Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben yatiyorum kizlar yoksa simdi engelli flan kaldircam biseyler yapicam kendimi zor tutuyorum mail filan atasim geliyor

icim aciyor uyumaya caliscam yarin grs kendinize cok iyi bakin

canim arkadaslarim destegim sizsiniz

ben yatiyorum kizlar yoksa simdi engelli flan kaldircam biseyler yapicam kendimi zor tutuyorum mail filan atasim geliyor

icim aciyor uyumaya caliscam yarin grs kendinize cok iyi bakin

canim arkadaslarim destegim sizsiniz

iyi geceler canim sanada...fazla takma dicem biliyorum olmuyor bunun icin düsün düsünebildigin kadar ama sakin kendine zarar verecek bi harekette bulunma:1hug:

ya kızlar açık açık size anlatabilirim. yani arkadaşlarım anlamaz bu konuda beni ama..
b.. mesela bana şey derdi..
senin kolun benim saçların benim gözlerin benim bakamazsın dokunamazsın benimsin derdi.
ben bu dediğine bile ölürdüm.
ki bunu bana diyebilecek başka bi erkek yok.
ben b.. ye sınır koyardım. kızlarla konuşamazsın derdim.
zaten konuşmazdı.
bunu yapacak başka birini bulamam.
yada kıyafetimi düzeltecek şuran gözüküo buran gözüküyo diyecek birini bulamam.
ya da evlenince şuraya gideriz buraya gideriz
yılbaşında yüzük takalım diyecek birini bulamam
ya da durduk yerde ya cok güzelsin en büyük şansımsın diyen birini bulamam.
öyle bakan birini bulamam.
adamın bakışından aşkını anlardım ben ya..
her hareketi benim istediğimdi. yani birini çizsem bu olurdu.
hayal ettiğim bu zamana kadarki beyaz atlı prens oydu benim ya..
yeni bi tanesini bulamam ki. ben yaşım kadar adamla çıktım hiçbirinde bunu hissetmedimki..

canim ya gider ayak gözlerim doldu bakk

bende onun gibisini bulamam gibime geliyor

neyse simdi güzel olan seyleri düsünemem yaa

icim aciyorr

ahh cnm princesim...bende senin dediklerinin aynisi yasadim...sadece oydu benim tek dilegim..allahdan baska hic bir sey dilemedim...bana her bakisindaaa kendimi görürdüm o gözlerde..elimi tuttugunda sicakligini hissederdim kendimi huzurdu bilirdimmm...onun yaninda bana bi zarar gelmez bilirdim..yüzüm asildiginda beni güldürmeye calisirdi...durduk yere sarilirdi biricik askim herbiseyim derdi...onda titredigi gibi icimi hic kimse titretemez artik...ben onunla olmak istedim...tek buydu dilegim..sucum neydiki...

saat 2..
saatler geçiyor günler geçiyor..
şuraya ilk yazdığım zamanlara bakıyorumda..
zaman geçiyor ya..
yani sadece geçmek için geçiyor benim hayatımda şu an ama..
geçiyor yani..
1 ay 18 gün oldu onsuz..
bir saat bile duramazdık nefes alamazdık.
yada ben öyle sanıyordum.

İtiraflar köşesi açıldığına göre,ben de itiraf edeyim.

O kadar çok titrerdi ki üzerime,birden bire bu uzaklık,bu boşluk,bu yaşananlar...Resmen bulutların üzerinden yere çakıldım...

Princess aynen o da söylerdi bunları bana...

Sen benim helalimsin derdi...

Düşünün,daha evli değiliz,resmi hiçbir şey yok arada...

Yalnız bu söylenmekle kalmazdı,hissettirirdi...

Sevgisinin,aşkının büyük olduğunu hissederdim...Titrerdi bana dokunurken...

Tamam herşeyin taklidi yapılır belki,ama o gözlerden çıkan kıvılcımın...O titreşimin...O ateşin...

Taklidi nasıl yapılabilir?

Uzatmayacağım daha fazla,benim de yaşadıklarımı aynen yazmışsın...

Artı evlendiğimizde bir kararımız vardı,çocuklarımızla birlikte yapacaktık onu...

ben onu 7 yildir taniyorum 3 yildir seviyorum deli gibi asigim 08.08.08 beri ayriyim...daha dün konustuk kizlar son kez biliyormusunuz msn ye geldi 3gündür konusuoduk umudum vardi ama dün tekrar umudum yikildi

Hatta biz ev eşyalarımızı bile seçmiştik...Üff yaaa...Hatta oturacağımız yeri bile...
Tatlım çok önemli bir şey değil aslında...

ben onu 7 yildir taniyorum 3 yildir seviyorum deli gibi asigim 08.08.08 beri ayriyim...daha dün konustuk kizlar son kez biliyormusunuz msn ye geldi 3gündür konusuoduk umudum vardi ama dün tekrar umudum yikildi

ne konuştunuz dün canım??
biz son konuşmamızı bu ayın 7sinde msnde yaptık.
ve çok ağır konuştu. o kadar ağır ki sildim engelledim o anda..
umrumda değilsin artık ne halt yiyosan ye. ben seni aramam sende beni arama. bitti vs.. dedi..
hepsini yazdı bende engelleyip sildim..
ertesi günde o sildi.

Hatta biz ev eşyalarımızı bile seçmiştik...Üff yaaa...Hatta oturacağımız yeri bile...
Tatlım çok önemli bir şey değil aslında...

b..nin en büyük hayali çocuklarımızla tatile gitmekti.
o arabayı kullanacaktı ben yanında olacaktım
arkadada çocuklar olacaktı.

princes canim
keske konusmasaydim o kadar pismanim ki konustuguma...
namus seref hic birsey birakmadi nerdeyse...küfürler etti..
cok agir konustuk birbirimize karsi..sonra bende senin gibi yaptim sildim engelledim simdide yolunu gözlüoyurm
hattimi degisicem msn imi degisicem beni bi daha bulamicaksin falan filan dedi böylece yani

oğluşun ismi buğra olacaktı. kızı bilmiyorum. seçenek sunuyordu ben hep hayır diyordum.

o benim canimdiiiiiiii o benim canimi aldi gittiiiiiii...o beni yarim birakti...ben herseye raziydim oysa...
en cok su lafi beni aglatiyordu

SENINLE SOKAKTA AC KALARAK ÖLMEYE BILE RAZIYIM HERBISEYIM...

O da hemen bebeğimiz olsun istiyordu...Ben de en az iki yıl bekleme taraftarıydım...
En sonunda bir yılda anlaşmıştık...

Birlikte Çanakkale ye geziye gittik...Orada düşüncemiz şu oldu;evlendiğimizde hatta çocuklarımız olduğunda bir daha gelelim buraya...

O da sanki anlaşmışız gibi,aynı anda çıktı ağzımızdan...

Çok yakıştırmışlardı orada bizi birbirimize...

Son düzenleme:
o hemen istiyordu cocuk bende onsuz gecen günlerin acisini cikarmak icin hemen istemiyordum herrsey bana kalmisti sen ne zaman istwersen o zaman askim karicim derdi bana ya

kızlar ben de çıkıyorum.
yarın bol bol görüşürz artık. sılam tanıştığıma sevindim canım.
öptüm hepinizi

Oooofff offfffff
Ne çabuk değişmişler...

Gene durunamadım,açtım konuşma kayıtlarını...
Ne güzel günlermiş yaaa

Şimdi herşey toz duman olmuş,dağılmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…