Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

jelibombom senide seviyorum cicim:)
bak şincik lalemin kaşifide gelmiş
egedenizi senide seviyorum
laf aramızda laleyi hepinizden çoook seviyorum

Jelibonbon şekeri öle yapma be canım ;bak ben bugün iyiyim gerçi sabahtan beri karlar yağar diye şarkı çığırıyom ama şok şok iyiyim
aman jeli sana diyorum o kazma baytar derdine yansın; gönderdiği maillerin muhteviyatını düşünürsen yazmasın dana doktoru daha iyi
kurbanda dananın biri tepeydi de akıllanır dı belki
bu adama acaip takık durumdayım , seni üzdüğü için
üzebileceği bu kadar sen elinden gelenin fazlasını yaptın be güzelim
değmez jeli

hımm ben izlemiyorum o diziyi.. bende oyun oynuyorum nette.. zaman geçiriyorum.daha ne kadar geçirmem gerekiyorsa..

bende izlemiyorum doktorları açtım ama pek izlemiyorum kk.da konulara bakıyorum ,ne kadar gerekiyorsa o kadar zamanı geçireceksin princess.im,ne kadar gerekiyorsa o kadar..ama eninde sonunda bu süreç de dolacak sadece biraz sabır gerek...

Hoşgeldin canım

Ben de Arka Sokaklar a takıldıydım,reklam arası var şimdi

Bitsin tam anlamıyla geleceğim

benimde çok canım sıkılıyo neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremiyorum jelibon sen de tamamen ayrılmışsın tam dayaklık bu seninki

Herşey gri değil mi...

Ne siyah diyebiliyorsun ne beyaz...

Oysa siyah veya beyaz olabilmeli...Daha doğrusu olmalı...

Şeffaf,açık,net...

Akılda soru işareti bırakmamalı...

Son düzenleme:
üç buçuk ay oldu son günlerde tamam kitap okuyorum tv başında kalıyorum unutmaya başlıcam diye kendimi kandırıyordumki dün akşamdan bu yana yine birşeyler oldu bugün gözlerim dolup dolup duruyor kaç zamandır kendimi ikna etmeye çalışıyorum ve ikna oldum da hiçbir önemim yokmuş onun için varlığım yokluğum birmiş herşey bunu gösteriyor benim hala gözlerim doluyor onca zaman sonra bile bu nasıl birşey anlamıyorum. Herşeyi daha iyi hatırlıyorum iki gündür ve cevapları bulabiliyorum artık. Ona sormuştum bir kez böyle her küstüğümüzde ilk ben konuşuyorum ben konuşmazsam ne olur diye? Cevabı böylece öğrenmiş oldum gerçi 10-15 gün sonra dayanamadım yine konuşmaya çalıştım konuşmadı birşey demedi bendeki de ne yüzsüzlük çok kırılmış olmama rağmen yine şakalaşırcasına 2-3 gün sonra konuşmaya çalıştım benimle resmen dalga geçti. sonra da söz verdim artık rahatsız etmeyeceğime ve bazen içimden mail atmak birşeyler yazmak gelse de yazmıcam sözümü tutacam. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil bunu anlayabilirim ama keşke bu şekilde sürüncemede kalmasına izin vermeseydi...Benim acilen unutmam için derslerime yoğunlaşmam için çare bulmam gerekiyor nasıl olacak bilemiyorum ama oldurmalıyım...

sen beni sevmekten gidince
ben bana borçlu kaldım.
ya sen bana fazla geldin.. ya ben sana az kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…