gözlerim doluyor bugün mailleri okudum her an seninleyim iste ókuldayim seni özledim prensesim
bir sürü seyler
ya dayanamiyorummm benn senağlama
arayip seviyorumm diye haykirasim geliyor
peki sevmiyor bitti niye o gün agliyordu kamerada
ben ne yaptim ya ona bu kadar
offffffff senağlama senağlama senağlama
en kötüsüde zaten bu düsünce isteeeeee acaba hayatinda yeni birimi varrr senin yerini doldurannn diyeeeeeesenağlamabi daha sarilamicam ona kokusunu cekemicem
askim diyemicem
o benim degil artik
benim hersey kacmama bagliymis canim kacmayinca beni birakti gitti ailem karsiydi onunla evlenmeme...seven insan böyle yapabilirmi yaaa..sen olmazsan ölürüm derdi bana hepppppsenağlama
benim hersey kacmama bagliymis canim kacmayinca beni birakti gitti ailem karsiydi onunla evlenmeme...seven insan böyle yapabilirmi yaaa..sen olmazsan ölürüm derdi bana hepppppsenağlama
bende demin ona yolladığım bir şarkıya bakmak için chat kaydımıza girdim..
ilk zamanlardan gözüme şu takıldı.
ben kötü bi durumda olsam mutsuz olsam naparsın? demişim
yanında olurum tabiiki sen benim evleneceğim kızsın demiş..
sonrada son konusmamıza geldim.
o şarkıya bakmak için..
ben yazmışım
seninle bir bütün olabilirdik hoşcakal gözümün nuru hoşcakal..
oda mutlu ol demiş ................ yapmış..
benimki de ölürdü canım.. öyle derdi.
dağılırm derdi..
ve inanırmısın ayrılmayı en çok düşündüğüm zamanlarda-hataları olduğunda bile sırf bensiz yapamaz diye ayrılmadım..
yani ömür boyu bensiz yapamz değil ama genel olarak problemli bi dönemdeydi tek gücü benden alıyordu..
ben ayrılalım dediğimde günlerce arayan ağlayan adam
ayrılmayalım nolur dediğimde bitti canım aşkım sevgim bitti güle güle diyebildi..
bide kızlar farkında mısınız bilmiyorum
gerçi çok bahsediyoruz bu konudan ama..
ilkokuldan yakın bir arkadaşım var.. 10 aylık ilişkisi bitti
kız taparcasına severken bitti.
çocuk artık sevmiyorum dedi. bize olanların aynısı oldu.
yani kız benim yaptıklarımı birebir yapmış. evine gitmiş yalvarmış ağlamış. sende kalıcam demiş kapısında yatmış. herşeyi yapmış.
ama artık sevmiyorum bitti demiş çocuk..
sonra en yakın arkadaşımın 4 senelik ilişkisi bitti.
çocuğun hataları olmuştu kız bitirdi
ama normalde deli divane olan asla ayrılmam diye günlerce sokakta yatan çocuk, kızla yüzyüze görüşmedi bile. bi yerde karşısına bile çıkmadı. üç beş sms attı o kadar..
kızda affedebilecek konuma gelemedi tabii ki.. yumuşayamadı bile.. aramıyor bile beni dedi. nasıl affedeyim dedi..
bugün yine msnde ayrılan bir arkadaşımla konuşuyordum (yine kız ve erkek arkadaşı bitirdi ilişkiyi-geride istemedi) aynını o da söyledi. benimde bütün arkadaşlarım ayrılıyor. ve kızlar hep peşinde erkekler istemiyor dedi. .garip bi döneme girdik dedi.. gerçekten öyle ya..
ben hep kavga edince bitti iste derdim istemiyorum
sacmalama derdi arardi sorardi hic ama hic inanmadim beni bir gün böyle birakacagina
gercekten ömrümün sonuna kadar olucak derdim
evlenecegim adamdi ya benim icin yesil gözlü bebegim olucakti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?