günaydın kızlar ben geldım napıyorsunuz bakımmmmmmmmmmmmm yawruşlar:)))))))))))))))men geldım
eeee ne war ne yok bakım nasıl gidiyoer var mı gelısmelerınz ben çok mutluyum sizde mutlu olun inş.......
off üzüldüm şimdi ilgilenmeyen ilerde hiç ilgilenmez hayırlısıilgilizlikten ayrıldım.eski kız arkadaşı yüzünden.nişan tarihimizi ertelediği için.çok mutsuzum ya.oysaki ben neler planlamıştım
ya canım arama birdaha teli kontör yükleme yakınında tutma telefonu aramazsın evlenmeyi düşünmeyenden hayır gelmez boşver onunki laylaylomgünaydın kızlar. ben benimkini ahfta sonu dayanamayıp aradım. esli kız arkadaşıyla görüşmeye başlamış. kötü oldum. niye diye sorduğumda o daha rahatmış? evlilik filan beklemiyomuş dedi. şimdi daha hırslandım. çok üzüldüm ya. ne yapcağımı bilmiyorum. çok kötüyüm..........)
canım erkeklerde duygu yok şartlarına uygun olursa seviyorlar huyuna gidersen sartlarına uymazsan yolun açık olsun diyolarklava:ya aslında şurda olan herkesin üzüldüğü insanlar bii gereçkten sevse bizim kadar önemseseler zaten biz üzülmezdik. mantıklı abkınca biz niye üzülüyoruz o salaklara:teselli: ama yapamıyoruz işte. 1 ayı geçti gülmeyi unuttum. resimi hala odamda asılı. onu çok özledim.
kız unuttun bizi beeeee ne war ne yok bakım nasıl gidiyoer var mı gelısmelerınz ben çok mutluyum sizde mutlu olun inş.......
günaydın kızlar. ben benimkini ahfta sonu dayanamayıp aradım. esli kız arkadaşıyla görüşmeye başlamış. kötü oldum. niye diye sorduğumda o daha rahatmış? evlilik filan beklemiyomuş dedi. şimdi daha hırslandım. çok üzüldüm ya. ne yapcağımı bilmiyorum. çok kötüyüm..........)
ilgilizlikten ayrıldım.eski kız arkadaşı yüzünden.nişan tarihimizi ertelediği için.çok mutsuzum ya.oysaki ben neler planlamıştım
unutmadım ,işte unutmdım unutsam burda olmazdım(((((((((((((((
evet canım haklısın üzülmemek lazım böylelerine ... ama bizim üzüldüğümüz kendimiz ;içimizdeki sevginin bitmek zorunda olması... ama bil ki o haketmediği için bu sevgi bitecek ve hakeden biri için yeniden o sevgiyi yaşayacağız hepimiz...
bu eski sevgililerine dönen erkekler gerçekten ne aradığını bilmeyenler bence... zamanında kimbilir ne sebeple onlardan da ayrıldılar... ya da biz kızlar mı bir tuhafız... geri dönenleri kabul etmek bu kadar kolay mı... konuşuyorum ama gelse ; güvenebilsem tekrar ben de denerdim sanırım...
ama ne demek ya o evlenmeyi düşünmüyor ; daha rahat ... o zaman dilerim ki kız evlenmek istiyordur ve en kısa zamanda görür o hanyayı konyayı...klava:
unutmadım ,işte unutmdım unutsam burda olmazdım(((((((((((((((
benneyaptımki canım ne bileyim sadece canım yanıyor onu biliyom yüreğimden aklımdan çıkmıyo. neni anlıyosunuzdur insanın 24 saatini mahvedermi bir salak.hala atamadım ya.yatarken uyanırken aklımda.
tamam tamam gel bakim buraya Şeniz accık sitem ettik ne var bunda hemen surat asılmışş,bizi unuttun sandık uğramayıncaa,insan sevdiğine sitem eder dimi,sen de bidaha bu kadar zaman habersiz bırakma bizii :1hug:
kaçmış yine hatun...
ya ben meraklı hatunumdur ... nedir bu büyük gün çatlayacağım yaaa... -tatlicadiarzu-
oy oy oy kuşlarım duygulandım şimdi bu ne duygu seli:))))))))))))))))burdayım biryere gitmedım işte cmrtesi buluştuk sinemaya gittik çok güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?