Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

böcük niye açmadın konuşsaydın belki özür diler yeni yıla beraber gidersiniz tabi senin istediğin de önemli

yaaa nereye gittiniz yaaaa ... ben açmaya karar verene kadar kapattı zaten... yani açtım ama kapanmıştı.... zaten titreyerek açtım.... 2,5 ay sonra ilk defa... hala da titriyorum...

numarasını da silmiştim zaten algıyana kadar zaman geçti... şimdi aramam gerekiyor mu ; sonuçta bana iyi bir yıl dileyecek ama onsuz bir iyi yıl olacak

ya istemiyorum böyle bir dileği duymak filan... ben hiç beklemiyordum yeni yılımı kutlamasını...

ve biliyor istemediğimi aramasını filan... arkadaşıma söyledim ; bana senin bu konuda katı olduğunu bildiği için bahane bence araması için dedi... yani normal zamanda arayamazdı... bunu bahane etti diyor....

nolur bişi söyleyiinnnn ....

böcükçüm ben sevindim şahsen, yeni yılını kutlayacak demek ki bence aç bidaha ararsa ya da sen arayabilirsin duymadım diyebilirsin, nazikçe mutlu yıllar dileğini kabul edersin,sen de ona mutlu yıllar dilersin, ama aklım hiç karışmasın hayatım duygularım tekrardan karışmasın diyorsan hiç bişi yapma,

canım ya
aradımı
bılmemkı acsaydın keske
ne dıcekkı yenı yılını kutlar belkı aklı basına gelmıstr ama
bende ne dıcemı bılemedım

canım sevındmmı diyeyım üzüldümmü dıyeyım bılemedm ee sen ne düşünuyorsun suan ne durumdasn

ya ben onu hala seviyorum... elbet tekrar birlikte olalım istiyorum... özellikle monam bilir nasıl güzel ayrıldığımızı... hani kırgınlık ; nefret hiçbişi yok... o benim sevdiğim adam hala...
sadece beni çok sevemediği ; aşk yok ... seni üzmek istemiyorum diye gitti...

dürüsttü ; ayrılırken de ben arkadaşlarıma onu savundum... yani ayrılırken bile incitmemeye çalıştı... son kez kahve içtik ... ve sarılarak ayrıldık... içimde ona dair yıkılan bişi olmadı yani... sadece korkuyorum... tekrar aynı acıyı yaşamaktan...

ama en kötüsü sadece yeni yılımı kutlamak istiyor olmasıdır...

ben istemiyorum çünkü bu tarz gereksiz iletişimler... korkuyorum sadece iyi seneler demesinden...

ama acmassan ne dıcenı bılemıssın bocukcum
sen onu sevıyosun gercekten aramızdada bıse olsmadan ayrıldın dedıgın gıbı yanı acmalısın ararsa ac

Böcük ?? :1shok:

Valla ben de şaşırdım şimdi. Yılbaşını kutlayacaktır elbette, başka bir şey için arayacağını sanmıyorum. Eğer görüşmek, konuşmak istemiyorsan, bu şekilde unutamam diyorsan dönme geri çağrısına. Ama medenice ayrıldık, bir yılbaşı kutlaması ardı önü diyorsan aç tabii. Demek istediğim asıl şey umutlanma hiçbir şekilde...

canım benımkı de senın durumuna cok benzıo.. tek fark ıkımsde sevıyoruz bırbırmızı ama bı kac sorun var bızim dışımızda gelişen... fakat biz daha hiçç kavga bıle etmedık..........(masllah dıyın lütfen:) severek ayrılmak kadar zor bısey yok. ayrılık acısı katlanıo ozaman. senı cok ii anlıyorumm eğer tekrar birleşme durumunu olmayacagından emınsen acma konusma .. bu daha cok acıtır senı

ben o medeni görüşmeleri kabul edemem... ayrılırken tekrar görüşürmüyüz diye sormuştu otobüs beklerken bilmiyorum dedim... ne zaman istersen ara dedi ; sen de dedim... ama açarmıyım bilmiyorum ; zamana ihtiyacım var dedim... elbette demişti...

umutlanmadım ama hep dilediğim ben bu acıyı yaşamaktan bıkana kadar ne karşıma çıksın ne de benle bir iletişime geçsindi...

off çok kötüyüm yaaa... iş yerinde neyse bu katta bi ben kaldım... kimse görmüyor beni...senağlama

Dur dur heyecanlanma, bu tip günlerde şaşırmamak lazım böyle şeylere aslında, şaşıyoruz ama.
Karar tamamen sana ait, ister konuşursun ister konuşmazsın. Sana ne iyi gelecekse onu yap, kasma kendini. Ama içimden bi ses de şimdi konuşmazsan içinde bir keşke kalacağını söylüyor. Bana bu bir düz yeni yıl araması gibi geldi... ama sen bilirsin tabii sen tanıyorsun, kafanı karıştıracak şeyler söyleyeceğinden ürküyorsan.. bilemedim şimdi.

evet katılıyorum monaya.. içinde keşke olacaksa ac. ama ne söyelecegınden emin değilsen senı daha da acıtmasından korkuyorumm. off ya nıe bu kadar zor bu durumalr

bücüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm.:dance::dance: :teytey::teytey:
düğünün olsun yaaaaaaaa aramışşşşşşşşşş...
ayy çok sevindim senin adına canım 2.5 ay sonra..
vay be... ama arama bırak o tekrar arar..aklına düştün bi kere...:lepi:

kızlar akşam giremicem şimdiden yeni yılınız kutlu olsun .Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın SİZE mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

Canım, senin de yeni yılın kutlu mutlu olsun, gülümsemelerle, kahkahalarla dolu olsun, iyi eğlenceler akşam için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…