Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende arasıra alkol alıyorum çok kötü olduğum zamanlarda ama onu sorun etmiyorum.sigara günde bir paket içiyorum ben oldukça fazla ama en kötüsü bırakmakta istemiyorum aslında.birde uyku durumu var bak yazmayı unutmuşum gece kuşuyum resmen sabahlara kadar oturuyorum gündüz uyuyorum tabiri caizse sadece nefes alarak yaşıyorum diyebilirim.şebnem dinliyorum şimdi çok güzel söylüyor.ağlayamıyorum da artık istesemde okadar çok ağlamışım ki zamanında

sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak
sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi unutmak

Yazamıyorum bile...
Bıktım ben yaaaa
Bıktım usandım
Yuvam yıkıldı, sevdim olmadı sevdim olmadı sevdimmm olmadıııı bıktım usandım ben yaaaaa
lanet olsun yaaaaaaaaaaaa

O uyku olayı bende de mevcut...
Annemden sağlam bir fırça yedim bu sabah(pardon öğlen )...
Ya iyi de,ben genelde uyanıp yatıyorum...İçimden yataktan kalkmak gelmiyor...

Ya kızlar aslında ben de oturup zır zır ağlamak istiyorum da gözümden bir damla yaş gelmiyor...

Dahası hiçbir şey etkilemez oldu beni şu ara...

O uyku olayı bende de mevcut...
Annemden sağlam bir fırça yedim bu sabah...
Ya iyi de,ben genelde uyanıp yatıyorum...İçimden yataktan kalkmak gelmiyor...

evet canım bende günde birkaç kez uyanıyorum ama kalkmak istemiyorum yataktan.sanki uyanınca kafam birsürü şeyle dolacak daha çok üzülücem daha çok düşünücem gibime geliyor.gece birşekilde yalnız kaldığın için üstesinden geliyor insan ama gündüz çok daha zor oluyor gibime geliyor

Mona anlat canım...Ne oldu???

Hep biz anlattık,sen dinledin...

Şimdi de sen anlat,biz dinleyelim...

Yok bişey Egecim... hiçbir şey yok... boş bir anımda yazdım... inan bana..... zor bir anımdayım kabul ediyorum... ama baş edebilirim...

yapma böyle bak. bizde kendimizi kötü hissederiz yanında olamadık diye..
azıcık anlatsan bari. paylaşsan biraz?

buraya gelince inanın vatanım agelmiş gibi hissediyorum yemin ederim..çok teşekkür ediyprum tez yazıyordum özlem ağır bastı bir bakayım yok yok ceeee diyim dedim..a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…