kızlaaar ... bişi söyleyin ...
canım sevındmmı diyeyım üzüldümmü dıyeyım bılemedmee sen ne düşünuyorsun suan ne durumdasn
sadece yeni yılını kutlamak için aradıgından nasıl bu kadar eminsın.
Böcük ?? :1shok:
Valla ben de şaşırdım şimdi. Yılbaşını kutlayacaktır elbette, başka bir şey için arayacağını sanmıyorum. Eğer görüşmek, konuşmak istemiyorsan, bu şekilde unutamam diyorsan dönme geri çağrısına. Ama medenice ayrıldık, bir yılbaşı kutlaması ardı önü diyorsan aç tabii. Demek istediğim asıl şey umutlanma hiçbir şekilde...
Dur dur heyecanlanma, bu tip günlerde şaşırmamak lazım böyle şeylere aslında, şaşıyoruz ama.
Karar tamamen sana ait, ister konuşursun ister konuşmazsın. Sana ne iyi gelecekse onu yap, kasma kendini. Ama içimden bi ses de şimdi konuşmazsan içinde bir keşke kalacağını söylüyor. Bana bu bir düz yeni yıl araması gibi geldi... ama sen bilirsin tabii sen tanıyorsun, kafanı karıştıracak şeyler söyleyeceğinden ürküyorsan.. bilemedim şimdi.
kızlar akşam giremicem şimdiden yeni yılınız kutlu olsun .Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın SİZE mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?