Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

jelibonum benim ayrılalı 2 aya yaklaştı ya..
yaşayamam diyodum hakkaten yaşayamıyorum da..
yani sadece uyuyup uyanıyorum.
ama kader ya..
kaderimizdeki kişi onlarsa zaten bir şekilde olur.

benim de derslerime yoğunlaşmam gerek ama aklım beş karış havada :mymeka: hala kim suçluydu kim haklıydı diye düşünüyorum Çok üzgünüm çoook

hayır canım.
dün işte bi numara aradı. o muydu bilmiyorum.
bide gündüz evimi özel numara aradı.
ama o değildir herhalde ikiside..

jelibonum benim ayrılalı 2 aya yaklaştı ya..
yaşayamam diyodum hakkaten yaşayamıyorum da..
yani sadece uyuyup uyanıyorum.
ama kader ya..
kaderimizdeki kişi onlarsa zaten bir şekilde olur.

evet canım biraz da kader.ben okadar uğraştım çabaladım ama nihayetinde bitti.kader diyorum bende.balım ben iyiydim aslında ama yine depresif olmaya başladım galiba.normalde müzik dinlemezdim hiç hatırlamamak için ama yine başladım dinlemeye.birsüre kendimi filmlerle oyaladım hergün birkaç tane film izliyordum ama o da sıkmaya başladı artık.ama kararım kesin birdaha asla ve asla hayatıma sokmayacağım onu.hattımı filan değiştiricem birkaç gün içinde zaten.istesemde istemesemde yeni bir hayat kurmak zorundayım kendime.

benim de derslerime yoğunlaşmam gerek ama aklım beş karış havada :mymeka: hala kim suçluydu kim haklıydı diye düşünüyorum Çok üzgünüm çoook

benim derslerde berbat kızlar..
giremediğim sınavlar bile oldu.
kurtarılması imkansız artık.

ehee lonely cim aynı kafadanız
hani benim de barışma şansım yok artık. ölse affetmem.
o hat konusu bende de var. su yılbaşı geçsin değiştiricem. şimdi herkese msj atmam zor olur yeni numaram bu diye..
bi kaç gün içinde değiştiriyorum herşeyimi.

bide canım bişi fark ettim.. aynı yollardan ben de geçmişim..
bende ayrıldıktan on gün sonra falan arayıp
"aşkım ben şimdi dışarı çıkıyorum izin var mı falan diyordum"
hiç bişi olmamış gibi..
ya bana aşkım deme diye kızıyordu falan..
sadece ayıp olmasın diye açıyorum telefonu- zaten işim var kapatıyorum şimdi deyip kapatıyordu.delikafadulden

Selam kızlar

Princess canım öyle düşünme...Daha final dönemleri başlamadı...

Finallerde kurtarırsın...

Vizeler geçti bitti...Finallere sıkı çalışırsak kurtarırız bence...

Benim de iyi olan da var,kötü olan da...

arkadaşlar ben çıkıyorum öğlenden beri bişey yemedim bunalımdan canım istemedi gidip bişeler atıştırayım öptüm sizi....

aynen balım yeni yıla odakladım bende kendimi.inşallah herşey istediğimiz gibi olur.hat sorun değil de en zoru sigarayı bırakmak olacak herhalde benim için.artık ondan da kurtulmalıyım.birde çok zor dönemlerden geçtiğim için okadar pasif bir insan oldum ki kendimi bu durumdan kurtaramıyorum.çok tembelim çok üşengeç bir insan oldum evden dışarı çıkmak istemiyorum hiç.uzun zamandır da böyle bir durum içerisindeyim.bütün bunlara son vermek istiyorum artık.ama hat değiştirmek dışında diğer saydıklarımı gerçekleştirmek çok zor olacak

bende de alkol var canım.
yani sigara da kullanıyorum ama bırakmamı gerektirecek kadar çok içtiğimi sanmıyorum.
ama alkol baya fazla..
bi kaç gündür içmiyorum işte.
hat değiştiricem msnimi değiştiricem yeter işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…