Misafir kısmetiyle gelir elleşmeyin be :))
ben istemiyom kısmet neyinde size lazım olur bi adam olun
hanım hanımcık aaaa
ben de ya bira ya şarap takılcam,bira sevmiyorum ama ertesi günü daha az dokunuyo,votka şarap falan bayağı dokunuyo ertesi günü. o gece herşey çok güzel de ertesi günü kötü oluyo valla :dance:
Son karar nedir kızlar
Burada mı toplaşalım;msn de mi??
Zaten öyle oluyor böcük, her kafadan bir ses çıkıyor. Ben 12 kişiyle aynı anda sohbet etmiştim. Hatta arada çıkma teklifi almışım haberim yok, sayfa öyle bi akıyo ki ışık hızında :roflol: o yüzden bura iyidir... biz evimizde kalalım.
Aslında ben diyodum ki kendi kendime Ankaralı olanlar buluşsak bende, cümbür cemaat girsek :) ama Ankara dışında olanlar ortadan çatlar herhal lülülülülülü
hurma ve tırmalama olayı mı delikafadulden
Son karar nedir kızlar
Burada mı toplaşalım;msn de mi??
o ne demek yahu ? fisfisfis
Ben de 17 yaşımdan beri ailemden ayrıyım böcüğüm, ayrı evi bırak aynı şehirde bile değilim... üstelik de son bir yıldır aramız çok kötü, annemle küsüz falan, 3 aydan 3 aya konuşuyoruz.
Belki de ben o yüzden hep güçlü olmak zorunda kaldım (artık o gücün de dışı sizi içi beni yakar) belki de o yüzden hep dik dik dik dik duracaksın diye şartlandım. Zayıflıklarımı aktarabileceğim kimse yoktu zira yanımda... 20 yıl.. dile kolay...
o ne demek yahu ? fisfisfis
Dün yediğin hurmalar,gün gelir tırmalar lafının kısaltılmış hali...
:roflol::roflol::roflol:
ben anlama-dım ama deşmicem ...
monapisa ben yakınım aslında sana bende atakulenin aşağısında oturuyorum,bakarsın kafayı bulurum gelirim esat taraflarınaaa bi bakarsın kafayı bulmuş bi 006 dayanmış kapınaaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?