Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bizi seveni gercekten seveni degilde kendi istedigimizin sevdigimizin pesinden gittigimiz icinnnnnn

ben gercekten bunu anladim kizlar kendi sevdiginin pesinden degilde seni sevenin pesinden gitmek lazim..söyle birsey yasamistim ben...onunla beraber dahala...beni cok seven bir cocuk vardi tabi bunu sonradan ögrendim,...bana cok iyi davraniodu her dedigimi yapiyordu ihtiyacim oldugunda yanimda oluyordu...ne bileyim ben onun beni sevdigini sonradan ögrendigimde sok olmustum hatta bütün bagimi koparmistim o cocukla...keske koparmasaydim keske onunla olsaydim dedigim zamanlarda oldu aci cektigim zamanlar cünkü biliyordum beni gercekten sevdigini...simdi evli insallah cok mutlu olur gercekten isterim bunu cünkü o gercek seven bir insan kimseeye zarar vermeyen biri cok iyi niyetli asla hirslarinin pesinde degil

ya gün gelirde bir başkasına aşık olsaydın çünkü seni sevenle oluyorsun sevdiğinle değil.gönül mutlaka başkasına vurulacak canım eeeeee sonra seni seven sana herşeyden daha çok değer veren o insanı kandırmış olmuyacak mısın?? bu yönden de bak bence,bir de bak bu aşk seni yıprattı evet ama tek bir kazancın daha oldu,seçim yapmayı öğrendin ve büyüdün tek getirisi bu oldu.

Bakışlarım öyle boş ki, artık hissetmiyorum hiçbir şeyi...

Sanki tüm duygularım, gözlerimdeki tüm ışık yok olmuş ve bir daha hiç çıkarılamayacak kadar derinlere gömülmüş gibi. Nerede hata yaptım bilmiyorum. Zaten kurumuş olan hangi dala nasıl da bastım?

Daha önce beni mutlu ettiğini düşündüğüm her şey yok oldu sanki. Neydiler ya da kimdiler bilmiyorum ama artık yoklar...

Ümitlenme her telefon çalışında
Koşma kapılara her adım sesinde
Senin sandığın yıldız artık yok yerinde
Kabul et kalbim, kabul et kalbim
Ah kalbim biz ayrıldık

"Aşk"... Tarifini bile yapamazken öyle olabildiğimizi ya da olabileceğimizi iddia ediyoruz, ne garip değil mi? Kocaman bir soru işaretinden ibaret olan hayatımızı bu ne idüğü belirsiz şeyin ardından koşmakla geçiriyoruz hep. Yakalayınca ne oluyor peki? Bir anlık bir huzura kavuşuyoruz ve yine bir anda o huzuru kaybediyoruz...

Kovalamaca; o basit ve bizi hayatın ne kadar kötü yanı olursa olsun yinede yaşamaya değer olduğunu düşündüren yakalamaca oyunu en baştan ve yine yeniden başlıyor...

İçimde bir şeyler kopuyor, paramparça oluyorum. Aynı parçalar yeniden kopup bir daha parçalanıyor, sonu yokmuş gibi, garip bir yap-boz oyunu bu...

Gitti giden dönmeyecek,
Kabul et kalbim
Asla seni sevmeyecek,
Hayat ne zalim...

Bağırmak istiyorum, haykırmak istiyorum ama kelimeler boğazıma düğümleniyor ve susuyorum... Susup sabrediyorum ve üstelik korkum daha da büyüyor... Aslında ummadığım bir yerde, ummadığım bir anda patlamaktan korkuyorum... Düşünüyorum da; sayılarını hatırlamadığım kadar çok olan "keşke"lerime bir yenisini daha eklemekten ve geri dönüşü olmayan bir yola girmekten korkuyorum aslında...

O yanmadı senin kadar
Feryat etsen neye yarar
Ya sen dur sonsuza kadar ya kabul et...
Kabul et kalbim, kabul et kalbim...
Ah kalbim biz ayrıldık...

Diğer yandan da; hayat kısa, bağır çağır, boşalt içini diyorum kendi kendime. Sonra da bu kısacık hayatı daha da çekilmez hale getirebileceğimi düşünüyorum. Çelişkiye düşüp yine susuyorum. Kendi içime haykırmaya devam ediyorum kimsenin duymadığından emin bir halde.

Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ki kimse görmüyor, göremiyor... Ve "Sessiz Çığlığıma" ses vereceğin "o" günü bekliyorum...

Civciv sana yazı yazmayı yasaklayacağım bu gidişle amaaa :mymeka: duman oldum burada okurken yaaaa senağlama içim parçalandı, bak yorum bile getiremiyorum olaya.

emin olki canim seni seven seni kendine asik etmesini sana kendini sevdirmesini bilirdi tabi bu benim düsüncem...haaa tabiki diyorum yapamazdim diye...zaten dedigim gibi aci cektigim zamanlarda diyordum onunla olsaydim keske diye...ama gercekten artik seecimlerimi yapabiliyorum..hayat bana o kadar cok sey ögretti ki...7 yil icinde ben daha kücügüm ya yasim kücük aklim kücük...daha cocugum...ama son 1 yildir yeni yeni acmaya basladim gözlerimi neyin gercek oldugunu neyin hayall ettigim gibi oldugunu gördüm..ben cok darbe aldim ama artik herseye her yeni gelen duruma temkinli dikkatli davraniyorum adimlarimi atmadan önce

karımız da bu oldu zaten silam67 en azından büyüdük acılar hayata bakışımızı ve hayattaki duruşumuzu değiştirdi polyannacılık mı yaptım nelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

benim eskisi vardı ya hani biliosunuz siz bana şekerim falan diye pişkin pişkin mesaj çeken fırtınanın kızı ve mona siz hatırlıyosunuzdur,bugün mesj attı lafı yılbaşına getirdi galiba beraber olalım diycek yılbaşında,mesjlaştık biraz sonra işim çıktı msnde konuşalım dedim,işimi bitirdim msn.de ileti attım,cevap yazmadı toplantıdaydı ama kendi kişisel iletisini değiştirmeyi bilmiş yani, şimdide cevap yazmıyo bana,offff güvenilmez buna dimi,yılbaşında beraber olalım derse red mi edeyimmm

msn yı hemen çevrim dışı yap............

red et.....
nazık bir şekılde...........

msn yı hemen çevrim dışı yap............

çevrimdışı yaptım msn.imi :çok üzgünüm: üstelik onu silip engellemiştim bugün tekrar engelini kaldırdım offf önce kendi yanaşıyo sonradan da böle su koyuyo offf yaa ben hiç kimseye güvenemicekmiyim,zatenbuna güvenilmez daha önce yaşadıklarımı sizde biliyosunuz :çok üzgünüm: toplantıdan msjlaşıyodu benimle,benim işim var biraz msn.den devam edelim dedim ok dedi,işim bitince ileti attım cevap yok baktım kişisel iletisini değiştirmiş az sonra yani msn.ine bakabiliyor bana cevap yazmıyor oooofff gene kendime kızdımmmm :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…