Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın kızlar ben geldım napıyorsunuz bakımmmmmmmmmmmmm yawruşlar:)))))))))))))))men geldım

eeee ne war ne yok bakım nasıl gidiyoer var mı gelısmelerınz ben çok mutluyum sizde mutlu olun inş.......

nerdesin sen bakem hatuuunkaydirigubbakcemile,sevgiliyi yapınca biz unutulduk hemen ikinci plana atıldıkk :mymeka:

ilgilizlikten ayrıldım.eski kız arkadaşı yüzünden.nişan tarihimizi ertelediği için.çok mutsuzum ya.oysaki ben neler planlamıştım
off üzüldüm şimdi ilgilenmeyen ilerde hiç ilgilenmez hayırlısı

ya canım arama birdaha teli kontör yükleme yakınında tutma telefonu aramazsın evlenmeyi düşünmeyenden hayır gelmez boşver onunki laylaylom
canım erkeklerde duygu yok şartlarına uygun olursa seviyorlar huyuna gidersen sartlarına uymazsan yolun açık olsun diyolar

eeee ne war ne yok bakım nasıl gidiyoer var mı gelısmelerınz ben çok mutluyum sizde mutlu olun inş.......
kız unuttun bizi be

evet canım haklısın üzülmemek lazım böylelerine ... ama bizim üzüldüğümüz kendimiz ;içimizdeki sevginin bitmek zorunda olması... ama bil ki o haketmediği için bu sevgi bitecek ve hakeden biri için yeniden o sevgiyi yaşayacağız hepimiz...

bu eski sevgililerine dönen erkekler gerçekten ne aradığını bilmeyenler bence... zamanında kimbilir ne sebeple onlardan da ayrıldılar... ya da biz kızlar mı bir tuhafız... geri dönenleri kabul etmek bu kadar kolay mı... konuşuyorum ama gelse ; güvenebilsem tekrar ben de denerdim sanırım...

ama ne demek ya o evlenmeyi düşünmüyor ; daha rahat ... o zaman dilerim ki kız evlenmek istiyordur ve en kısa zamanda görür o hanyayı konyayı... klava:

ilgilizlikten ayrıldım.eski kız arkadaşı yüzünden.nişan tarihimizi ertelediği için.çok mutsuzum ya.oysaki ben neler planlamıştım

ilgisi olmayan adamın sevgisi de olmuyor canım... inan sana hakettiğin ilgiyi göstermiyorsa beklemeyeceksin... bende de benzer bir ilgisizlik vardı ama ben hep kişiliğine bağlamıştım... sonunda ne oldu ; seni çok sevemiyorum o yüzden de istediğin ilgiyi gösteremiyorum dedi... ve gitti... keşke 1 ay öncesinde bununla ilgili mutlu olmadığımı dile getirirken ben kalkıp gitseymişim arkama bakmadan... senin yaptığını yapacak gücüm olmadı benim... olsaymış keşke diye düşünüyorum şimdi ; belki o zaman beni kaybedebileceğini anlardı...
bence sen kararından dönme... onun anlamasına izin ver senin değerini...

anlamayacaksa da çek acını ama seni haketmeyen biri için daha fazla fedakarlık yapma...

eski kız arkadaşı ile durum ne peki ?

benneyaptımki canım ne bileyim sadece canım yanıyor onu biliyom yüreğimden aklımdan çıkmıyo. neni anlıyosunuzdur insanın 24 saatini mahvedermi bir salak.hala atamadım ya.yatarken uyanırken aklımda.

unutmadım ,işte unutmdım unutsam burda olmazdım(((((((((((((((

tamam tamam gel bakim buraya Şeniz accık sitem ettik ne var bunda hemen surat asılmışş,bizi unuttun sandık uğramayıncaa,insan sevdiğine sitem eder dimi,sen de bidaha bu kadar zaman habersiz bırakma bizii :1hug:

benneyaptımki canım ne bileyim sadece canım yanıyor onu biliyom yüreğimden aklımdan çıkmıyo. neni anlıyosunuzdur insanın 24 saatini mahvedermi bir salak.hala atamadım ya.yatarken uyanırken aklımda.

öyle olur canım... sonra gün içinde yavaş yavaş aklına gelmeyecek ama yatarken ; uyanırken aklına gelecek... o yüzden uykun gelmeden yatma ; kahve içme ... süt iç... kitap okuyarak uykuya dal ... onu düşünerek uyumazsan öyle uyandığın sabahlar da azalacak...

hepimiz geçtik ; geçiyoruz bu evrelerden...

ben de hiç gülemeyeceğim sanmıştım... ama nereye kadar... artık gülebiliyorum...
aklıma geldiğinde canım acıyor elbet... ama o acıyı kısa tutmayı da öğrendim...
hepsi zamanla olacak şeyler canım...

bir süre sonra aklıma geldiğinde canımın acıması da geçecek ... biliyorum... sen de bil yeter...:teselli:

tamam tamam gel bakim buraya Şeniz accık sitem ettik ne var bunda hemen surat asılmışş,bizi unuttun sandık uğramayıncaa,insan sevdiğine sitem eder dimi,sen de bidaha bu kadar zaman habersiz bırakma bizii :1hug:

kaçmış yine hatun...
ya ben meraklı hatunumdur ... nedir bu büyük gün çatlayacağım yaaa... -tatlicadiarzu-

kaçmış yine hatun...
ya ben meraklı hatunumdur ... nedir bu büyük gün çatlayacağım yaaa... -tatlicadiarzu-

Belki 1500 cümleden daha az sayıda cümle kurmuştur... kaydirigubbakcemile3
Ayy Seliinn :tomato: şaka kız şakaaa gel öpem Şeniz
Özlüyoruz kızım seni, merak ediyoruz işte, napalım...alala.

oy oy oy kuşlarım duygulandım şimdi bu ne duygu seli:))))))))))))))))burdayım biryere gitmedım işte cmrtesi buluştuk sinemaya gittik çok güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…