Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızçeler... çok iş var diye hiç girmiyorum.
Zaten okumam gereken bi dolu sayfa var... artık akşam okurum da yine de merak ediyorum yaa neler oldu.. biriniz hayrınız kaba taslak bi özet geçse...

kızlar akşam dertleşmişler...

fırtınanınkızının bugün doğum günü :içelim:
prenses 006 nın doğum gününde msj attığı eski yılbaşı için msj attı... ama yine dengesiz hareketler içersinde ... bi bişeyler yapalım diyor ; bir evde uyuycam diyor filan...

aramıza yeni katılanlar var :1closedeyes:

onun dışında da bir gelişme yok monacımmm...

canım benim kusura bakma ya ben kendi derdimden senin doğum gününü kutlamayı unuttum
nice sağlıklı mutlu yıllara bitanem inşallahhhhh
bugun benim abicigiminde doğum gunu ..... ömrünüz boyuncaaaa neşeniz eksik olmasınn

ne güzel anlatmışsın... ben de iş arasında bakınca atlamışım bazılarını ...

monam özellikle 006 nın eskı mannak dengesızı dun kızı msnde çileden çıkardıııııııııııııııııııııı

monam birde bugun benim doğum günüm için yazdığım yazıyı oku olurmu öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya kızlar nette bir sorun var sanırım... hangi siteye girsem önce hata veriyor... neyse ki burası vermedi... umarım da bu akşam sorun olmaz ... valla sinirimden oturur ağlarım ...

fırtınam senin bugün cidden doğumgününmüü yazıyı okuyunca o yazıyı oraya beğendin de ondan koydun sandımm, nice mutlu yıllarraaa canım benim,hakettiğin mutluluğu en kısa zamanda bulursun inşallah,yüreğin kocaman ve sıcacık çünküüü canım benimmm a.s.

ay canım benım teşekkur ederimmmmmm
temennilerin için çok teşekkur ederim....

ne güzel anlatmışsın... ben de iş arasında bakınca atlamışım bazılarını ...

olsun kuzucum........
özet geçtik işte.....

canım benım çok sağolllllllll
temennılerin için çok teşekkur ederimmmmmmmmm:1hug:a.s.

Fırtınam kuşuuummmmmm :))) :teytey:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM ARKADAŞIMMMM..

Dilerim bu senin için bir dönüm noktası olur hayatında... bundan sonrası hep bal geçer, gül geçer, şeker geçerrr a.s. ..... Yalnız doğum gününün karizmasına da bi bakın hele sırnaşık şey .. yılbaşı hihoyyyt

canım benim 5 yıl dile kolay...
kötü yorumlamak istemiyorum ayrılış sebebiniz tam olarak okuyamadım... biraz anlatırmısın mahsuru yoksa ona göre yorum yapmalıyım. yanlış bişe demeyeyim

evet ben öyle karizmatik insanımmm
ben özel günde doğdum bılıyormusunuz....
yanlız ben doğuncada sorunluymuşum........
babamın babası yanı dedem 31 aralık sabah vefat ediyor...
sonra 2 3 saat sonra ben doğuyorum.........:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

walla ben çok mutluyum aşıkım aşık:)))))sabahleyın oğlen ikindi akşam ve gece yanlız olmadını bilmek çok güzel...
not:::::ama burdada beraberiz 24 saat:)))))))))))))))))))))yanlız değiliz hiçbirimiz....

yenı katılanlarda hoş geldınız....sizi keske aramızda görmeseydik...bunu yanlış anlamıyorsunuz tabikide ne dmeek istedimi anladınız siz....

canım benim 5 yıl dile kolay...
kötü yorumlamak istemiyorum ayrılış sebebiniz tam olarak okuyamadım... biraz anlatırmısın mahsuru yoksa ona göre yorum yapmalıyım. yanlış bişe demeyeyim

ama kısaca özet çıkarmak gerekirse evlenmek için tek bir şartım vardı ve o şartta 5 senedir gercekleşmedi tabi biliyorum istedigim kolay bir şey degildi işini degiştirmesini istemiştim .oda bana tamam demişti .hani en basta hayır bu benim özelim yapamam diyip bana yol verseydi ben bukadra üzülmezdim

onunda elinde degil bazı şeyler biliyorum ama bende kendimi biliyorum o halde bi evliliği asla yürütemem ..evlenip ayrılmaktansa beklerim dedim ama sanki boşa bekliyorum gibi geliyor ....

kopyaladım cicim bikaç sayfa önce yazmıştım şutarafagitti

bence bu hayatın anlamı...

bir can gider ; bir can gelir ... hiç umudunuzu ; gücünüzü yitirmeyin diyen bir mesaj gibi gelmişsin bence ailene... yerimseniben

off fırtınaaa yazmıyo şimdide ben hayatım dediğine tepki gösterdim diye konuşmuyo heraldee,iyide bende noldğumuzu bilmiyorumki sevgilimi arkadaşmı neeee

off fırtınaaa yazmıyo şimdide ben hayatım dediğine tepki gösterdim diye konuşmuyo heraldee,iyide bende noldğumuzu bilmiyorumki sevgilimi arkadaşmı neeee

tepkinde haklısın canım ya........
siz nesiniz.....
adamın tavırlarına bak ya.....
hem suçlu hem güçlü.................
çok sinir oldum ya...........
o adam gibi hareket etmediki canım ya..........
boş ver iyi oldu
senin kıymetını anlasın biraz.........

slm arkadaslar
nasılsınız
ayrı dusuyorum bu ara sızden
hepınıze saglıklı mutlu huzurlu
gonlunuzden gecen herseyın olcagı bı yıl dılıyorum
hersey hepımızın gonlune gore olsun
isallahhayırlı yıllar

dun gece cok huzunlendım
yıne yalnız bı yılbası 25 senedır bıkere hayatımda bırı oldıu yılbasında
oda gecen seneydı ve ve ben kacma kararı almıstım az kaldı kacıp yenı yıla orda gırecektım onunla
sonra dedemın yapmasın ben verıcem demesıyle durmustum
onada demıstım tmm gelıyorum dıye
oda hazırlılara baslamıstı
cok otu bıgındu
ve yenı yıla huzunlu grmıstım hepte ole bı sene oldu
bu sene hepsını gerıde bırakıp aynı seylerı yasamk ıstemıyorummmmmmmmmm
dunaksamdan berı cok moralı bozuk
bu aksam arkadaslarla dısarı cıkıcaz
herkezcıftken ben yalnızları oynucam yuzum gulucek ama
ıcım hep aglıcak
suanda fena oldum off ya

yasamayan bılemez derler ya hanı
burda hepımız aynı seylerı yasıyoruz ve herkez cok ıyı bırbırını anlıyo bunu bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…