Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ayrılalım kelimesini ben hiç kullanmadım...O lale kullanırdı ara ara...Kafasına saksı düşüyordu galiba :roflol:

Ayrılmayı aklımdan geçirmedim hiç...Ama bu kararı verseydim,bir kere söyler,geri de dönmezdim...

Bunu da söylemiştim ona...

Şimdi ben de konuşma kayıtlarına baktım...Özellikle msn deki son konuşmalara...

Son ayrılalım dediğinde epey bir uğraşmışım,en sonunda eeh yeter be deyip resti çekmişim...

Ciddi bir uyarı ile birlikte...

Sonra...Sonra iki hafta kadar iyiyiz...Gerisi de son patlayan olay zaten...

burayı da okuyan bi arkadaşımın iletisiydi bi zamanlar..
"tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekler" diye..
dönmeyenini görmedim.. bi tanesi dönmemişti benden gidenlerden. oda ben b.. ile beraberken dönmeye çalıştı..
ayrılınca bilmek isterim dedi
öyle bi olasılık yok dedim:)) ne çok güveniyosam ilişkime.. peeh

bende en son klinige gittim iste bi tane kiz var orada calisan gereksiz kiskandim surat yaptim

o gün bana sey dedi süphe duydun o gün bana güvenmedin dedi af edemiyorum seni dedi

cok kirdin cok agir konustun dedi

ya prenses seninle benim olayim benziyor öyle cok ya

bende cok cabaladim yalvardim yakardim askim beni birakma sensizlige dayanamam diye...sonra kac kere ayrildik baristik hatirlamiyroum...sonunda bendede azalmaya basladi...aliskanlik haline geldi ayrilik ve birak gitsin dedim kendi kendime gitti gidis o gidis ne ulasabiliyorum nede baska bisey...

evet canım nerdeyse birebir ya..
biterken ağlamaları bile aynı..
sonra ikimizinde hasta olmamız iyimisin doktora git tarzı mesaj atmaları..
ben arkadaşın olarak hep yanındayım demeleri..

Son düzenleyen: Moderatör:
cok özlüyorum kizlar su an onu

msne girse girerim yani belkide simid kendini gizliyordur o gün gibi engelli kaldirsami acaba

o hissi de iyi bilirim.. ben de bi kaç kez yaptım aynını..
ben bu konuda bişi diyemicem kızlara sor onay alırsan gir.. genelde girme deniyor cünkü biliyosun

evet canım nerdeyse birebir ya..
biterken ağlamaları bile aynı..
sonra ikimizinde hasta olmamız iyimisin doktora git tarzı mesaj atmaları..
ben arkadaşın olarak hep yanındayım demeleri..

cok benziyor cokkk :1hug: :1hug:

acaip özledim su an o kadar sevgim bitti dedi bana yaa
yine seviyorum yine seviyorum derim

bende cok yasadim msn de oluyor sende engelli fakat cok konusmak istiosun konusuyorsun hersey yolundaymis gibi görünüyor sonra olan sana oluyor sen üzülüosun...sana milyon kere seni sevmiyorum seni istemiyordum der...sana duymak istemedigin hakaretleri eder...gülüm bence sen konusma bu cocukla..sagi solu belli olmaz...ama ben yaptim bu hatalari ve sonudna yine ben üzüldüm jellibon emin ol...senin üzülmeni istemem cnm

O kıskançlık olayı bizde de oldu...Ama ağır konuşmadım hiç...

Çünkü kendimi biliyorum,çenem bir açılırsa,çok ağır konuşuyorum...

Gıcık olduğum,onun da etrafında dolanan bir kız vardı,uzaktaydık birbirimizden o zamanlarda...Eğer yakında olsaydık biliyordum yapacağımı...

Tek söylediğim şu;eğer o kızı bir defa daha sana yakın görürsem,çok kötü olacak...

Sonradan kız evlendi...

yapmicam haklisin canim benim sadece icim aciyacak

daha ben uyanmadim yaa

halen safim ben seviyorum deli gibi o beni takmiyordur su an

ya kizlar bir an önce söküp atmamiz lazim kabullencez yok iste sevmiyorlarrrrrrrrrrrrrrr

hayatimizin erkegi sanmisiz bunlari ama degilmiz kizlar

insahllah cikar o gercek seven yari yolda birakmayan adam

ve o zaman bunlari paylasiriz keske o zamanda halen görüssek ben cok isterim

konu disina cikicam kizlar ama yasinizi sorabilirmiyim saygi meselesinden dolayi:) ben 19 yasindayim almanyada yasiyorum

bende senin yaşını merak etmiştim aslında.. 67 görünce..

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatimizin erkegi sanmisiz bunlari ama degilmiz kizlar

insahllah cikar o gercek seven yari yolda birakmayan adam

ve o zaman bunlari paylasiriz keske o zamanda halen görüssek ben cok isterim

cnm zaten asik olursun seversin gözlerin kör olur bazi gercekleri göremezsinn herseyi kendi istegin kendi hayalin gibi algilarsin ve gercek olan bitenden haberin olmaz...sen hersey yolunda derken o avcunun icinden kayip gider...senin akittigin göz yaslarina bile bakmaz...bir gün aglar iki gün aglar sonrasinda alisir der gecer...ne umursayacak ona fahise cok kenar mahalle köselerinde sen merak etme cani ne zaman isterse bulur...kusura bakma biraz sert oldu ama buda bi gercek cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…