Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

biraz bakim şu programa,kızlar varmısınız hepimiz izdivaca katılalım kulüp olarak,ünlü oluruz vallaa delikafadulden

kizlar msne girmis benimki ama engelli bende

Kuşuumm... hiiiç elleşme bırak.
Ondan bir ses, tek bir haber beklediğin o uzun günleri düşün.
Lütfedip de bir tek kelime bile etmediği o günleri.
Bırak biraz da o çırpınsın... anlamaz ya... yine de belki azıcık içi acır.
Sen git çayını iç, kekini ye...
Sonra gel biz buralardayız... ama onu bırak kendi haline.
Hak etti o bunu.

şey varya tatlım,hani süper bi fikrim var sen şimdi git bidahaa geri gelmeeee,benimde sabrım varr şekil değiştiriyor tükeninceeeeee :dance::teytey:

netten baktım fotolarına... evet hoş hatunmuş valla...
ayyy canımcım ben şarkı dinlemiyorum yaaa...o ondan pek görmemiştim klibi filan...
ama şarkıyı duymuştum sanki ...

betül demire mi benziosun sen monam çok hoş çok beğeniyorum onu,çok hoş ve çok tatlıı

Ne bileyim yav, tanımam da, sadece görünce birden aa hatuna bak ne çok benziyo bana dedim. Saçlar kaşlar tip falan aynı gibi... ayyy kızım damarlarımda alkol dolanıyo, uyduruyo da olabilirim bi yerlerimden :roflol: görünce kendin karar verirsin.
Bu arada benim işyerim de çankayada kuleye çok yakın, bi öğlen kahveye gelebilirim çat kapı böyle çaaaaat diye.. basmam zile ben böyle çaaaat diye kapıya çarparım... çat kapı ne demek yaaa... la biriniz sustursun beni :roflol:

eveeet aslan sütü monanın damarlarındaki asil kanda dolaşmaya başlamış benceee dee :roflol:

benim işyerim de anayasa mahk.karşısında monamm,çok yakınmışız valla,bigün princess'ı da alıp bi kahve içelim

benim işyerim de anayasa mahk.karşısında monamm,çok yakınmışız valla,bigün princess'ı da alıp bi kahve içelim

006 ajan prenses çıldırtçan sen beni kız
töbe töbe
buluşun be kıskanırsam namerdim :)))))

egedenizi nerde bu arada böcük sende ona bak bi
mona içti o sızdı galiba bende sarhoş oldum
töbe töbe

Son düzenleme:

nasıl nerde ; nerden bakıcam... izmir sokaklarında ben de egedeniziiii diye mi sesleniyim..
dışarsı çok soğuk ...
gelir birazdan beklesek olmaz mı ... naniknanik

Geldim canım
şu betül demir i göreceğim diye uğraşıyordum

Pes valla... 5 dakikasın bana :)))))
Kız bana bak acıktım balık ekmek yapmaya başladı, bi öğlen ısmarlayayım size...

.............. ay dakikalardır şu suratına domates yiyen smiley'i arıyorum yok göremiyorum...
siz onun burda olduğunu hayal edin :roflol:

ayyy neyse ki geldin...
valla mint peişme 006 ajanı takacaktı nerdeyse seni aramaya çıktım mı çıkmadım mı die...

:roflol:

SAYIN MİSAFİRLER
bakın böcük maharetli bi kız verdiğim görevi başarıyla tamamladı ;
böcük bu mesaj kendini imha edicek hemen oku ;
yeni görevin adanada laleyi kap gel:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…