Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iyi geceler cnm bende memnun oldum tanistigimiza öptüm yanaklarin:) allah rahatlik versin

Oooofff offfffff
Ne çabuk değişmişler...

Gene durunamadım,açtım konuşma kayıtlarını...
Ne güzel günlermiş yaaa

Şimdi herşey toz duman olmuş,dağılmış...

evet malesef canim o kadar emek veriorsun aranizda sorun olmasin sonsuza dek birbirinize ait olun diye ama bi bakmissin göz kapayip acana kadar hersey yerle bir olmus..insanin cani cok yaniyor ya...senağlama

hersey 2001 yilinda basladi..seni ilk görüsüm...o an yeni türkiyeye gelmistim..cok felaket bir hava vardi yagmur yagiyor simsek cakiyordu...kalabalik bir ortamdaydik...elekrtikler kesildi yanimdaydin...elimi ilk defa orda tutmustun...sonrasinda konusmaya basladik..ikimizde cocuktuk...ben 12 yasinda sen ise 16 yasindaydin...her gün gizli sakli bulusuyorduk..icimizde bir kötülük yoktu...iyi anlasiyorduk...belki hoslaniyorduk birbirimizden...dedim ya cocuktuk...ask sevgi nedir bilmiyorduk...ben buraya geri döndüm bütün bagimiz kopmasada seninle arkadasca mesajlasir halimizi hatrimizi sorardik...böylece 4 yil gecti aradan seni hic görmemistim bu zaman icinde..yüzünü bile hayal meyal hatirliyordum..2005yilinda yine gelmistim türkiyeye...seni görecegim hic aklimin ucundan bile gecmiyordu...yine ayni görüsme oldu...yine kalabalik bir ortamdaydik..yine birbirimizi bulmustuk...bana bir hediye almistin bir kolye...onu bana verdigin ilk günden beri boynumdan hic cikarmamistim...beni elimden tutup bi köseye götürmüstün...boynumda o kolyeyi görünce cok sevinmistin...cok mu degerli senin icin demistin...evet demistim...cok hosuna gitmisti...o gün icim kipir kipir etmisti...karanlik olmasina ragmen gözlerinin isigiyla kalbim aydinlanmisti sanki...yine her gün bulusuyorduk gizli sakli aman kimseler görmesin dedi kodu cikmasin diye...giderek daha cok baglandik birbirimize...ben sana asik oldum sen bana asik oldun...asik oldugunu beni cok sevdigini hissediyordum...bana duygularini gözlerinle hissettirmeyi basaran tek sendin...yine almanyaya döndüm...seninle msn üzerinden telefn üzerinden konusmaya devam ettik...biz artik beraberdik...birbirimizden asla ayrilamazdik...güzel günlerimiz gecti seninle konusarak görüserek...2007yilinda yine geldim senin yanina kalbimi emanet ettigim erkegin yanina gelmistim..cok heycanliydim...bu sefer daha cok büyümüstüm...düsüncelerim artik yanlisi dogruyu ayirt edebiliyordu...seninle bulusma karari verdik...ereglide bulusacaktik...otobüse bindigimizde yan yanaydik ve ben senin yaninda cok huzurluydum...artik kim görürse görsün umrumda degildi cünkü korkmuyordum...ilk öpüsün...o kadar heycanlanmistimki ne yapicami sasirmistim...hosuma gitmistim kalbim daha cabuk atmaya baslamisti..seninle dolastikkk bütün gün birbirimize sarildik...el ele tutustuk...hep icim erirdi sana dokundugumda...tenin tenime deydiginde sanki firtinalar kopuyor gibi oluyordu icimde...kendimce icimden diyordumm o senin askin sana aitt kalbi sende senin kalbin onda biz birbirimizi cok seviyoruz diye...2008 bitisimizin baslangici...bir sürü sorun yasadik...yinede direnmeye calistik biz bizi öldürmek istemedik...ben her zaman hep seninle olmak istedim...bi süre sonra sen pes ettin...askim icim aciyor anlamiyorsun........bilmiyorsunki beni ne hale soktugunu......daha neler yazabilirdim......ama sigmaz buraya........sana bunlari söylemek isterdim...... of yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kahrolasi ayrilik neler yasattin bana......................senağlama

tünaydın naber hatun kızlar napıyorsunuz bakımmmmm bende işteyim yoğunz arada bir gireyim dedim kmi var kim yok olaylar neler die:)

hoşgeldin selin ya kızlar akşma ne güzel dertleri depreştirmişiniz ha ne diyimki size

loooo 006 napıon bakım hatunum buldn mu yenı bırısını yada nuttun mu eskisini aynıyım demede yeni birsey soyle....

yok yok valla şaşırcaksın ama iyiyim bu aralar,dün forumada yazdım,haber almıyorum ya gerçekten iyi hissediyorum birazcık daha,sen naptın nasıl gidiyo bakalım yenisiyle durumlarrrr :teytey: yarın gece berabermisiniz biz çoğunluk burdayızz :teytey:

tabi canım korkarlar senden giderler dururlar mı hiç sen onlara pabuç bırakmazsınn sengözlerimebaksanab banada geliolar öle arada sırada ama ben çok misafirperver olduum için kolay gitmiolar,ama sen güçlüsün canım olur arada öle şeyler a.s.

İyiyim canım, gayet iyi hissediyorum.
Bana gelirler öyle arada paniğe mahal yok.
Sonra geldiği gibi giderler ama.. gittiler de zaten.
Sağol a.s.

ancak okuyabildim hepsini... ya okurken içim acıdı ; içinin acımasına monapisammm...
iyi olmana da sevindim...

bu arada kızlar öyle güzel anlatmışsınız ki valla gözlerim doldu....
ama neyi farkettim biliyormusun ; ben hiç böyle güzel cümleler duymadım... siz aşkı yaşamışsınız bu çok belli... egedenizimin dediği gibi birden neye uğradığınızı şaşırmışsınız..

bizim ilişkimizde diyorum ya aşk yoktu... ama herşey çok seviyeliydi... çok mutluydum ; huzurlu ve güvendeydim ben... tabii bunda sanırım yaşlarımızın da etkisi vardı... ben 27 o 30... sizdeki gibi cümleler duymayı beklemedim hiç ; korktum belki de duymaktan... bana süslü cümleler yerine gerçek hislerini söylesin diye düşünürdüm...

neyse biz bir hasta ziyaretine gidiyoruz... sonra uğrarım yine...

merhaba kızlar off ben sözü tutamayıp yavaştan bu kanala kayıyorum hep::)))
bir erkeği kendinden emin, kedini beğenmiş konuma getiren hep kadınlardır derlerdi de inanmazdım...
kendi yazdıklarımıza bakalım ve bu kararın ne kadar doğru olduğunu görelim...
bir erkek sizi günde 10 kere arayıp ben seni çok seviyorum,aşığım ölüyom bitiyom dese...ilk gün cazip gelir ikinci gün sıkar 3.gün kaçış yolları ararsınız...peşinizden koşanı değil, peşinden koşturan cazip gelir size dimiii.....doruu süleyin öyle yalan yok bizde şimdi...kaydirigubbakcemile3
işte bunu erkeklere biz yapıyoruz onları şişirip şişirip duruyoruz..sonra kendinden emin kimseye eyvallahı olmayan diğer bir hem cinsimiz gelip onların burnunu bi güzel sürtüyo yüz vermiyo...bir güzel şişirdiğimiz balonları patttt diye patlatıyor...:icecream:
sonuççç....kendine güveni gitmiş ama bu güveni tazelemak isteyen bir kek arıyorlar yine...yani biz.....çıkyoruz karşılarına...:sm_cool:
bi güzel kıvama getiryoruzzzzzzz sonra cuuuuuuppp bi tekme bize....:1shok:
işte bir erekğin gelişim evrelerini anlatayım dedim...:içelim:

Son düzenleme:
evet bicirkız ya cok haklsın. pekı sen ne durumdasın cok kararlıydın en son okudugumda yanı unutma konusnda ... ne durumdasın

şışt kimsecikler kalmamaış ya akşam ne güzel duygularınızı anlatmışsınız çocuk deyince o aklıma geliyor zaten offf elbet bu günlerde geçecek sonra ben bu yazdıklarımı okuyup güleceğim bicirkız hoşgeldin sende sende ayrılamıyorsun bizden:)

walla kızlar biz çok iyiyiz maşalahhhhhhhhhhhhhh allah sizede versin yılbası persembe malum beraber değiliz gündüz birlikte olucaz malum annem salmaz:))))))))))puhahahahahhahaaa

allooo böcük sana ne oldu kız geldıler gittiler muhabbeti olmus kzım senden hiç gitmiyorlar ya puhahahah:))))))))))şka şaka annemmmmmm:))))

5 yılı doldurduk 2 gün sonra herşey bitti hala çok kötüyüm 1 buçuk ay oldu ayrılalı onu çok seviyorum hala,ama o çok değiştiiii.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: onu herşeyden çok seviyorum çok özledim tanerimi ama eski benim adam gibi adam dedğim tanerimi:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…