Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Misafir kısmetiyle gelir elleşmeyin be :))
ben istemiyom kısmet neyinde size lazım olur bi adam olun
hanım hanımcık aaaa

varmıdır yani misafirlerin abisi ; dayısı ; kuzeni filan ...
peki ben hanımcık moduma gireyim o zaman ... ayıp olmasın

Ben de 17 yaşımdan beri ailemden ayrıyım böcüğüm, ayrı evi bırak aynı şehirde bile değilim... üstelik de son bir yıldır aramız çok kötü, annemle küsüz falan, 3 aydan 3 aya konuşuyoruz.
Belki de ben o yüzden hep güçlü olmak zorunda kaldım (artık o gücün de dışı sizi içi beni yakar) belki de o yüzden hep dik dik dik dik duracaksın diye şartlandım. Zayıflıklarımı aktarabileceğim kimse yoktu zira yanımda... 20 yıl.. dile kolay...

içme bidahaaaaa ne demek buluşma felan yaaaa
adam vurmuş bide sen vur iyi iyi
öle olsun (((((((((((

monapisacım çok güzel fikir evet toplanmak ama gerçekten burda olmayanlar üzülürler, biz ankaralılar bi gece toplaşsak acaba ne güzel olur sen ben princess başka kim vardı angaralııı ankarada olmayıp da burda akrabası falan olanlarda gelseleerrr

Son karar nedir kızlar

Burada mı toplaşalım;msn de mi??

Valla bence msn'de toplaşırsak bile kısa bir süreliğine toplaşalım.
Eğlencesine, matraklık olsun diye, çok eğleniriz çünkü.
Ama onun dışında genelde burası iyidir diyorum.
Dedim bile. dedim dedim deeeeeediiimmmmm...

keşke barışabilseniz canım yaa... gerçekten aile en önemli şey...
hani ben de çok alıştığımdan yalnızlığa ; onlardan uzak yaşamaya ... ( liseyi başka şehirde yatılı okudum ; ünv. de izmirde ; sora burda çalışmaya da başladım... ) onlara gereken ilgiyi gösteremiyorum ama önemliler biliyorum...

senin yaşından gelmiyormuş gücün anladık :) ...
öldürmeyen acı güçlendirir felsefesiymiş tamamen...

inşallah yeni yıl sana daha az güç katacak ufak tefek acılar yaşatır... yeterince gücün var zaten... yerimseniben

ikişey diyecem depresyon hapı gibisiniz demin nasıldım şimdi nasılım
her eve lazımsınız kıslar yaw
misafirler duyun sesimi :)))))))))

monapisa ben yakınım aslında sana bende atakulenin aşağısında oturuyorum,bakarsın kafayı bulurum gelirim esat taraflarınaaa bi bakarsın kafayı bulmuş bi 006 dayanmış kapınaaa delikafadulden

yine de açıklayacağım... aç tokun halinden ne anlar demi... onlar güler bize ; ben gülmeyeyim...
hanımcık olacaktım dimi :)

şimdi hurma çok yersen bağırsak faaliyetleri ile ilgili bir durumu anlatıyor bu söz :))

dün yediğin hurmalar ; bugün ...ünü tırmalar... :)

yani çok hurma yersen dün ; bugün bi yerlerin tırmalanır gibi bişi...

umarım anlatabildim :))) hanımcıklığımı bozmadan ancak bu kadar oldu idare et mintciiim :))

monapisa ben yakınım aslında sana bende atakulenin aşağısında oturuyorum,bakarsın kafayı bulurum gelirim esat taraflarınaaa bi bakarsın kafayı bulmuş bi 006 dayanmış kapınaaa delikafadulden

ehehehhe

o zaman biz de sana ilk önce biz üzüm sirkesi,arkasından sağlam bir Türk kahvesi içiriririz ayılırsın

:roflol::roflol::roflol:

böcüğüm saolasın klavyen dert görmesin :))
ne açıklamışın kıss misafir var
alla alla
:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…