Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

monapisa ben yakınım aslında sana bende atakulenin aşağısında oturuyorum,bakarsın kafayı bulurum gelirim esat taraflarınaaa bi bakarsın kafayı bulmuş bi 006 dayanmış kapınaaa delikafadulden

Ben ayrancıdayım şeker.. gel gel ne demek gece gündüz 24/7 emrinizdeyim :))) ama bu cadular parçalar kız bizi ahaha...

apple apple ayıl kız nerdesin
006 görev başına bak şu kıza sızdı mı ne ?
parçalarım tabiii
hazır sizi elden geçirmişken jelininkinide tabiii arslanlara atarım
psikopat oldum mu ne

yakınız bayağı puhahahahaaa bi bakarsın gecenin köründe 006 kafayı bulmuş düşmüş yollaraa sonra demedi deme

ayyy kızlar ya üst katımıza yeni evlenecek bir çift taşınacakmış... dünden beri eşye yerleştiriyorlar...

benim de aklıma bu eve taşındığım zamanlar geldi... benimki askerden gelmişti... asker bunalımı yaşıyordu... biraz uzak kalmak istemişti benden... 1 hafta filan görüşmemiştik... ahh ahh yine çektirmişti bana... ama o zaman da ben aramamıştım o arayana kadar... neyse ben yeni eve taşınıcam derdim o da yeni ev yeni hayat derdi... ben de ayrılıcaz onu demeye çalışıyor diye korkuyordum... sonra evi taşıyacağımız pazar günü sabah erkenden yardıma gelmişti... beraber yerleştirmiştik evi... o geliyor aklıma ...

ya bugünlerde hep onla ilgili özel anları çağrıştırıyor birşeyler ...
mesela haberlerde zeki mürenden bahsetti ; biz bodrumda zeki mürenin evini gezmiştik... çok güzel bir gündü onu hatırladım ...

offf ...

bi ara kadinlar külübü olmadi bende girémedim

aman ne kötü biseymis

Jelim ben de herhalde jeli de 2 kilo salatayı yedi fenalaştı diye düşünüyodum :))

Ya bu arada hem teşekkür edip hem mesaj okuyup hem rakı içip hem okuduğunu anlayıp he de cevap yazmak ne zormuş beeaaaa..... laaa bi durun da motorunuz soğusunnnn :roflol:

yapabilirsin monapisammm ; başarabilirsin :jeyyar:

heç sorma ellma bile bana onu hatırlatıyo ....
offf hakkaten

esra erolla izdivaç var.. ne alaka be bu saatte... ayyy konuk sanatçı da tıpkı bennnn... valla len beni görmek istiyosanız starı açın :))))))))

Ahahah

Ben gördüm

Yaa ne biçim yapmışlar o kadının saçlarını...Tiftik keçisi gibi :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…