nan ne büyüğü nesi büyük ne büyük onu anlamadım:)))))))))))))))))))))))güzeldi işte sevgilim var menimmmmm szin var mı puahahahahaha şaka şaka....
benimki de gittiiiiii hemde gelmemek üzeree senağlama ben de ona böle demek zorund kaldım: :a015:
benimki de gittiiiiii hemde gelmemek üzeree senağlama ben de ona böle demek zorund kaldım: :a015:
benimkide gitti kızlar. ne yapalım. ve çok özledim onu. saat başı fotoğrafına bakıyorum. Çok üzgünüm çoook
yaa ufffffffffff ne alaka olayı bılıyorsun büyük gün dediğim buluşcamız gündü neyse sakın küsme kafanı kırarım dyk yicesksinz yaaaaa....
kıslar nasılsınız ya.
en son sevgilimden ayrıldığımda uğramıştım buralara.gelmiyodum daha da.maşallah ne kadar ilerlemiş.nası okucam ben bunları.neler oldu neler bitti.
sizin derdnz size yetio ama kızlar size danışcam ben.çok az vaktim var.içim sıkıntılı.bişi yazın da rahat rahat gidiiim işime.
biz ilgisizlikten ayrılmıştık hatırlarsanız.her neyse hallettik.barıştık.bir üstüme düşmeye başladı.maşallah dedim.buluşmaya gelemiodu şimdi buluşabiliyoruz.aramıyordu.şimdi arıyo.ben arayınca müsait olamıyordu.şimdi müsait misin diyorum sevgilim arıyo her zaman müsait olurum ne demek falan diyo.ama küçük bi sorunum var.maddi durumu bu ara karışık biraz.ben arıyodum.benim de kont bitti.ben ararım bulurum alırım dedi.2 gündür almadı kont.hadi onu geçtim.annesinin telnden arardı hiç olmazsa dün aramadı.msnde de görüşemedik.bugn msnye gel işin yoksa die msj attım .gelmedi de.ayy kızlar korkuyorum eskisi gibi olacak diye.halbuki ne mutluyduk son günlerde.annesine hatta nişanlancaz biz falan demiş.2 gün önce konuştuk.gayet iidi.ama kontörü yok konuşamadık.başka bi yerden de aramayınca içim e kurt düştü yaw.saçma mı düşündümki.bişi yoktur dimi.ben mi evhamlıyım biraz.nolur bişiler diin.ayy deli olcam.
kızlar ben bayağı iyiyim ya,bayağı toparladım burası sayesinde ve sizin sayenizde :1hug: ama şimdi iyi ya da kötü bi haber alayım direkt dağılırım,binbir parçaya bölünürüm yeniden.
günaydın kızlar. ben benimkini ahfta sonu dayanamayıp aradım. esli kız arkadaşıyla görüşmeye başlamış. kötü oldum. niye diye sorduğumda o daha rahatmış? evlilik filan beklemiyomuş dedi. şimdi daha hırslandım. çok üzüldüm ya. ne yapcağımı bilmiyorum. çok kötüyüm..........)
saol canım.ama ben ona artık seni sevmiyorum dedim şimdi çok pişmanım onu çok seviyorum oysaki. eski kız arkadası yüzünden ilgisizleşti.sürekli arıyor benimkini.bize bunu yapamazsın falan diyormuş.ben kızı aradım senin derdin ne diye.ya çık hayatımızdan diyor bana.evleneceğiz diyor.oysaki ki dış kapının mandalı olan kendisiydi.bizsözlüydük.çok kötüyüm yaaa.benim ki seni seviyorum dese de artık inanmıyorum.ben kendimi hatırlatmasam aklına bile gelmeyecektim dayanamadım.ayrıldım. sanki benimle görüşmek istemiyordu.arkadaşlarıyla geziyordu.seni seviyorum bile demeyi vermişti.:1no2:ilgisi olmayan adamın sevgisi de olmuyor canım... inan sana hakettiğin ilgiyi göstermiyorsa beklemeyeceksin... bende de benzer bir ilgisizlik vardı ama ben hep kişiliğine bağlamıştım... sonunda ne oldu ; seni çok sevemiyorum o yüzden de istediğin ilgiyi gösteremiyorum dedi... ve gitti... keşke 1 ay öncesinde bununla ilgili mutlu olmadığımı dile getirirken ben kalkıp gitseymişim arkama bakmadan... senin yaptığını yapacak gücüm olmadı benim... olsaymış keşke diye düşünüyorum şimdi ; belki o zaman beni kaybedebileceğini anlardı...
bence sen kararından dönme... onun anlamasına izin ver senin değerini...
anlamayacaksa da çek acını ama seni haketmeyen biri için daha fazla fedakarlık yapma...
eski kız arkadaşı ile durum ne peki ?
öyle tabii tatlım... en ufak bir haber alınca tuhaflaşıyoruz zaten...
geçen hafta onunla görüşen arkadaşıma nasılsın dedim msnden ... bir iki cimle sonra bana seninkiyle maç yapıcam söyleyeceğin bişi var mı dedi yaaa.... sanki onun için seslendim...
ben de onla ilgili tek bir şey söyleme bana bundan sonra dedim...
haber almak istemiyorum ben de... yaa bu arada ayrıldığımız günün ertesi arkadaşım bana kendimi ii hissedeyim diye bileklik almıştı... çok güzel bişi... çok beğenmiştim... hatta ayrıldığım için kutlama hediyesi ; her sene bugünü kutlayalım filan diye de geyiğini yapmıştık... hiç çıkarmadım nerdeyse... hatta son kez kahve içerken ona da göstermiştim...
" bak senden kurtulmamı kutladık bu da hediyem diye " ...
neyse bir kere takmamıştım onda da eski sevgilisine facebooktan bişi gönderdiğini görmüştüm... sanki uğurum gibi olmuştu... ctsden beri kayıp benneyaptımki
ben de çok korkuyorum yine tuhaf bi haber alıcam ; canım yanacak diye :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?