Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

dalcam heee:))))))))))yenı yıldaaa gzel şeylerden konusalım kırmızı çamasır felanda giyiliyor yaa kopcam yaaa:))))ben giymem oyle kocam olmadan puhahahahahahahahahahaha
.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

biraz önce mesaj attı ..biliyorum bana seni seviyorum dememek için çabalıyosun o zaman bende sana seni seviyorum demicem yazmış ...senağlama

anam kızlar çok hareketli bir gün........

o zaman şöyle yapcaz.................
006 ve mavigül...........
kardeşlerim sizinki acil o zaman önce sizin işi çözelim

ne bu yaa böle dengesiz değildi bu yaaa,napmaya çalışıyo anlamıyorummm çok sinirleniyorummmm,dün yılbaşı balosundan bahsediyodu,sonra annem gitmiyo demeye başladı sabah evde uyuycamdedi , şimdide hayatım diyo hayatım? diye yazdım ne? dedi bence de ne, hayatım ?? diorum dedim yok bişii dedi ok dedim yazışmıyoruz şimdii

canım mannak adam dengesiz ve tutarsız biri..

senin ondan bir beklentin varmı...........
yoksa dıl kapının mandalı ne yaparsa yapsın........

ha yok ben onla beraber olcam dıyorsan...............
taktık uygulayacaz................................

ya annem bırakın su adamları yaaa işe yaramıyorlar seven ınsan boyle oyalar mı kı yaa asla ve asla bırak sana yazsa bile msnde sen ona yazma kuzum boşu boşuna vakıt kaybı bence bu kadarına pes demek lazım sende bir posta koyamıyorsun yaa alemsznzz...

benim işim nasıl çözülür bilmiyorum daha önce bir derdim var da uzun uzun anlatmıştım durumumu kızlar belki okuyanlar neden ayrılmak istedigimi bilirler ...
ama kısaca özet çıkarmak gerekirse evlenmek için tek bir şartım vardı ve o şartta 5 senedir gercekleşmedi tabi biliyorum istedigim kolay bir şey degildi işini degiştirmesini istemiştim .oda bana tamam demişti .hani en basta hayır bu benim özelim yapamam diyip bana yol verseydi ben bukadra üzülmezdim senağlama

onunda elinde degil bazı şeyler biliyorum ama bende kendimi biliyorum o halde bi evliliği asla yürütemem ..evlenip ayrılmaktansa beklerim dedim ama sanki boşa bekliyorum gibi geliyor ....

mavigülüm canım ya...............
5 yıl bu allahım dile kolay............................
niçin mutlu olmak bu kadar zor ya..............
ayrı şehırlerdemısınız canım.........................

vallahi öğlen oldu okuyacağım diye hepsini...-tatlicadiarzu-

öncelikleee FIRTINACIM... yeni yaşın seni bol bol gülümsetsin canım benim... gülümsemediğin anlarda da için huzur dolu olsun ... tüm güzel dilekler neyse içinden geçen hepsi gerçek olsun :içelim:
ya doğum günü kartı eklemeye çalışıyorum beceremedim bi türlü... bulamadım da öle güzel bişey içime sinen...:sm_confused:

prensesim 006 ben anlamadım bu adamı... bilmiyorum ki ağzını mı aramaya çalışıyor... bence bu akşam bi program olursa da katılma... sonuçta yılbaşı geyiğine adam vakit geçirmek için birini arıyor galiba... baksana özel bir programı yok... görüşmek isterse daha doğru düzgün bir zamanda görüşürsünüz ve adamın niyetini de anlayabilirsin... aslında sanki sen de bişi bekliyor gibi konuşmuşsun gibi geldi bana yani o da bunu hissetti ; hani program iptal olunca kızdın filan... hayatım demesine mana veremedin... takılma böyle şeylere ; umursamıyormuş gibi yap... bugün de konuşmayı normal bir şekilde bitir bence... umrunda değilmiş gibi... bakalım napıcak ... adam gibi adamsa tekrar iletişime geçecektir yaptığı öküslüğü farkedip... geçmezse de zaten hiiiç düşünme tatlım...

aramıza katılan acısı olan herkese buruk bir hoşgeldin diyorum... umarım yeni yıl hepimize yeni umutlar ; yeni hayaller için güç verir... neyse daha çok konuşuruz... nasılsa akşama burdayız ...

akşama burda olmayan herkese mutlu seneleeeerrrr ... :teytey:

işi neydi ki canım ?

bakın akşama inanın bir programım yok.........
son dakka ne çıkar onuda bilmiyorum............
ama illaki mutlu olmak için onlara ihtiyacımız yok...........

mavigülüm canım ya...............
5 yıl bu allahım dile kolay............................
niçin mutlu olmak bu kadar zor ya..............
ayrı şehırlerdemısınız canım.........................

hayır aynı şehirlerdeyiz ama o turizmde aktif bir işte yaz sezonu evine zor geliyor hergün farklı bir yerde kalmak zorunda ..side -kemer-alanya v.s ama ben yanımda olsun istiyorum hasta olsam yanımda annem babam olacaksa neden evleneyim eşim hiç olmazsa yanımda..daha bi sürü şey ..mesela iki gün sonranın planını yapamıyoruz belirsizlikten ..bunun gibi bi çok şey

mavim canım benim haklısın................
onunkıde çok zor...........
en azından sabit bir işi olsa..........
ben olsam ayrılırdım.......
deneyımıde varsa mutlaka bir şirket alırdı benı............

peki o işini işyerini çokmu seviyor...........
parası iyi diyemı çıkamıyor..........
yoksa çıkmak istiyorda işmi bulamadı

canım ben bıraz gec katıldım aranıza konuya fazla hakım degılım kusura bakma..merak ettım se iş yapıodu sevgılın ve sen ne iş yapmasını istıyorsun:uhm:

canım ben bıraz gec katıldım aranıza konuya fazla hakım degılım kusura bakma..merak ettım se iş yapıodu sevgılın ve sen ne iş yapmasını istıyorsun:uhm:

şişttttttttttttt hemşommmmmmklava:
mavim yukarı yazdı...........:sm_cool::sm_cool:
oku nan............:mymeka::mymeka::mymeka:
nerelerde gezen bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…