Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yok kardeşim,alcam şarabımı rakımı artık herneyse geçicem kk.nın başına sinirlenmeden bi yılbaşı gecesi geçircem ne bu be,sabah sabah sinirim tepeme vurdu yaaaa,dün programım yok bilmemnerde yılbaşı balosu var falan diyo sabah gene değişti yatıp uyuycam diyo ay çok sinirliyim yaaaa bende arkadaşlar program yapmışlar beni de çağırdılar,12ye kadar evde olurum 12den sonra onlar gelip beni alırlar dedim sinirden tabi yok öle bişi.ne güzel diyo bide yaaaaaaaaaa msn.de konuşuyoduk yazmadım cevap kestim konuşmayııııııııııı

ööööffff şimdide evde yatıp uyuycam diyo yaaaaaaaaaa, ay sinirden patlamak üzereyimm,dün bilmemne oteldeki yılbaşı balosundan bahsediyodu şimdide evde yatıp uyuycam diyooooooooooo

PRENSES BU ŞAHIS KAFAMI BULUYO SENLE...:uhm:.
BEN NE ZAMAN ARASAM ARAYIM NASILSA ELİMDE KIZ NEREYE GEL DERSEM,YAPIYOR ELİMDE KEK HAVASINA SOKUYOR SENİ HERALDE...klava:kötükedihüso

Canlarım YENI YILINIZ KUTLU OLSUN DAHA NICE MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU BERABER YILLAR GEÇİRMEMİZ DİLEĞİYLE...
NOT:HERKEZ SEVGİLİ BULSUN İNŞŞŞŞ.... :)))))))))))))))))))))))

Canlarım YENI YILINIZ KUTLU OLSUN DAHA NICE MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU BERABER YILLAR GEÇİRMEMİZ DİLEĞİYLE...
NOT:HERKEZ SEVGİLİ BULSUN İNŞŞŞŞ.... :)))))))))))))))))))))))

not üzerinde düzenleme yapamadan geçemeyeceğim...
NOT:HERKEZ KADİR KIYMET BİLEN, VEFALI, YÜREKLİ, MERHAMETLİ, AÇIK SÖZLÜ VE MERT, İYİ NİYETLİ VE DÜRÜST... BİR SEVGİLİ BULSUN İNŞŞŞŞ.... VE ONUNLA DAİM OLSUN HAYAINIZIN MUTLU GÜNLERİ.,HERBİRİMİZİN AYAKKABISININ ALTINA İSİMLER YAZACAĞI MULULUKTAN UÇTUĞU GÜNLERİ, INGAAAA DİYE AĞLAYAN BEBİŞLERİ...YILLAR SONRA SENİ ÇOK SEVİYORUM DİYEBİLEN EŞLERİ OLSUN ...:)))))))))))))))))))))))
çok mu şey istedim..:uhm:

ayrıldık işte 2 haftadır ayrıyız..bazı bahanelerle arıyor sürekli beni sevdigini ima ediyor ama olmuyor artık çıkmaza girdik ...5 senem gitti ..neler beklerken ne hayaller kurarken neler yaşıyorum ...özlüyorum seviyorumda başkasıyla nasıl yaparım onuda düşünemiyorum ama olmak zorundaydı oldu ...
iğrenç bi yılbaşı olacak sanırım .arkadaslarımlada cıkmak istemiyorum ...tv nin karsısında pinekleyip uyuyacagım erkenden hiçbirşey düşünmemek için :çok üzgünüm:

ama onun bu gece ne yapacagı düşüncesi beni mahvediyorrr....

mavigül sanda buruk bir hoşgeldin off 5 sene dilek olay ilk zamanlar benimde canım hibirşey yapmak istemiyordu ama zamanla kendine geliyor insan bir şekilde yaşamak ve güçlü olmak zorundayız zamanla sende daha gülü olacan
bu arada kızlar günaydın bugün mutlu gün olsun kimse üzülmesin

]not üzerinde düzenleme yapamadan geçemeyeceğim...
NOT:HERKEZ KADİR KIYMET BİLEN, VEFALI, YÜREKLİ, MERHAMETLİ, AÇIK SÖZLÜ VE MERT, İYİ NİYETLİ VE DÜRÜST... BİR SEVGİLİ BULSUN İNŞŞŞŞ.... VE ONUNLA DAİM OLSUN HAYAINIZIN MUTLU GÜNLERİ.,HERBİRİMİZİN AYAKKABISININ ALTINA İSİMLER YAZACAĞI MULULUKTAN UÇTUĞU GÜNLERİ, INGAAAA DİYE AĞLAYAN BEBİŞLERİ...YILLAR SONRA SENİ ÇOK SEVİYORUM DİYEBİLEN EŞLERİ OLSUN ...:)))))))))))))))))))))))
çok mu şey istedim..:uhm:[/QUOTE]

hayır canım isteklerın cok degıl.tamda olması istenilmesı gerekilen şeylera.s

2008’de en iyi ilişkiler : Terazi- İkizler ya kızlar beni delirtecek en uyumku burçmuş peh ayrıldık

..neler beklerken ne hayaller kurarken neler yaşıyorum .

hoşgeldin canım aramıza..artık kapıyı kapatacağım kimse gelmesin bu topiğe...Çok üzgünüm çoook
belkide hatayı yazdığın şu cümlede aramak lazım..hepimizin yaptığı hata bu olsa gerek..
Bu gece barda gönlüm hovarda...
Çalsın sazlar oynasın kızlar.....:dance::dance::teytey:
galiba bu modda olacaklar..en azından kesin eski lale öle olcak içkili ve sonu nerde bitecek allah bilir..klava:kötükedihüso allah büyük..

NİCE YILLARA CANIM... İYİKİ DOĞDUNN...SEN İİKİ VARSINNN TERKEDNLEIRN ARKADAN VURANLARIN İNADINA İİKİ VARSIN İİ Kİ DOĞDUN:1hug:

böcüük fırtınanın kızı monaa aa umudum burdaymış ay görüomusunuz dengesizi,şimdide hayatım diyo yaa sinir etcek beni deli etcekkkkk

prenses yeter sil şunu hayatından numaranıd adeğiştir aaa biri için bu kadar eziyet çekilirmi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…