evet bicirkız ya cok haklsın. pekı sen ne durumdasın cok kararlıydın en son okudugumda yanı unutma konusnda ... ne durumdasın
-------------------------------------------------------------------------------------
cnm benim bir huyum var kahretsin...EĞER BİTTİ DEDİYSEM GERİYE ASLA DÖNMEM......
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
neden kahretsın dıosun canım :)))) geri dönmeyi istıo insan dimi( çok üzgünüm:
kızlar nasılsınız...nasıl gıdıyor...
ayrılık acısı...allah hepınızın yardımcısı olsun..
nie mi biz terkediliyoruz
konum ve durum insanları vefasızlaştırmada bence büyük rol oynuyor..bayanın çalışması ve kendine duyduğu saygı güven bu çok önemli bir erkeğin yanında...her durumda istikrarlı olup, her olayda ayılıp bayılmayacaksın. daima gerçekçi olup mantığın ile düşüneceksin..sert ve azimli olup kendi doğrularınla bakacaksın hayata...erkekler böyle kadınlara saygı duyuyorlar....onlar için küçük bir şeyden ödün verdiğin zaman işte puan kaybetmeye o an başlıyorsun....
işte ayrılık bundan başlıyor istisnalar hariç...
tabiki de değiştim 16 yaşımdaydım onunla sevgili olduğumda şu anda 22 yaşımdayım tabiki de değişim var ama ne ona verdiğim değerde ne ona duyduğum aşkta ne de karakterimin temel direklerinde bir değişim yok.üstelik ben terkettim evet ama neden mi bana ihtiyacı olduğu anda yanında olmak istedim kabul etmedi gelecğimiz yok dedi üstelik de sorumsuzlaşmaya başladı taneri taner yapan o bakışları bana verdiği değerinde değişmeler oldu benim yerimi sevgili arkadaşları ve onlarla kurduğu planlar aldı,eskiden 1 snye yakti olsa benle harcamak isterdi ki zaten 2 3 haftada bir görüşüyorduk,şimdi o 1 snyeler arkadaşlarının oldu üstelik de birbirimize hep haber verirdik ne yaparsak yapalım,ama artık onda herşey gizli saklı oldu.değişimler bunlar işte ben de dayanamadım ve terkettim.şimdi ise eski tanerime eski adamıma özlemim büyüyo.....bak yine tutamadım kendimi ağlıyorum.hep o masun bakışlarındaki aşkı okuduğumda yüzündeki o aşk dolu gülüşü geliyo aklıma ben adam gibi adam olan aşkımı özledim.barışmaksa bana tanerim geldiği an tanerim benim bildiğim aşık olduğum tanerimse barışırım yoksa artık bitmiştir çunkü ben bu adama aşık değilim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:evet bicirkız ya cok haklsın. pekı sen ne durumdasın cok kararlıydın en son okudugumda yanı unutma konusnda ... ne durumdasın
-------------------------------------------------------------------------------------
cnm benim bir huyum var kahretsin...EĞER BİTTİ DEDİYSEM GERİYE ASLA DÖNMEM......
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
5 yılı doldurduk 2 gün sonra herşey bitti hala çok kötüyüm 1 buçuk ay oldu ayrılalı onu çok seviyorum hala,ama o çok değiştiiii. onu herşeyden çok seviyorum çok özledim tanerimi ama eski benim adam gibi adam dedğim tanerimi
------------------------------------------------------------------------
canım benim duygucuğum hoşgeldin canım bu mutlu ama kırık kanatlı cücükler topiğine...a.s.
sen eski tanerini istiyorsun ama hiç düşündünmü eski dedğin zamanda sen nasıl bir duyguydun sen 5 yıl sürede hiç değişmedin mi?? bunu hiç düşündün mü cnm...
o gecen 5 yıl seni dahada duygusallaştırdı tanere daha çok bağladı mı???? EVET...
daha çok fedakar davarnıp daha ço üzerine düştünmü ilişkinin????EVET
peki hç kendini sorguladın mı ben ilk başta ki duygu ile 5 yıl sonraki duygu aynı mı dedin mi???HAYIR....
İSTER 1AY OLSUN İSTER 5 YIL OLSUN İSTER 10 YIL OLSUN...Hiç farketmez tatlım aradan geçen zaman bizi bağlar onları ayırır..allah hakkına hayırlısı versin, inşallah barışırsınız bekle ve gör canım..gazan mubarek olsun..hoşgeldin topiğimize...burada gerçekler konuşur..:CüvCüv:
tek mutluluk kaynagim sensin askim seni herseyden cok seviyorum derdi yaaa
biz onu derdi bunu derdi diyerek hala umut içindeyiz hala kandırıyoz kenimizi dimi? onlarsa şu anda kimbilir nasıl khkahalar atıyo biz heder olurkenkötükedihüso
tabiki de değiştim 16 yaşımdaydım onunla sevgili olduğumda şu anda 22 yaşımdayım tabiki de değişim var ama ne ona verdiğim değerde ne ona duyduğum aşkta ne de karakterimin temel direklerinde bir değişim yok.üstelik ben terkettim evet ama neden mi bana ihtiyacı olduğu anda yanında olmak istedim kabul etmedi gelecğimiz yok dedi üstelik de sorumsuzlaşmaya başladı taneri taner yapan o bakışları bana verdiği değerinde değişmeler oldu benim yerimi sevgili arkadaşları ve onlarla kurduğu planlar aldı,eskiden 1 snye yakti olsa benle harcamak isterdi ki zaten 2 3 haftada bir görüşüyorduk,şimdi o 1 snyeler arkadaşlarının oldu üstelik de birbirimize hep haber verirdik ne yaparsak yapalım,ama artık onda herşey gizli saklı oldu.değişimler bunlar işte ben de dayanamadım ve terkettim.şimdi ise eski tanerime eski adamıma özlemim büyüyo.....bak yine tutamadım kendimi ağlıyorum.hep o masun bakışlarındaki aşkı okuduğumda yüzündeki o aşk dolu gülüşü geliyo aklıma ben adam gibi adam olan aşkımı özledim.barışmaksa bana tanerim geldiği an tanerim benim bildiğim aşık olduğum tanerimse barışırım yoksa artık bitmiştir çunkü ben bu adama aşık değilim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?