ben gercekten bunu anladim kizlar kendi sevdiginin pesinden degilde seni sevenin pesinden gitmek lazim..söyle birsey yasamistim ben...onunla beraber dahala...beni cok seven bir cocuk vardi tabi bunu sonradan ögrendim,...bana cok iyi davraniodu her dedigimi yapiyordu ihtiyacim oldugunda yanimda oluyordu...ne bileyim ben onun beni sevdigini sonradan ögrendigimde sok olmustum hatta bütün bagimi koparmistim o cocukla...keske koparmasaydim keske onunla olsaydim dedigim zamanlarda oldu aci cektigim zamanlar cünkü biliyordum beni gercekten sevdigini...simdi evli insallah cok mutlu olur gercekten isterim bunu cünkü o gercek seven bir insan kimseeye zarar vermeyen biri cok iyi niyetli asla hirslarinin pesinde degil
ya gün gelirde bir başkasına aşık olsaydın çünkü seni sevenle oluyorsun sevdiğinle değil.gönül mutlaka başkasına vurulacak canım eeeeee sonra seni seven sana herşeyden daha çok değer veren o insanı kandırmış olmuyacak mısın?? bu yönden de bak bence,bir de bak bu aşk seni yıprattı evet ama tek bir kazancın daha oldu,seçim yapmayı öğrendin ve büyüdün tek getirisi bu oldu.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, kızlar duydunuzmu beniiii
benim eskisi vardı ya hani biliosunuz siz bana şekerim falan diye pişkin pişkin mesaj çeken fırtınanın kızı ve mona siz hatırlıyosunuzdur,bugün mesj attı lafı yılbaşına getirdi galiba beraber olalım diycek yılbaşında,mesjlaştık biraz sonra işim çıktı msnde konuşalım dedim,işimi bitirdim msn.de ileti attım,cevap yazmadı toplantıdaydı ama kendi kişisel iletisini değiştirmeyi bilmiş yani, şimdide cevap yazmıyo bana,offff güvenilmez buna dimi,yılbaşında beraber olalım derse red mi edeyimmm
benim eskisi vardı ya hani biliosunuz siz bana şekerim falan diye pişkin pişkin mesaj çeken fırtınanın kızı ve mona siz hatırlıyosunuzdur,bugün mesj attı lafı yılbaşına getirdi galiba beraber olalım diycek yılbaşında,mesjlaştık biraz sonra işim çıktı msnde konuşalım dedim,işimi bitirdim msn.de ileti attım,cevap yazmadı toplantıdaydı ama kendi kişisel iletisini değiştirmeyi bilmiş yani, şimdide cevap yazmıyo bana,offff güvenilmez buna dimi,yılbaşında beraber olalım derse red mi edeyimmm
msn yı hemen çevrim dışı yap............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?