekti o ilgiyi. Allaan zalakları yaaa... stres yaptım şimdi bak... eski eşim yapmıştı aynısını çünkü. Her şey bitmiş gitmiş, ben avukat arıyorum, her gece çiçekler böcekler hediyeler iltifatlar. Len olum.. bitmiş gari sen neyin peşindesin? Hee sonra noldu? "Ben çok uğraştım, seviyodum onu o istemedi" Ben kötü oldum tabii herkesin nazarında. Hey Allahım Yarabbim sen büyüksün innasabirin la havle velaaaaaa......
neyse aklıma ne geldi biliyomusun applem
sen kk da yazdığın şeyleri makaleleştir,yayımlansın bize ithaf edersin ...
olmamı ki acep
iyi fikir aslında para ya para demezsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?