Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yok canım niye komik gelsin...
Ben nişandan bahsediyorum...
Kendi aramızda olacak bir nişandan değil ama...O olmuştu zaten...
Ailelerin de onay verdiği bir nişan...

kesker hersey istedigimiz gibi olsaydi yada hic birsey olmasaydi...hayatin aci yönlerini tanimasaydik...saf cocuksu yanimiz her zaman bizimle kalsaydi

ya kızlar komik bakın.
arabadaydık.o sürücü koltuğunda.. ben yanındayım..
kucağına yattım..
yılbaşında yüzük takalım dedi.
aynen bu cümleyi söyledi..
bi an tepki vermedim..
bilmiyorum bakarız dedim- olabilir falan dedim..
ya ben teklif etmedim ki..
ben ısrar etmedim ki..
onun seçimleriydi bunlar ya...
yaşayın kızlar.. yılbaşına kadar içinizdeki herşeyi dökün.. sonrada anmayalım ya..
benim gücüm yok artık..

öyle egedenizi..
zaten komik gelmesini ondan söyledim..
seninki nişan demiş.. benimki söz demiş.. sılanınki evlenelim demiş.
şaka gibi yani..
herkes bişi demiş ellerimiz boş...

öyle egedenizi..
zaten komik gelmesini ondan söyledim..
seninki nişan demiş.. benimki söz demiş.. sılanınki evlenelim demiş.
şaka gibi yani..
herkes bişi demiş ellerimiz boş...

Haklısın aslında yaa
Şimdi o açıdan düşündüm de...
Gerçekten komik...

hersey denmis cnm ama hepsi nedense lafta kaldi...bize kalmis olsaydi onlar icin korkmadan canimizi bile verirdik istemis olsalardi...

kabullenmek lazım olur demek lazım
ağlamayı öğrenmek hayatı sevmek lazım

üzülme yarına kadar dinecek,bu rüzgarda bitecek
sonunda eskiyen sen olma

kabullenmek lazım olur demek lazım
ağlamayı öğrenmek hayatı sevmek lazım

üzülme yarına kadar dinecek,bu rüzgarda bitecek
sonunda eskiyen sen olma

insallah cabuk dinerr..ama dinmiyor nedense her zaman kanamaya hazir bi vaziyette kalbimsenağlama

ben ela gözlümü özledim heralde

al işte yaa benimki de ela gözlüydü...

Kızlar şarkıcıyı hatırlayamadım,bir şarkı vardı,ela gözlüm diye...
Bir gün birlikte bir yere giderken,birden o çıktı...(Benim yanımda mp3 player vardı,dinliyorduk birlikte...)
Sessizce durup dinledim...

Bu şarkıyı çok seviyorum dedim...
Neden dedi...
Benim de bir ela gözlüm var,işte o yüzden dedim...

Offf saat kaç olmuş...
Ben de kaçayım...
Kalkamayacağım yoksa...
Yarın görüşürüz kızlar...

bütün tesadüfler bizi bulmus:)

bende cok severim ela gözlüm diye bi sarkiyi kurtulus diye biri söylerdi..
emrahin bizi kimse ayiramaz diye bi sarkisi vardi..
o bizim sarkimizdi..bi gün arabayla bizde gezmeye gidiyorduk o kullanio ben yanindayim...hem bana bakio söylüo ben ona eslik ediyorum..arada bi öppücük veriyoruz birbirimize...gözlerimizin derinliklerine kadar iniyorduk..hatta arabayi durdurmustu cok güzel bi deniz manzarasi varmisti o sarkinin sesini sonuna kadar acip elimden tutup beni arabadan disariya cikarmisti o manzarayi sarilarak izlemistikkk

günaydın kıslar.........
bazen erkeklerde doğruyu söyler..a.s a.s

günaydın canlarıım,böcük benim bi eskisi vardı ya hani dün mesajlaştık yılbaşı gecesi beraber olmaya gelir gibi geldi konu ama bilmiyorum ona da söledim ben san anasıl tekrar güvenicem dedim yine yarı yolda bırakılmak istemem dedim,bilmiyorum dün akşamüstü diyoduki annem arkadaşlarıyla gitcek bana sende program yap dedi diyodu akşam laf değişti annem caymış gitmiyo diyo,gene bi satılma söz konusu olabilir yani yine aynı şeyler tekrarlıyo gibime geldi ya da öle sandım artık şüpheyle yaklaştığım için,çok üzgünüm yaşattıklarım için dedi falan filan bilmiyorum yani nolcak öle sürüncemede şimdilik

Selam günlük...............
BUGUN BENIM DOĞUM GÜNÜM...................

Bugün benim doğum günüm. Bir başka şarkı mırıldanmak istiyorum ama ürkütmekten korkuyorum yanan yüreğimi, kaybetmekten korkuyorum gecen senelerimi. Kaybetmeyi bilmeyi kayan yıldızlarım dahi öğretemedi günlük. Her gün çalamaz ya kapımı hayal kırıklıkları aşk acıları .hergün sırtımdan bir hançer daha yemem ya........

Çalsalarda diyemem ki her gün girin içeri. Ama bugün benim doğum günüm, girin hayal kırıklıklarım ve sizde gelin korkularım bir mumda sizler için yakarım. Ya sırlarım, sınırlarım. 18 in de üfledim değil mi sizi? Mutluluklarım, umutlarım, savaşlarım, kiminiz bir mumdunuz pastamda kiminiz kayan yıldız başımda. Peki ya yaşıma, yaşlarıma, çağlara sığdıramadıklarım, adını koyamadıklarım, adını koymaktan utandıklarım, hepsi ve dahi kıskançlıklarım daha neyi beklersiniz ki?

Aklıma gelen bütün duygularım, 15 im ile27 m arasına sıkıştırdıklarım, hoş geldiniz! Buyurun bu geceyi beraber kutlayalım. Önsözü olmamış hayatımı kitap arkasından öğrenmeden, hemen, öyle ki günlük yazmayı bilmeyen ben, yıllarımı yazmışım bilmeden…

Bugün benim doğum günüm… Nice yıllar dilemek için çok erken biliyorum, malum bu şarkıyı nice yıllarıma söylemiyor muyum?

Onun içinde bir mum koymalıyım pastama..gerçi bıraktığı ateşi söndüremedim daha.belkı pastamdaki mumu söndürebilirim.bir şarkı söylemek istiyorum onun için..aslında kendim için.ona söyleyemediklerimi işittinmi günlük......yoksa oda duyyormudur günlük......hançerini unuttu.günlerdir sırtıma.....bugun hatırına gelip alsın günlük...........

günlük günlerdir bana bunları söylüyordun ya ben istemesemde her an bunları söylüyordun bana...............

boşuna bekleyip bakma yollara
gelmez zalim gelmeyecek unuttu seni
yanağından düşen gözyaşlarını
silmez silmeyecek unuttu seni...
biranda inandın kandın sözüne
toz pembe göründü herşey gözüne
gözünden düşsede birgün gelip yüzüne
gülmez gülmeyecek unuttu seni

hasretin deryasında kaybolduğunu
hergece ağlayıp kahrolduğunu
sevdası uğruna mahvolduğunu
bilmez bilmeyecek unutttu seni
koparıp atamazsın candır canında
dolaşır sevdadır aşktır kanında
çok istersin onu birgün birgün yanında
kalmaz kalmayacak unuttu seni ....

bende ona bu şarkımı söylemek istiyorum.bir günde olsa........
Karanlıklardan güneşe doğru
Senin için yapmıştım bu sonsuz yolu
Her gülüş taşırken bir tomurcuğu
Kanatlandık sanmıştım cennete doğru

Bugün benim doğum günüm
Sevgin ölmek gibiydi, yaşama döndüm
Bırakıpta gitsen bile
İkiyüzlü aşkına gülegüle
Bugün benim doğum günüm
Sevgin ölmek gibiydi, yaşama döndüm
Bırakıpta gitsen bile
İkiyüzlü aşkına gülegüle
Gülegüle, gülegüle yalanlara gülegüle
Gülegüle, gülegüle oyunlara gülegüle

Yinede dudağımdaki ıslık meltem havasında, bugün benim doğum günüm bütün takvimlerin inadına. NİCE YILLARA…

ööööffff şimdide evde yatıp uyuycam diyo yaaaaaaaaaa, ay sinirden patlamak üzereyimm,dün bilmemne oteldeki yılbaşı balosundan bahsediyodu şimdide evde yatıp uyuycam diyooooooooooo

günaydın kızlarr

görüşmeyeli nasılsınız

ben baya sarsıntılı dönem geçiriyorum :)

yeni katılan arkadaşlarımız olmamıştır inş dicem ama sonuçta hepimiz yaşıyoruz ayrılıkları

kimler yeni bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…