Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bu enkaz ne zaman kalkıyo be
bu kadar özlüyorum adamı hala ses yok allahın lalesi
ege denizi bunu kullanıcam izninle çok sevdim bu ifadeyi
bu hafta sonu hiç iyi değilim gık desem ağlamaklıyım yani
ya pelincan tam unutmuştum bıcırığı nerden hatırlattın şimdi off ya aman

Canımın içi yaa, ona biz de çok üzüldük burada, ama o çok güçlü bir kız. Kalkacaktır altından eminim buna. Ben iyiyim, bakma ben artık başetmeyi çok güzel öğrendim böyle şeylerle ama kızçelerime çok üzülüyorum çünkü hepsini çok seviyorum. Onlar üzüldükçe, ağladıkça içim eziliyor burada, keşke elimden fazlası gelse diyorum, yüreklerini gördüm hepsinin çünkü, koccaman onların yürekleri.

Zaten o yüzden hep acı çekiyo kuzucuklarım benim... yürekleri o kadar büyük ki onu doldurabilecek kapasitede kimse çıkmıyor karşılarına... ağlatçanız lan beni...seeaaaaaa

Kuzu.... kedidir o kedi... ... silkelen bakiim.. nooluyo?

bilmiyorum bende bıcırıkla jeliye kadar iyiydim çok iyi hemde
iki gündür çok kötüyüm dün gece ilk defa ağladım ne zamandır olmuyodu bu
bide senin yazdığın şeyleri okudum aylardır aynı gelgitleri yaşıyomuşum ve
bana yazdığın özel mesajları yani
hayret ettim kendime bu kadar değilsin yuh diye
bi yandan o böyle bi adam değil diyorum ,
gelgit sular yükselip alçalıyo silkelendim zaten monacım son damlalar üzerimde kalan bu daha ağır ama

oooh afiyet bal şeker olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hayatım biliyo musun ben onun kötü bir insan olduğunu da düşünmüyorum, inanmıyorum da. Hatta bilakis bence çok iyi bir insan.
Ama sana uygun değil işte. Senin beklentilerine cevap verebilecek biri değil.
Tıpkı bendeki gibi, o iyi ben iyi ...eeee diyesi geliyor insanın sorun ne o zaman?
Ama öyle değil işte.

Dünyanın en iyi 2 insanı biraraya gelir ama anlaşamazlar.
Bunun zaten kötülükle iyilikle alakası yoktur.
Ama beklentiler farklıdır, umutlar farklıdır, tarzlar apayrıdır.

Sizin de tarzınız uymuyor işte birbirine.
Sana bu kadar koymasının sebebi de bu, çünkü ortada görünen ahanda bu diyebileceğin bir sorun yok. Ama olmuyor... di mi?
O zaman kabulleneceksin canım benim.
Olmuyorsa olmuyordur. Zorlamayacaksın, bozmayacaksın o durumdan gelen hayrı.

Bak adam tek günlüğüne dünyanın öte ucundan kalktı geldi, bana rüya gibi bir gün yaşattı ama bu kararımı etkiledi mi? Hayır.
Çünkü biz beraber ya-pa-ma-yız... bu bir artı bir...

Böyle şeylerle kandırmayalım kendimizi, ileride korkunç bir şekilde biteceğine bitmesi gereken yerde bitsin.
Tadında kalsın... bozmayalım ağzımızın tadını... kötü anılarımıza anılar eklemeyelim.
Güzel güzel analım.. bir gün bi yerlerde karşılaşırsak o aşkın hatırı kalmış olsun, bakabilelim birbirimizin yüzüne, gülümseyebilelim, hey gidi ya diyebilelim.

Kaliteli olalım... anlatabiliyor muyum bi tanem?

affiyet olsun bende yedim simdi
ya ben normal degilim normalde benim simdi aglamam depresyon bi ruh halinde olmam lazim bitti askim yok artik diye

hayirdir insahllah
sonra patlak verir bu bende

Merhaba kızlar
kulüp çok güzel olmuş gerçekten, burda yaşadığınız dayanışma da güzel.
Ben de sevgilimden ayrıldım çok oldu (4 ay)
ben bile atlattıysam sizde atlatırsınız zaman,destek ve yerdeğişikliği çok iyi geliyo yerimseniben

affiyet olsun bende yedim simdi
ya ben normal degilim normalde benim simdi aglamam depresyon bi ruh halinde olmam lazim bitti askim yok artik diye

hayirdir insahllah
sonra patlak verir bu bende

Evet canım, iyileşme safhasının iniş çıkışlarını yaşıyorsun şu anda.
Çok normal bu. Zamanla çıkışların inişlerinden daha fazla olmaya başlayacak, sonrasında da eser kalmayacak.

Hatta buraya gelip kendi yazdıklarını okuyunca naa bööle olacaksın... :1shok:

De mi Ceku? Valla öyle kız ağzına sağlık.... gel buraya öpüjeemmm a.s. .. ehhe..

simdi klinikten cikiyor saat yedi ay ama yine aklimda görüyormusun bugünde mail aticakmi acaba

Atabilir... sen cevap vermedikçe de çirkinleşebilir.. hazırlıklı ol.. vicdan rahatlatmaya çalışıyor ama sen geçit vermiyorsun. Bu durumda ne olacak biliyo musun "ben elimden geleni yaptım onun için, daha ne yapayım, aradım ilgilendim, lütfedip dönmedi bile.. benden bu kadar" diyecek. (Bi telefon edemedim kıza demeyecek tabi, amaç o değil zira) Kendi kendini kandıracak kısacası.

Oysa son noktayı koymadan önce yaptıklarını unutur bunlar. O önemli değildir... sonra "ellerinden geleni" yaparlar bizim için, acırlar çünkü... bensiz ölüp bitecek yazık lan ilgileniyomuş gibi yapayım derler. Biz aciziz ya. Eksik kalsın. Zamanında gösterecekti o ilgiyi. Allaan zalakları yaaa... stres yaptım şimdi bak... eski eşim yapmıştı aynısını çünkü. Her şey bitmiş gitmiş, ben avukat arıyorum, her gece çiçekler böcekler hediyeler iltifatlar. Len olum.. bitmiş gari sen neyin peşindesin? Hee sonra noldu? "Ben çok uğraştım, seviyodum onu o istemedi" Ben kötü oldum tabii herkesin nazarında. Hey Allahım Yarabbim sen büyüksün innasabirin la havle velaaaaaa......

dur bende seni öpem Şeniz

geçiyo tabi de buna inanmak lazım önce

Sigarayı bırakmak gibi.. .. yeter ki koy kafaya, kararlı ol.
Kızzzıım ben istesem Brad Pitt'i bile unuturm leyynn...

Hoş bu onun çok da umurunda olmaz ya.. olsun.. ben unutayım da :roflol:

biliyorum monacım
aman neyse geçer herhalde kocaman çocuk oldum yani bu yaşta bu ağlama
sonbahar yangını mı ne bilemedim ..
bana koyan içimi acıtan kimseyi hayatıma bu kadar destursuz ,yalın ,koşulsuz şartsız dahil etmemem
şunuda diyorum aslında iyiki bu kadar şeyi güzellikleri ,paylaşılabilecek herşeyi onunla yaşadım
denge sorunum var galiba
suçlu aramıyorum şuçlu yok zira neyse aklıma ne geldi biliyomusun applem
sen kk da yazdığın şeyleri makaleleştir,yayımlansın bize ithaf edersin ...
olmamı ki acep
iyi fikir aslında para ya para demezsin :)

ya sen beni bitirmissin nasilsin diyorsun kötüyüm tabiki

nasil insan bunlar yaa sastim kaldimmmmmm inan

igreniyorum bazen erkeklerden birde hatrim yokmus filan diyor ya yok kizan suratlar filan yapmis mailde

ya biraksin bunlar adam olsaydida sözünde dursaydi ya valla vurasim geliyor canim aciyor ya acisin ya onunkide acisin

SIKMA CANIMI DIYECEKSIN ABIMDE ANKARADA GELMESIN SAKIN YANINA :roflol:

O gün sevgılın olarak hayatından cıkıyorum dıyor
o arada sey yazmıs bırde
ne zaman gelıyorsun türkıyeye fılan

ankaraya gelınce görüsmem herhalde

neyse aklıma ne geldi biliyomusun applem
sen kk da yazdığın şeyleri makaleleştir,yayımlansın bize ithaf edersin ...
olmamı ki acep
iyi fikir aslında para ya para demezsin :)

Mint.. bak bak bak lafa bak şimdi...

Ben insanların acısı üzerinden rant sağlayamam...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyyyyy azdım ben iyice bu gece, bi bira falan içeyim de melankolikleşeyim az ya da biriniz dövün beni, ne lan bu ahuahauahauahuaaaa.....

Kuzuuu... iyi kötü yazıyoz bi yerlerde herhal kendi çapımızda ama aramızda he bak başka topikte duyarsam fururum :mymeka:
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…