Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım benim sana da mutlu yıllar,bu yeni yıl hayattan ne bekliyorsan sana onu getirsin inşallah a.s.

ay ben çok sinirliyim ebrucum yaaa,dengesizle uğraşıyoruumm,ooooffffff o kadar sinirliyimki iki gündürr görüşmicektim hata bendeeee böcüğünki aradı :teytey:

kızlar bu gece çoğumuz yalnız gireceğiz. hep yılbaşı için onla planlarım vardı. ama maalesef o yok. belki başka kadınlarla. bu gece herkes çift olcak. dışarı çıkamnın bir anlamı yok.

yok asıl benimkiyle görüşmedik hani bi tane daha eski vardı ya dengesizz olaan onla görüştüm bi hata yapıpp önceki sayfalarda bulabilirsin bi göz gezdir deli etti beniiiiiiiiiiiiiiiii dünden beriiiiiiiiiiiiiiiiii

msnde bi yazdımki napıyosun diye içiyorum diyo gece napcağını bile bilmiyorum o da benim napcağımı bile bilmiyo dün daha planlar yapılıyodu üstü kapalııı offff uydurdum bende şimdi çıkıyorum tunalıya gitcem arjantinde bi ark.yanına uğrıycam die kim o dedi dedim ya arkadaşım. sana iyi içmeler dedim bende. kim lan arkadaşın dedi lanmı kafayı buldun galiba yazdım çıktım msn.den çevrimdışı oldum yani offfffff senağlama

Anaaaa

Sevgili leylalarım benim

Unuttunuz mu????

Bugün mesajları renkli yazacaktık

nooldu???

Son düzenleme:
kızlar eve geldim... daha iyiyim ... en azından titremem geçti...
duşa girdim dışarı çıkıcam az sora biraz işim var...
duştayken yine aramış... yani 1 saat sora filan... ben açmayınca msj atmış...

" mrnb nasılsın ? iyi yıllar demek için aramıştım kendine iyi bak "

Lan mı?

.... ne diyeceğimi tahmin ediyorsun herhalde....

Bu lale de yılbaşını seni aramak için bahane olarak kullanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…