selam kızlar.nasılsınız? canım sıkılıyor benimde müzik dinliyorum
evet ally cok kötüyüm aglıyorum yıne
üç buçuk ay oldu son günlerde tamam kitap okuyorum tv başında kalıyorum unutmaya başlıcam diye kendimi kandırıyordumki dün akşamdan bu yana yine birşeyler oldu bugün gözlerim dolup dolup duruyor kaç zamandır kendimi ikna etmeye çalışıyorum ve ikna oldum da hiçbir önemim yokmuş onun için varlığım yokluğum birmiş herşey bunu gösteriyor benim hala gözlerim doluyor onca zaman sonra bile bu nasıl birşey anlamıyorum. Herşeyi daha iyi hatırlıyorum iki gündür ve cevapları bulabiliyorum artık. Ona sormuştum bir kez böyle her küstüğümüzde ilk ben konuşuyorum ben konuşmazsam ne olur diye? Cevabı böylece öğrenmiş oldum gerçi 10-15 gün sonra dayanamadım yine konuşmaya çalıştım konuşmadı birşey demedi bendeki de ne yüzsüzlük çok kırılmış olmama rağmen yine şakalaşırcasına 2-3 gün sonra konuşmaya çalıştım benimle resmen dalga geçti. sonra da söz verdim artık rahatsız etmeyeceğime ve bazen içimden mail atmak birşeyler yazmak gelse de yazmıcam sözümü tutacam. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil bunu anlayabilirim ama keşke bu şekilde sürüncemede kalmasına izin vermeseydi...Benim acilen unutmam için derslerime yoğunlaşmam için çare bulmam gerekiyor nasıl olacak bilemiyorum ama oldurmalıyım...
jelibonum benim ayrılalı 2 aya yaklaştı ya..
yaşayamam diyodum hakkaten yaşayamıyorum da..
yani sadece uyuyup uyanıyorum.
ama kader ya..
kaderimizdeki kişi onlarsa zaten bir şekilde olur.
benim de derslerime yoğunlaşmam gerek ama aklım beş karış havada :mymeka: hala kim suçluydu kim haklıydı diye düşünüyorum Çok üzgünüm çoook
evet canım biraz da kader.ben okadar uğraştım çabaladım ama nihayetinde bitti.kader diyorum bende.balım ben iyiydim aslında ama yine depresif olmaya başladım galiba.normalde müzik dinlemezdim hiç hatırlamamak için ama yine başladım dinlemeye.birsüre kendimi filmlerle oyaladım hergün birkaç tane film izliyordum ama o da sıkmaya başladı artık.ama kararım kesin birdaha asla ve asla hayatıma sokmayacağım onu.hattımı filan değiştiricem birkaç gün içinde zaten.istesemde istemesemde yeni bir hayat kurmak zorundayım kendime.
benim derslerde berbat kızlar..
giremediğim sınavlar bile oldu.
kurtarılması imkansız artık.
üç buçuk ay oldu son günlerde tamam kitap okuyorum tv başında kalıyorum unutmaya başlıcam diye kendimi kandırıyordumki dün akşamdan bu yana yine birşeyler oldu bugün gözlerim dolup dolup duruyor kaç zamandır kendimi ikna etmeye çalışıyorum ve ikna oldum da hiçbir önemim yokmuş onun için varlığım yokluğum birmiş herşey bunu gösteriyor benim hala gözlerim doluyor onca zaman sonra bile bu nasıl birşey anlamıyorum. Herşeyi daha iyi hatırlıyorum iki gündür ve cevapları bulabiliyorum artık. Ona sormuştum bir kez böyle her küstüğümüzde ilk ben konuşuyorum ben konuşmazsam ne olur diye? Cevabı böylece öğrenmiş oldum gerçi 10-15 gün sonra dayanamadım yine konuşmaya çalıştım konuşmadı birşey demedi bendeki de ne yüzsüzlük çok kırılmış olmama rağmen yine şakalaşırcasına 2-3 gün sonra konuşmaya çalıştım benimle resmen dalga geçti. sonra da söz verdim artık rahatsız etmeyeceğime ve bazen içimden mail atmak birşeyler yazmak gelse de yazmıcam sözümü tutacam. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil bunu anlayabilirim ama keşke bu şekilde sürüncemede kalmasına izin vermeseydi...Benim acilen unutmam için derslerime yoğunlaşmam için çare bulmam gerekiyor nasıl olacak bilemiyorum ama oldurmalıyım...
Ben pek ıı degılım kızlar zaten yazamıyorumda
öyle bı bosluga düstümkı
gece gelıırm herhalde
kıb
Haftalardır ağlamamıştım.
Bugün hiç gücüm yok...
ehee lonely cim aynı kafadanız
hani benim de barışma şansım yok artık. ölse affetmem.
o hat konusu bende de var. su yılbaşı geçsin değiştiricem. şimdi herkese msj atmam zor olur yeni numaram bu diye..
bi kaç gün içinde değiştiriyorum herşeyimi.
aynen balım yeni yıla odakladım bende kendimi.inşallah herşey istediğimiz gibi olur.hat sorun değil de en zoru sigarayı bırakmak olacak herhalde benim için.artık ondan da kurtulmalıyım.birde çok zor dönemlerden geçtiğim için okadar pasif bir insan oldum ki kendimi bu durumdan kurtaramıyorum.çok tembelim çok üşengeç bir insan oldum evden dışarı çıkmak istemiyorum hiç.uzun zamandır da böyle bir durum içerisindeyim.bütün bunlara son vermek istiyorum artık.ama hat değiştirmek dışında diğer saydıklarımı gerçekleştirmek çok zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?