Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın böcükcüğüm nasılsın önceki sayfaları okuyordum evet erkeknciyim:)

evet canım niye ayrıldın ? özlediğine göre içinde kalan bişiler var sanki...
ama alışkanlık da olabilir...

günaydın kızlaar,dün geceyi şöle bi özet geçtim,black barışmış darısı hepimizin başına,ama bizim için hayırlı olcaksa,hayırlı olmıycaksa ağlasakda sızlasak da olmasında bi yarar yok zaten,bazen Allah'ın bizim için vermediği ve üzüldüğümüz şeylerin aslında bizim hayrımıza verilmediğini öğrendim ben,hayrımıza olmadığı için belki de Allah olmasına izin vermiyor,bazen de bu açıdan bakmak gerek ve ben kendi adıma bunun doğruluğuna inanıyorum,çünkü biz evlensek bile bu asla yürümiycekti,o zaman çok daha başka sorunlarla uğraşmak zorunda kalıcaktık,hayırlısı böleymiş ki ben şu an ayrıyım,hadi hepimize güzel bi gün olsun :1hug:

ilgilizlikten ayrıldım.eski kız arkadaşı yüzünden.nişan tarihimizi ertelediği için.çok mutsuzum ya.oysaki ben neler planlamıştım

günaydın kızlar. ben benimkini ahfta sonu dayanamayıp aradım. esli kız arkadaşıyla görüşmeye başlamış. kötü oldum. niye diye sorduğumda o daha rahatmış? evlilik filan beklemiyomuş dedi. şimdi daha hırslandım. çok üzüldüm ya. ne yapcağımı bilmiyorum. çok kötüyüm..........)

klava:ya aslında şurda olan herkesin üzüldüğü insanlar bii gereçkten sevse bizim kadar önemseseler zaten biz üzülmezdik. mantıklı abkınca biz niye üzülüyoruz o salaklara:teselli: ama yapamıyoruz işte. 1 ayı geçti gülmeyi unuttum. resimi hala odamda asılı. onu çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…