böcüük fırtınanın kızı monaa aa umudum burdaymış ay görüomusunuz dengesizi,şimdide hayatım diyo yaa sinir etcek beni deli etcekkkkk
biraz önce mesaj attı ..biliyorum bana seni seviyorum dememek için çabalıyosun o zaman bende sana seni seviyorum demicem yazmış ...senağlama
ne bu yaa böle dengesiz değildi bu yaaa,napmaya çalışıyo anlamıyorummm çok sinirleniyorummmm,dün yılbaşı balosundan bahsediyodu,sonra annem gitmiyo demeye başladı sabah evde uyuycamdedi , şimdide hayatım diyo hayatım? diye yazdım ne? dedi bence de ne, hayatım ?? diorum dedim yok bişii dedi ok dedim yazışmıyoruz şimdii
canım sakin ol şu an için mesaj atma tamammı tatlım
benim işim nasıl çözülür bilmiyorum daha önce bir derdim var da uzun uzun anlatmıştım durumumu kızlar belki okuyanlar neden ayrılmak istedigimi bilirler ...
ama kısaca özet çıkarmak gerekirse evlenmek için tek bir şartım vardı ve o şartta 5 senedir gercekleşmedi tabi biliyorum istedigim kolay bir şey degildi işini degiştirmesini istemiştim .oda bana tamam demişti .hani en basta hayır bu benim özelim yapamam diyip bana yol verseydi ben bukadra üzülmezdim senağlama
onunda elinde degil bazı şeyler biliyorum ama bende kendimi biliyorum o halde bi evliliği asla yürütemem ..evlenip ayrılmaktansa beklerim dedim ama sanki boşa bekliyorum gibi geliyor ....
mavigülüm canım ya...............
5 yıl bu allahım dile kolay............................
niçin mutlu olmak bu kadar zor ya..............
ayrı şehırlerdemısınız canım.........................
hayır aynı şehirlerdeyiz ama o turizmde aktif bir işte yaz sezonu evine zor geliyor hergün farklı bir yerde kalmak zorunda ..side -kemer-alanya v.s ama ben yanımda olsun istiyorum hasta olsam yanımda annem babam olacaksa neden evleneyim eşim hiç olmazsa yanımda..daha bi sürü şey ..mesela iki gün sonranın planını yapamıyoruz belirsizlikten ..bunun gibi bi çok şey
benim işim nasıl çözülür bilmiyorum daha önce bir derdim var da uzun uzun anlatmıştım durumumu kızlar belki okuyanlar neden ayrılmak istedigimi bilirler ...
ama kısaca özet çıkarmak gerekirse evlenmek için tek bir şartım vardı ve o şartta 5 senedir gercekleşmedi tabi biliyorum istedigim kolay bir şey degildi işini degiştirmesini istemiştim .oda bana tamam demişti .hani en basta hayır bu benim özelim yapamam diyip bana yol verseydi ben bukadra üzülmezdim senağlama
onunda elinde degil bazı şeyler biliyorum ama bende kendimi biliyorum o halde bi evliliği asla yürütemem ..evlenip ayrılmaktansa beklerim dedim ama sanki boşa bekliyorum gibi geliyor ....
canım ben bıraz gec katıldım aranıza konuya fazla hakım degılım kusura bakma..merak ettım se iş yapıodu sevgılın ve sen ne iş yapmasını istıyorsun:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?